Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 (/showthread.php?tid=209)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - DannyDeVito - 22.07.2024

Musisz drogi kolego nabic dziesiec pkt reputacji jakimis zgrabnymi postami wtedy mozemy pogadac,

https://dopal.org/showthread.php?tid=97

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - Ghost550 - 22.07.2024

(22.07.2024, 00:47)DannyDeVito napisał(a): Musisz drogi kolego nabic dziesiec pkt reputacji jakimis zgrabnymi postami wtedy mozemy pogadac,

https://dopal.org/showthread.php?tid=97

Stary ja konkretnie tego nie posiadam ale mogę ci po prostu podesłać legitnego vendora Wink

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - DannyDeVito - 22.07.2024

Spoko rozumiem, ale wole na privie temp'a niz teraz bawic sie w sessiona na czystym PC. Poza tym to nic pilnego.

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - Lukas1985 - 22.07.2024

(21.07.2024, 17:37)DannyDeVito napisał(a): Ja ostatnio odstawilem ponownie Sertaline  po miesiacu brania. Stwierdzilem ze pierdziele - jest tak jak pisze wyzej LOBO . Te leki wylaczaja emocje. Ja teraz po miesiacu brania 100mg dziennie mialem po odstawieniu brainzapsy przez dwa tygodnie. Wiec przy dluzszym napierdalaniu antydepow powinno sie stopniowo odstawiac. Aczkolwiek to nie jest tak uciazliwe jak skrety po benzo.

No to jak masz tolerke na benzo to i korzyzowo musi dzialac tolerancja na Zolpi. Aczkolwiek na sen to juz najlepiej midazolam(dormicum) jak masz tolerke na benzo - jest to najsilniejsze benzo nasenne apteczne.
Ale i po zolpi i po midazolamie bierzesz i kladziesz sie grzecznie spac - inaczej gwarantowany ujebany film, i ojebany caly blister rano znaleziony przy lozku Rolleyes
-----------
Edit:
Ewentualnie plyn do mycia felg tez dobrze usypia Wink. BTW jakby ktos mial namiar gdzies na legitnego giebla prosba o temp.pm na privie Smile - z gory dziekuje.

Ktoś Ci powinien zayebac za to polecanie GBL na sen. Nadal się nie uczycie, że działa się celowo i eksperymentuje się sobie z substancjami które usypiają na zasadzie ciosu młotkiem w czoło

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - LOBO - 22.07.2024

taa...po GBL na sen masz bankowo po 2-3 godzinach rebounda i pobudeczka, nie zasniesz poki nie zaaplikujesz kolejnej dawencji

Lukas1985 DannyDeVito no w sumie tak, jest tam emotikon z oczkiem i usmiechem, wiec to bylo w formie raczej zartu...
no hard feelings

Oh jesus, przepraszam Panie podpulkowniku. To byl edit bardziej w formie zartu. Powsciagne sie od takich zartow. I nie bij prosze.

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - Lukas1985 - 22.07.2024

Fajne masz żarty. To może napisz, żeby się uśpić benzo. Też tak dla żartu.

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - DannyDeVito - 23.07.2024

Kurcze masa osob ma problemy ze snem i jedza benzo. O co Ci chodzi? Jak juz ktos je benzo i chce sie uspic i wpada na pomysl zeby ogarnac zolpidem to juz lepiej midazolam o czym wspomnialem.
A co do plynu do felg no to zart, jak tak cie boli to kurwa co mam zrobic? Slow nie cofne przeciez, Przeprosilem bo faktycznie bylo to dosyc glupie a ty mnie slusznie upomniales.

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - Lukas1985 - 23.07.2024

Kolego. Jeszcze raz. Jeśli chcesz się leczyć to się pchasz w trazodon czy benzo. A jeśli się chcesz wyleczyć to badasz się i działasz kierunkowo. Kiedyś udostępniłem krótki art jednego z lekarzy gdzie polecał usystematyzować spanie, porobić badania i dopiero kombinować. Pojęcie w benzo zamyka Ci drogę na lżejsze suplementy.
Do tego jeśli kłopotem jest stres to idziesz na terapię i starasz się pracować nad stresem. Ty polecasz drogę na skróty. A w to ilu ludzi bierze benzo to ja mam wy**bane. Te lekistosuje się po to, żeby właśnie usystematyzować sen. Tj masz kłopot lykasz je przez np 2-3-4 tyg (czyli przez tyle na ile czasu są przewidziane) i szukasz. A 90 proc ludzi łyka benzo bo bez niego nie widzi innych opcji co jest równoznaczne z uzależnieniem.

RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1 - DannyDeVito - 23.07.2024

Lukas1985 No oczywiscie zgadzam sie z Toba. Pakowanie sie w benzo, przy nerwicy daje ludziom ulge i zestresowanemu zyciem oraz znerwicowanemu 30latkowi nagle wydaje sie jakby mial 20 lat. Ale to jest jak gra na kodach. Nalezy podchodzic do takich sytuacji inaczej a nie od  razu od buta wielkim kalibrem typu benzo. Trazodon swoja drog to syfiasty lek i z benzo nie ma nic wspolnego aczkolwiek znam alkusow ktorzy jada na trazodonie i przestali pic. Zauwaz, ze ja odpisywalem osobie ktora jest w benzyny wjebana i chciala isc na skroty zolpidemem. Takiej osobie nie wystarczy terapia, bieganie, chodzenie na basen i pozytywne myslenie. W takich przypadkach tylko powolne taperowanie az do calkowitego wyparcia benzodiazepiny z organizmu coraz slabszymi i dluzej dzialajacymi benzodiazepinami + kombo w postaci terapii.
Benzo to leki tak jak piszesz do brania albo naprawde doraznego jak ktos ma ataki paniki, albo do krotkiej terapi do 4 tygodni tak jak piszesz.
Wracajac jeszcze do felg, to slusznie mi zwrociles uwage mimo ze to byl zart - w koncu to forum dopal a nie nerwica.pl dlatego sobie na niego pozowolilem bo uwazam ze raczej wiekszosc osob tu wiedza  jakie niesie to za soba konsekwencje polewanie tego giebla.
Aczkolwiek moze mi sie wydaje bo juz jestem troche starszy wychowany na forach internetowych a nie na grupach fb ale zapewne siedzi tu sporo mlodziezy i moga wpasc na rozne glupie pomysly.

I mozesz mi mowic ziomus a nie tak oficjalnie "kolego" Wink lap plusa Luke jestes spoko gosciem.