AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Kapitan - 27.03.2024 Niee działa pokazuje sam link RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 27.03.2024 Zgłaszam, że od jakiegoś czasu nie działają mi emotki na czacie żadne ani te forumowe czy te z mojej klawiatury. Można sprawdzić o co kaman? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - ZmiataZplanszy - 03.04.2024 Yt link nie dziala RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 12.04.2024 Czy ktoś ma jeszcze problem mianowicie polegający na tym, że jestem na jakieś apce np messenger zamykam tą apke nie mam nigdzie w tle otwarte. Loguje się tutaj i w tle widzę obraz tej apki tzn stronę i tekst. Nie wiem czy mi się coś pojebało. Czy ja mam jakieś zwidy i omamy? Od jakiegoś czasu tak mi się wyświetla. Maniek można sprawdzić o co chodzi? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Twilight Sparkle - 13.04.2024 Mordo to chyba problem z twoim telefonem a nie z forum. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 06.05.2024 Dopal.org Przychodzą mi powiadomiania o PW po 10-15 min od faktycznej godz. wiadomości, która jest w odebranych, dzisiaj zauważyłem, że spływały mi powiadomiania o oznaczniu mnie sprzed kilku dni czy z wczoraj. Od razu dodam, że pamięć i pliki cookie wyczyszczone, na każdej przeglądarce to samo. Problem zauważony wczoraj i teraz. Dodatkowo do S-N nie można PW wysyłać, sprawdzisz o co chodzi ? Z góry dzięki za podjęcie tematu. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Eliberator - 06.05.2024 (12.04.2024, 15:18)Lifeisbrutal napisał(a): Czy ktoś ma jeszcze problem mianowicie polegający na tym, że jestem na jakieś apce np messenger zamykam tą apke nie mam nigdzie w tle otwarte. Loguje się tutaj i w tle widzę obraz tej apki tzn stronę i tekst. Nie wiem czy mi się coś pojebało. Czy ja mam jakieś zwidy i omamy? Możliwe, że już ogarnąłeś, ale jak coś to problem z matrycą telefonu najprawdopodobniej. Miałem tak w starym telefonie. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 07.05.2024 Przydaloby sie w dziale pokaz nowe posty/pokaz dzisiejsze posty... Od razu po nacisnieciu daty z ostatnim postem uzytkownika... Przenosi do tego posta , jak to ma miejsce na stronie glownej! RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 07.05.2024 Czeslawo Bezpośrednio nie ma dostępu do skrzynek użytkowników, ale normalnie wiadomości można wysyłać S-N wiadomości przychodzące nie działają, bo zostały przez Ciebie wyłączone w ustawieniach. Są ponownie włączone już RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 08.05.2024 Raul Dopal.org Było wczoraj niby już ok, ale dzisiaj się loguje i "wisi" pod skrzynką wiadomosci "1" na czerwono. Wchodzę w skrzynkę i to jest powiadomienie z wczoraj od S-N, po wejsćiu w wiadoość będąc w sekcji PW znika powiadomienie, wychodząc do dopal dział ogólny, pojawia się inne powidomienie sprzed paru dni...od Maniek (PW), które przeczytałem już dawno temu . Trzeba jeszcze raz zweryfikować co się dzieje w obszarze powiadomień dotyczących PW, reszta działa bez zarzutu. |