![]() |
|
Choroby psychiczne a rc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Choroby psychiczne a rc (/showthread.php?tid=99) |
RE: Choroby psychiczne a rc - Szyderca - 12.04.2022 (11.04.2022, 13:44)YasiuKiszczaK69 napisał(a): Psychika Zryta tak bardzo że po stymulant ach, nawet niewielkiej dawce to chce mi się jebać co co chwilę i utrzymuje się sporo czasu, nawet do opróżnienia zawartości. Hehehe zboczuszek ![]() (11.04.2022, 14:45)dimiliki napisał(a): mi się chce jebać nawet bez tego cały czas Hehe rokse wam zamknęli to teraz jaja nabuzowane haha (11.04.2022, 15:20)hulerkfow23 napisał(a): Zenez pewnie nienajlepiej skoro ziolo to tak naprawdę psychodelik. Mimo wszystko lepiej niż na alfe. No napewno lepiej niż na alfie hehe (11.04.2022, 15:27)YasiuKiszczaK69 napisał(a): Dobry stymulant jak hexen działa na mnie sporo lepiej niż zioło, mimo tego podbite go libido na maxa. ;( przykro aż się robi że tyle osób ma problemy psychiczne (11.04.2022, 21:18)Pazyfea napisał(a): Ja np bez dragów jestem mega rozgadany i pełny energii a po stymulantach od razu staję sie spokojny i znika "ADHD" jakie mam na trzeźwo haha dla tegoż nie wiem czemu tak czy siak raz na jakis czas cos muszę pobadac chodzby raz na miesiąc/dwa chodz wiem ze aspołeczny sie staje po dragach a na trzeźwo jest całkowicie odwrotnie i w robocie nie ma dnia bym swoimi glupimi żartami i ironią w stosunku do klientów nie sprawił by się śmiali a po dragach wole sie nie odzywać bo boje się ze sie zczaią hahahaTo jak bracia mordo ! Mam to samo nie wale nic a bez tego juz od rana energia jest mega hehe nie narzekam (11.04.2022, 22:25)Maniek napisał(a): Mój znajomy też na sucho to normalnie gada, coś odpowiada czy opowiada. To jest stary feciarz i tylko jak zajebie krechę to robi się spokojny jak jakiś mnich podczas medytacji Ja na sucha gadka a jak bym się naspawal to juz wogole gadka szmatka hahha RE: Choroby psychiczne a rc - Polono - 27.04.2022 No ja to po prochach jakich kolwiek mam libido zerowe. Paranoje juz po 1 linii. I mysli samobojcze na zwale RE: Choroby psychiczne a rc - Czarnahexx - 27.04.2022 Ja mam CHAD dwubiegonowke i jak zajebie krechę lub walne bucha to po 15 min czuje się jakbym nic nie brala ehhhh Marnacja towaru RE: Choroby psychiczne a rc - inspiron - 28.04.2022 (27.04.2022, 13:06)Polono napisał(a): No ja to po prochach jakich kolwiek mam libido zerowe. Paranoje juz po 1 linii. I mysli samobojcze na zwale to lepiej odstaw te rc i kanna bo bedzie gorzej pozdro RE: Choroby psychiczne a rc - ProducentRC - 28.04.2022 (27.04.2022, 22:25)Czarnahexx napisał(a): Ja mam CHAD dwubiegonowke i jak zajebie krechę lub walne bucha to po 15 min czuje się jakbym nic nie brala ehhhh Spróbuj kratomu on powinien nadal działać zajebiście, polecam odmiany Red Bali najbardziej sedatywna i euforoczno lekko zamulająca, odmiany green znowu są bardziej speedowe, ogólne sama substancja w sobie dla mnie kozak, gdyby nie ona nie wyszedł bym z maratonu w którym potrafiłem zjeść 10g w ciągu doby, najlepiej zamawiać z Niemiec, najmniejsze ryzyko wtedy jest że paczka nam nie dojdzie. 200g Red Bali kosztuję 40€, najlepiej brać tą opcję bo od 40€ darmowa wysyłka. RE: Choroby psychiczne a rc - Polono - 28.04.2022 (28.04.2022, 07:47)abdul napisał(a): to lepiej odstaw te rc i kanna Nie jest łatwo. Kanna to raz ostatnio zapalilem. Jade ma prozaku ale chuja daje moze minimalnie. RE: Choroby psychiczne a rc - Leśny_koteł - 05.05.2022 Jak zaczynałem, to popełniłem błąd taktyczny i będąc "niedoedukowany" zamiast zacząć od lajtowych sprzętów, poleciałem od razu w hexy, hepy oraz alfy. Po dwóch latach byłem emocjonalnie tak zdruzgotany, że depresja i myśli samobójcze to była codzienność. Dwa pobyty w monarze trochę postawiły mnie na nogi, choć depresja w lekkim stopniu nadal mnie trzyma. Trzeba uważać ,co i w jakich ilościach się spożywa. RE: Choroby psychiczne a rc - KACPER - 06.05.2022 Po alfie akcje nozownicze to standard chyba nic mnie tak nie porylo jak PHP o pvpce nie wspomnę
RE: Choroby psychiczne a rc - Polono - 16.05.2022 Chuj wie czy to choroba czy leb zjebany. Nawet jak wszystkie ziomki pojda spac po rajzie to ja mam jakas wewnetrzna blokade w sobie zeby wrocic do rodzicow do domu. Mimo ze bardziej sie martwia niz wkurwiaja ale potrafilem siedziec pod blokiem w aucie po pare h albo stac na klatce patrzrc sie przez okno (psycha) jak jakis pierdolony niedorozwoj xD RE: Choroby psychiczne a rc - KACPER - 18.05.2022 A może po prostu nie chcesz kolejny raz dać im po saworach?
|