Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
11.04.2022, 07:02
(11.04.2022, 06:51)Szyderca napisał(a): Hehe , to jebnij ja wtedy nie będzie pytania xd oczywiscie swiruje hehe
Oj tam oj tam , tez sie ganiało frajerow z.macheta w samych gaciach po nocy przez pół miasta haha i raczej zdrowy jestem. Pozdrawiam.
No ja jednak sie nie zaliczam do normalnych amfetamina ze mnie robi świra, stymulaanty. musze lecieć na kanna,benzo ,dyso aby ludzi nie pozabijać wokół siebie co dopiero jak na ulice wyjdę także każdy niech za siebie mówi po to jest ten wątek.
Pozdrawiam
11.04.2022, 08:20
(11.04.2022, 07:02)Mariusz Sanitariusz napisał(a): No ja jednak sie nie zaliczam do normalnych amfetamina ze mnie robi świra, stymulaanty. musze lecieć na kanna,benzo ,dyso aby ludzi nie pozabijać wokół siebie co dopiero jak na ulice wyjdę także każdy niech za siebie mówi po to jest ten wątek.
Pozdrawiam
Ja bez używek juz jestem pobudzony mega , więc nie używam takich rzeczy. Bo możliwe że też bym komuś zrobił krzywdę jak bym się nagrzał feciura.
11.04.2022, 11:59
oi nie dobrze
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 13:44
Psychika Zryta tak bardzo że po stymulant ach, nawet niewielkiej dawce to chce mi się jebać co co chwilę i utrzymuje się sporo czasu, nawet do opróżnienia zawartości.
Umiem molestować babę przez ten caly czas i truć o bzykaniu.
Umiem molestować babę przez ten caly czas i truć o bzykaniu.
11.04.2022, 14:45
mi się chce jebać nawet bez tego cały czas
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 15:27
Dobry stymulant jak hexen działa na mnie sporo lepiej niż zioło, mimo tego podbite go libido na maxa.
A mam konkretne problemy psychiczne.
A mam konkretne problemy psychiczne.
11.04.2022, 21:18
Ja np bez dragów jestem mega rozgadany i pełny energii a po stymulantach od razu staję sie spokojny i znika "ADHD" jakie mam na trzeźwo haha dla tegoż nie wiem czemu tak czy siak raz na jakis czas cos muszę pobadac chodzby raz na miesiąc/dwa chodz wiem ze aspołeczny sie staje po dragach a na trzeźwo jest całkowicie odwrotnie i w robocie nie ma dnia bym swoimi glupimi żartami i ironią w stosunku do klientów nie sprawił by się śmiali a po dragach wole sie nie odzywać bo boje się ze sie zczaią hahaha
11.04.2022, 22:25
Mój znajomy też na sucho to normalnie gada, coś odpowiada czy opowiada. To jest stary feciarz i tylko jak zajebie krechę to robi się spokojny jak jakiś mnich podczas medytacji Czasem jak coś powie, albo odpowie, to zupełnie na inny temat niż był omawiany pizda z tego jest czasem ogromna.