Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
01.08.2024, 12:15
Bardziej myślę o jakiejś bani na samej alprze + może jakieś piwko? Ogólnie o takie rzeczy pytam bardziej niż o samo zaśnięcie Lifeisbrutal dlatego że na to mam jeszcze kwetiapinę, po prostu jakoś nie rozumiem fenomenu benzo (może dlatego że zawsze wolałem być szybki a nie rozjebany na kanapie xD) i próbuję zrozumieć co w tym może być takiego fajnego
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
01.08.2024, 12:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2024, 12:21 przez Lifeisbrutal.)
KoneserTanichWin Aaa jeśli chodzi o banie to też myślę, że 2 no max 4 tabsy z jakimś tam piwkiem powinny styknąć. Więcej bym nie brał bo łatwo o zerwaną taśmę jeśli łączysz benzo z alko.
01.08.2024, 12:25
Dobra, to zacznę bezpiecznie od jednego, półtora dropsa i piwa, potem najwyżej dorzucę następnego. Lepiej w końcu dorzucić niż przedobrzyć
Dzięki bardzo za info Lifeisbrutal
Dzięki bardzo za info Lifeisbrutal
01.08.2024, 12:28
Alpra z piwem nie robi off czyli nie odcina cie gorzej clonozepam z alkoholem to już jest całkowity dead i respawn w innym miejscu xd
Zerwany film kompletnie także radzę uwazac mix clono + alko
01.08.2024, 13:11
Do odważnych świat należy a jestem jednym z nich, trzeba próbować nowych rzeczy. W najgorszym wypadku mnie odetnie i pewnie zasnę - dlatego zaczynam od małych ilości
(01.08.2024, 12:21)Lifeisbrutal napisał(a): KoneserTanichWin Aaa jeśli chodzi o banie to też myślę, że 2 no max 4 tabsy z jakimś tam piwkiem powinny styknąć. Więcej bym nie brał bo łatwo o zerwaną taśmę jeśli łączysz benzo z alko.
Mordo ziomeczkowi bez tolerancji polecasz 4 mg alprazolamu i do tego alko? Przecież po takiej ilości to będzie zerwany film bo napewno będzie mu się wydawało że nie klepie i będzie dorzucał czyli typowy schemat jak za dużo benzo wrzucisz
(01.08.2024, 12:28)DGEloV napisał(a): Alpra z piwem nie robi off czyli nie odcina cie gorzej clonozepam z alkoholem to już jest całkowity dead i respawn w innym miejscu xd
Jak to nie odcina? Od kiedy nie odcina? O czym Ty mordo mówisz? Kwestia dawki, tolerancji osobnika i ilości alko i masz gotową odcinke. To że kloniki odcinają szybciej przy mniejszych dawkach i mocniej to inna bajka
01.08.2024, 15:13
Mordo prawie każdy kupuje alprazolam 1 mg więc jeśli polecasz mu 4 tabsy = 4 mg
01.08.2024, 15:41
Mordeczko pisząc każdy miałem na myśli osoby naszego pokroju które kupują alprazolam w celach rekreacyjnych do ćpania No i dawki podaje się w mg a nie pisząc 1, 2 czy 4 tabletki bo to nic nikomu nie mówi