Alprazolam - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Alprazolam (/showthread.php?tid=2680) |
RE: Alprazolam - KoneserTanichWin - 01.08.2024 Bardziej myślę o jakiejś bani na samej alprze + może jakieś piwko? Ogólnie o takie rzeczy pytam bardziej niż o samo zaśnięcie Lifeisbrutal dlatego że na to mam jeszcze kwetiapinę, po prostu jakoś nie rozumiem fenomenu benzo (może dlatego że zawsze wolałem być szybki a nie rozjebany na kanapie xD) i próbuję zrozumieć co w tym może być takiego fajnego RE: Alprazolam - Lifeisbrutal - 01.08.2024 KoneserTanichWin Aaa jeśli chodzi o banie to też myślę, że 2 no max 4 tabsy z jakimś tam piwkiem powinny styknąć. Więcej bym nie brał bo łatwo o zerwaną taśmę jeśli łączysz benzo z alko. RE: Alprazolam - KoneserTanichWin - 01.08.2024 Dobra, to zacznę bezpiecznie od jednego, półtora dropsa i piwa, potem najwyżej dorzucę następnego. Lepiej w końcu dorzucić niż przedobrzyć Dzięki bardzo za info Lifeisbrutal RE: Alprazolam - DGEloV - 01.08.2024 Alpra z piwem nie robi off czyli nie odcina cie gorzej clonozepam z alkoholem to już jest całkowity dead i respawn w innym miejscu xd Zerwany film kompletnie także radzę uwazac mix clono + alko RE: Alprazolam - KoneserTanichWin - 01.08.2024 Do odważnych świat należy a jestem jednym z nich, trzeba próbować nowych rzeczy. W najgorszym wypadku mnie odetnie i pewnie zasnę - dlatego zaczynam od małych ilości RE: Alprazolam - smakosz - 01.08.2024 (01.08.2024, 12:21)Lifeisbrutal napisał(a): KoneserTanichWin Aaa jeśli chodzi o banie to też myślę, że 2 no max 4 tabsy z jakimś tam piwkiem powinny styknąć. Więcej bym nie brał bo łatwo o zerwaną taśmę jeśli łączysz benzo z alko. Mordo ziomeczkowi bez tolerancji polecasz 4 mg alprazolamu i do tego alko? Przecież po takiej ilości to będzie zerwany film bo napewno będzie mu się wydawało że nie klepie i będzie dorzucał czyli typowy schemat jak za dużo benzo wrzucisz (01.08.2024, 12:28)DGEloV napisał(a): Alpra z piwem nie robi off czyli nie odcina cie gorzej clonozepam z alkoholem to już jest całkowity dead i respawn w innym miejscu xd Jak to nie odcina? Od kiedy nie odcina? O czym Ty mordo mówisz? Kwestia dawki, tolerancji osobnika i ilości alko i masz gotową odcinke. To że kloniki odcinają szybciej przy mniejszych dawkach i mocniej to inna bajka RE: Alprazolam - Lifeisbrutal - 01.08.2024 smakosz To on dodał o tym alko. 4mg? Nie napisał dokładnie jaką dawkę tego alprazolamu będzie miał. Nigdzie nie napisał, że będzie to 4mg. Napisałem tylko, że styknie z piwem jeśli już chce łączyć. RE: Alprazolam - smakosz - 01.08.2024 Mordo prawie każdy kupuje alprazolam 1 mg więc jeśli polecasz mu 4 tabsy = 4 mg RE: Alprazolam - Lifeisbrutal - 01.08.2024 smakosz Każdy? No nie bądź tego taki pewien. Lekarze często przypisują 0,25mg . Ja podałem dawke jaką ja brałem bez tolerki, pytał o radę to mu napisałem. Nie musi się stosować do moich rad. A odnośnie alko on sam zasugerował to. RE: Alprazolam - smakosz - 01.08.2024 Mordeczko pisząc każdy miałem na myśli osoby naszego pokroju które kupują alprazolam w celach rekreacyjnych do ćpania No i dawki podaje się w mg a nie pisząc 1, 2 czy 4 tabletki bo to nic nikomu nie mówi |