Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Bogdan Boner - 14.10.2024

Kurde jestem marudny jak panienka ale cholernie nie lubię wiśni. Jakbyście zrobili kiedyś truskawkowe ehhh ;____;

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 20.10.2024

Jak ta wiśnia od Escobar  ? Ktoś miał na deser na niedzelnym stole ? Smile

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 24.10.2024

Czeslawo 

Aktualny sort już niedostepny, ale na mnie czeka w domu około 20g

Premiera recenzji zaplanowana na 30/10/24 w Halloween (uuuuuu 👻👻👻)  

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 24.10.2024

Chochlik tak ładnie zmielony pył pewnie leci też i do płuc przy mocniejszym pociągnięciu ( bo raczej do tego kupiłes to cherry? czy się mylę? )
jak sobie z tym radzisz?

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 02.11.2024

DarkSonia 

Sniff leci do płuc? Pierwszy raz słyszę.

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 02.11.2024

Chochlik Bardziej do gardła od razu, często tak miałem i nie jest to zbyt przyjemne uczucie. Ale głównie tak się dzieje jak ma się typowy proch typu taką właśnie sól jak cherry. Ja tak miałem z solą od innego vendora.

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 02.11.2024

(02.11.2024, 00:43)Chochlik napisał(a): DarkSonia 

Sniff leci do płuc? Pierwszy raz słyszę.

Otóż wyobraź sobie że niczym to powietrze którym oddychasz, tak i sniff poleci również do płuc.

Oczywiście jest kilka zmiennych i będzie to zależało od suchości sprzetu jaki walisz ale do płuc nie jest wcale z nosa tak daleko więc myślę że połowa na pewno wleci
[Obrazek: uklad-oddechowy.jpg]

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Mirandes4 - 02.11.2024

Cherry, działa tak subtelnie, że nie ma nieogaru...Aż chciało by się chciało koniecznie zatrzymać ten cały stan na dłużej więc węgorzyki co 15-20 min, jak przy królowej damie, którą śluzówki npraktycznie nie odczuwają... Mam wrażenie, iż uprzedni sorcik był troszkę mocniejszy aczkolwiek mogą to być tylko moje subiektywne odczucia.. Pablito pisał, że to zmielona w mak lodowa trójeczka z dodakiem aromatu cherry...W oprzednim sorcie jakby było więcej substancjo aktywnej a nie tak intensywny zapach tego aromatu..
Może w sklepie zawita aromat apple lub stawbeery...?
Ciekawią mnie jedynie proporcje tego specyfiku...Bo raczej mniej wydajne niż samo 3 cmc.. Ale to zapewne wie tylko Pablo, no chyba, że się z a nami podzieli? ;-)

Pozdro Blush

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 02.11.2024

jak towar jest bardzo suchy... i dobrze zmielony ( w pył )... serio... leci w płuco aż boli... widzę, że stara doświadczona gwarardia ( kot_kreskowy  ) mnie rozumie
najwięcej w życiu do płuc mi poleciało właśnie chlorów, kurde a zdziwicie się, że mef mi praktycznie w płucko nie wpadał
chociaż jak ja go robiłam, to nie na pył tylko na mikro kryształy, własnie z obawy o płuca

RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 03.11.2024

Mi zawsze leci prosto do płuc jak wale z lewej dziury, z prawą nie mam takich problemów. I jest to strasznie uciążliwe bo człowiek zaczyna się dusić itp.