Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
14.10.2024, 23:20
Kurde jestem marudny jak panienka ale cholernie nie lubię wiśni. Jakbyście zrobili kiedyś truskawkowe ehhh ;____;
02.11.2024, 04:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2024, 04:46 przez kot_kreskowy.)
(02.11.2024, 00:43)Chochlik napisał(a): DarkSonia
Sniff leci do płuc? Pierwszy raz słyszę.
Otóż wyobraź sobie że niczym to powietrze którym oddychasz, tak i sniff poleci również do płuc.
Oczywiście jest kilka zmiennych i będzie to zależało od suchości sprzetu jaki walisz ale do płuc nie jest wcale z nosa tak daleko więc myślę że połowa na pewno wleci
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
Cherry, działa tak subtelnie, że nie ma nieogaru...Aż chciało by się chciało koniecznie zatrzymać ten cały stan na dłużej więc węgorzyki co 15-20 min, jak przy królowej damie, którą śluzówki npraktycznie nie odczuwają... Mam wrażenie, iż uprzedni sorcik był troszkę mocniejszy aczkolwiek mogą to być tylko moje subiektywne odczucia.. Pablito pisał, że to zmielona w mak lodowa trójeczka z dodakiem aromatu cherry...W oprzednim sorcie jakby było więcej substancjo aktywnej a nie tak intensywny zapach tego aromatu..
Może w sklepie zawita aromat apple lub stawbeery...?
Ciekawią mnie jedynie proporcje tego specyfiku...Bo raczej mniej wydajne niż samo 3 cmc.. Ale to zapewne wie tylko Pablo, no chyba, że się z a nami podzieli? ;-)
Pozdro
Może w sklepie zawita aromat apple lub stawbeery...?
Ciekawią mnie jedynie proporcje tego specyfiku...Bo raczej mniej wydajne niż samo 3 cmc.. Ale to zapewne wie tylko Pablo, no chyba, że się z a nami podzieli? ;-)
Pozdro
02.11.2024, 16:32
jak towar jest bardzo suchy... i dobrze zmielony ( w pył )... serio... leci w płuco aż boli... widzę, że stara doświadczona gwarardia ( kot_kreskowy ) mnie rozumie
najwięcej w życiu do płuc mi poleciało właśnie chlorów, kurde a zdziwicie się, że mef mi praktycznie w płucko nie wpadał
chociaż jak ja go robiłam, to nie na pył tylko na mikro kryształy, własnie z obawy o płuca
najwięcej w życiu do płuc mi poleciało właśnie chlorów, kurde a zdziwicie się, że mef mi praktycznie w płucko nie wpadał
chociaż jak ja go robiłam, to nie na pył tylko na mikro kryształy, własnie z obawy o płuca
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
03.11.2024, 06:36
Mi zawsze leci prosto do płuc jak wale z lewej dziury, z prawą nie mam takich problemów. I jest to strasznie uciążliwe bo człowiek zaczyna się dusić itp.