Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kiedyś to kurła były sorty...
06.09.2025, 23:35
Nie no błagam...
4cmc azrael? Kurwa, to nawet po samej nazwie brzmi jak towar żeniony z jakimś dyso albo stimem.
Oczywiście, można zrobić mocniejsze 3CMC niż 3CMC o czystości "farmaceutycznej". I to w krysztale
Wystarczy taką trójkę rozpuścić, dodać do niej dowolnego silnego stima i spowrotem skrystalizować.
Albo po prostu pogonić wam 6APB zrobione na przezroczysty kryształ, podpisać 4CMC Azrael i niech się ćpuny cieszą, że trafiły najczystszy towar w mieście
W 2010 lepiej kopało? Na przykład Cherry Cocolino?
No faktycznie, było tak. Bo w tych solach było od zajebania innych składników oprócz mega, które miały potęgować efekt.
Ludzie na imprezach w 2010 mieli wyjebane gały a teraz nie mają?
To widocznie chodzicie do zbyt cywilizowanych klubów.
Poza tym na imprezach zażywa się głównie jakieś MDMA... Po tym oczy są zawsze ogromne.
Nad czym ja się w ogóle produkuję...
I do kogo.
4cmc azrael? Kurwa, to nawet po samej nazwie brzmi jak towar żeniony z jakimś dyso albo stimem.
Oczywiście, można zrobić mocniejsze 3CMC niż 3CMC o czystości "farmaceutycznej". I to w krysztale

Wystarczy taką trójkę rozpuścić, dodać do niej dowolnego silnego stima i spowrotem skrystalizować.
Albo po prostu pogonić wam 6APB zrobione na przezroczysty kryształ, podpisać 4CMC Azrael i niech się ćpuny cieszą, że trafiły najczystszy towar w mieście

W 2010 lepiej kopało? Na przykład Cherry Cocolino?
No faktycznie, było tak. Bo w tych solach było od zajebania innych składników oprócz mega, które miały potęgować efekt.
Ludzie na imprezach w 2010 mieli wyjebane gały a teraz nie mają?
To widocznie chodzicie do zbyt cywilizowanych klubów.
Poza tym na imprezach zażywa się głównie jakieś MDMA... Po tym oczy są zawsze ogromne.
Nad czym ja się w ogóle produkuję...
I do kogo.
07.09.2025, 15:58
Kiedyś to były czasy. Dzisiaj nie ma czasów
Ale na pewno nie jedna osoba przyzna, że te chińskie dopalacze z czasów legala były inne, lepsze po prostu.

Ale na pewno nie jedna osoba przyzna, że te chińskie dopalacze z czasów legala były inne, lepsze po prostu.
zresztą te nazwy były od różnych opisanych upadłych aniołów lub demonów. A ty po tej nazwie stwierdzasz co tam było, masz talent chłopie.Chuj ich tam wie może i mieszali bo podobno mefa z pentem to było najlepsze połączenie kiedyś
Szkoda że Escobar nie nadaje nazw to może byś mi powiedział czym było poprzednie 4mmc 😂😂😂
Be objective and honest.
07.09.2025, 20:00
(06.09.2025, 21:39)JureKiler napisał(a): Kocia666 no masz po części rację zwróciłeś mi uwagę na pewne szczegóły faktycznie kiedyś bardziej to kosiło
Darkchem,
Proszę Cię. Darkchem to miał wymieszane wszystko że wszystkim i produktom nadawał losowe nazwy. Tam się nawet potem już nie zgadzało działanie z grupa substancji 😄
.
Ja już o tym rozmawiałem setki razy. Na całe szczęście pojawiło się kilka osób które rozumieją czym jest tolerują ale niektórzy dalej nie umieją się z tym pogodzić. Magia i czary już nie wrócą. Gdyby Wam ściągnęli towar z 2008roku to działanie będzie dostosowane do Waszego zapasu neuroprzekaźników.
.
Co do zapachu starego mefedronu. Ten który śmierdział ogórkami to było go**no toralne, bo ten smród to metyloamina.
.
Co do samej tolerki to nie róbmy żartów. Układ serotogenicznym po 200mg MDMA potrzebuje lekko ponad miesiąca to teraz przeliczone sobie ile tolerka będzie się odbudowywać po 5gr b-k.
Nie, tolerka już nigdy nie wróci po takich mityngach. I ćpanie co weekend to nie pomoże.