Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
27.03.2024, 18:03
Zgłaszam, że od jakiegoś czasu nie działają mi emotki na czacie żadne ani te forumowe czy te z mojej klawiatury. Można sprawdzić o co kaman?
12.04.2024, 15:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2024, 15:19 przez Lifeisbrutal.)
Czy ktoś ma jeszcze problem mianowicie polegający na tym, że jestem na jakieś apce np messenger zamykam tą apke nie mam nigdzie w tle otwarte. Loguje się tutaj i w tle widzę obraz tej apki tzn stronę i tekst. Nie wiem czy mi się coś pojebało. Czy ja mam jakieś zwidy i omamy?
Od jakiegoś czasu tak mi się wyświetla.
Maniek można sprawdzić o co chodzi?
Dopal.org Przychodzą mi powiadomiania o PW po 10-15 min od faktycznej godz. wiadomości, która jest w odebranych, dzisiaj zauważyłem, że spływały mi powiadomiania o oznaczniu mnie sprzed kilku dni czy z wczoraj.
Od razu dodam, że pamięć i pliki cookie wyczyszczone, na każdej przeglądarce to samo. Problem zauważony wczoraj i teraz.
Dodatkowo do S-N nie można PW wysyłać, sprawdzisz o co chodzi ?
Z góry dzięki za podjęcie tematu.
Od razu dodam, że pamięć i pliki cookie wyczyszczone, na każdej przeglądarce to samo. Problem zauważony wczoraj i teraz.
Dodatkowo do S-N nie można PW wysyłać, sprawdzisz o co chodzi ?
Z góry dzięki za podjęcie tematu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.05.2024, 20:00
(12.04.2024, 15:18)Lifeisbrutal napisał(a): Czy ktoś ma jeszcze problem mianowicie polegający na tym, że jestem na jakieś apce np messenger zamykam tą apke nie mam nigdzie w tle otwarte. Loguje się tutaj i w tle widzę obraz tej apki tzn stronę i tekst. Nie wiem czy mi się coś pojebało. Czy ja mam jakieś zwidy i omamy?
Możliwe, że już ogarnąłeś, ale jak coś to problem z matrycą telefonu najprawdopodobniej. Miałem tak w starym telefonie.
07.05.2024, 06:45
Przydaloby sie w dziale pokaz nowe posty/pokaz dzisiejsze posty... Od razu po nacisnieciu daty z ostatnim postem uzytkownika... Przenosi do tego posta , jak to ma miejsce na stronie glownej!
08.05.2024, 06:12
Raul Dopal.org Było wczoraj niby już ok, ale dzisiaj się loguje i "wisi" pod skrzynką wiadomosci "1" na czerwono.
Wchodzę w skrzynkę i to jest powiadomienie z wczoraj od S-N, po wejsćiu w wiadoość będąc w sekcji PW znika powiadomienie, wychodząc do dopal dział ogólny, pojawia się inne powidomienie sprzed paru dni...od Maniek (PW), które przeczytałem już dawno temu .
Trzeba jeszcze raz zweryfikować co się dzieje w obszarze powiadomień dotyczących PW, reszta działa bez zarzutu.
Wchodzę w skrzynkę i to jest powiadomienie z wczoraj od S-N, po wejsćiu w wiadoość będąc w sekcji PW znika powiadomienie, wychodząc do dopal dział ogólny, pojawia się inne powidomienie sprzed paru dni...od Maniek (PW), które przeczytałem już dawno temu .
Trzeba jeszcze raz zweryfikować co się dzieje w obszarze powiadomień dotyczących PW, reszta działa bez zarzutu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !