Moje kamyki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Moje kamyki (/showthread.php?tid=4150) |
RE: Moje kamyki - Lifeisbrutal - 12.08.2024 Mariolka kiedy nowe kamyki? RE: Moje kamyki - Mariolka - 12.08.2024 (12.08.2024, 09:07)Lifeisbrutal napisał(a): Mariolka kiedy nowe kamyki? Dziś po 19 powinno coś nowego wpaść RE: Moje kamyki - Lifeisbrutal - 12.08.2024 To koniecznie wrzuć zdjęcie. RE: Moje kamyki - monio - 12.08.2024 Po częstotliwości wżuconych zdjęć Mariolką jeszcze nie jest taka zdeprawowana jeszcze RE: Moje kamyki - Mariolka - 12.08.2024 Dzisiejszy kryształek Przed chwilą co przyładowałam jakieś 200mg w prawą dziurkę czekam na efekty 🙃 Na zdjęciu 1 gram (12.08.2024, 15:51)Lifeisbrutal napisał(a): To koniecznie wrzuć zdjęcie. Wrzucone 🙃 Już czuć pierwsze efekty zaczął się rozkręcać przyjemny nienachalny speedzik zobaczymy co dalej, jeszcze trochę mi zostało 🙃🙃🙃 60 zł u mnie w mieście za taką przyjemność można znaleźć taniej ale warto dodać tą dyszke więcej żeby było lepsze Fakt nie jestem wprawiona jeszcze w te klocki ale mi się od czasu do czasu spodobało 🙃 Niestety nie próbowałam jeszcze niczego że sklepów partnerskich. Od esco minimalne zamówienie to 5 g a to dla mnie za dużo. Może któryś z użytkowników zechce się czymś ze mną podzielić i będzie na tyle dobry i odstąpi mi z połóweczke lub nawet mniej z nagrody ale oczywiście nie nalegam. Chociaż chciała bym spróbować czegoś z neta bo po opiniach jakie czytałam ma forum chętnie spróbowała bym tej jakości. Przed chwilą założyłam jak ktoś chce pogadać to macie mój snapik tylko bez spamu RE: Moje kamyki - Lifeisbrutal - 12.08.2024 Mariolka Zajebiście to wygląda. 60 zł to standardowa cena na ulicy. Ile z takiej sztuki starcza ci kresek? Ps. Zamów soboe 5g od Escobar nie musisz wszystkiego jeść od razu możesz sobie dzielić a cenowo lepiej wyjdziesz na tym. RE: Moje kamyki - kej9 - 12.08.2024 a co to za 'krysztalek' Mariolu? RE: Moje kamyki - Mariolka - 12.08.2024 (12.08.2024, 18:44)Lifeisbrutal napisał(a): Mariolka Zajebiście to wygląda. Wystarczy mi na jakieś 5 kresek a to dużo czy mało??? (12.08.2024, 19:13)kej9 napisał(a): a co to za 'krysztalek' Mariolu? Nie wiem jakiś speed z ulicy to nikt ci nie powie co to Brakuję mi 4 polubienia i będę mogła startować do nagrody. Dziękuję wam bardzo się cieszę (12.08.2024, 18:44)Lifeisbrutal napisał(a): Mariolka Zajebiście to wygląda. A co byś mi poradził zamówić na początek, tak żeby było to dobre ale żeby za mocne nie było. Doradzisz mi?, proszę o jakąś wskazówkę Teraz taka kreseczka. Poprzednia była trochę większa i trzymała półtorej godziny zobaczymy jak ta zadziała i co się będzie działo RE: Moje kamyki - monio - 12.08.2024 Nieźle wygląda ten kryształ przewaga spida czy eufori ? RE: Moje kamyki - Mariolka - 12.08.2024 Dwie ostatnie zostały ale na trochę jeszcze wystarczą (12.08.2024, 21:54)monio napisał(a): Nieźle wygląda ten kryształ przewaga spida czy eufori ? Takie 60/40 60 speed 40 eufo Dziś mam 25 urodzinki hehe 🙃 |