Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moje kamyki
Dzisiejszy kryształek
Przed chwilą co przyładowałam jakieś 200mg w prawą dziurkę czekam na efekty 🙃
Na zdjęciu 1 gram
(12.08.2024, 15:51)Lifeisbrutal napisał(a): To koniecznie wrzuć zdjęcie.
Wrzucone 🙃
Już czuć pierwsze efekty zaczął się rozkręcać przyjemny nienachalny speedzik zobaczymy co dalej, jeszcze trochę mi zostało 🙃🙃🙃
60 zł u mnie w mieście za taką przyjemność można znaleźć taniej ale warto dodać tą dyszke więcej żeby było lepsze
Fakt nie jestem wprawiona jeszcze w te klocki ale mi się od czasu do czasu spodobało 🙃
Niestety nie próbowałam jeszcze niczego że sklepów partnerskich.
Od esco minimalne zamówienie to 5 g a to dla mnie za dużo. Może któryś z użytkowników zechce się czymś ze mną podzielić i będzie na tyle dobry i odstąpi mi z połóweczke lub nawet mniej z nagrody ale oczywiście nie nalegam. Chociaż chciała bym spróbować czegoś z neta bo po opiniach jakie czytałam ma forum chętnie spróbowała bym tej jakości.
Przed chwilą założyłam jak ktoś chce pogadać to macie mój snapik tylko bez spamu
12.08.2024, 18:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2024, 18:46 przez Lifeisbrutal.)
Mariolka Zajebiście to wygląda.
60 zł to standardowa cena na ulicy.
Ile z takiej sztuki starcza ci kresek?
Ps. Zamów soboe 5g od Escobar nie musisz wszystkiego jeść od razu możesz sobie dzielić a cenowo lepiej wyjdziesz na tym.
Ps. Zamów soboe 5g od Escobar nie musisz wszystkiego jeść od razu możesz sobie dzielić a cenowo lepiej wyjdziesz na tym.
(12.08.2024, 18:44)Lifeisbrutal napisał(a): Mariolka Zajebiście to wygląda.
Wystarczy mi na jakieś 5 kresek a to dużo czy mało???
(12.08.2024, 19:13)kej9 napisał(a): a co to za 'krysztalek' Mariolu?
Nie wiem jakiś speed z ulicy to nikt ci nie powie co to
Brakuję mi 4 polubienia i będę mogła startować do nagrody. Dziękuję wam bardzo się cieszę
(12.08.2024, 18:44)Lifeisbrutal napisał(a): Mariolka Zajebiście to wygląda.
A co byś mi poradził zamówić na początek, tak żeby było to dobre ale żeby za mocne nie było. Doradzisz mi?, proszę o jakąś wskazówkę
Teraz taka kreseczka. Poprzednia była trochę większa i trzymała półtorej godziny zobaczymy jak ta zadziała i co się będzie działo