Pasjonat.cc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Pasjonat.cc (/showthread.php?tid=309) |
RE: Pasjonat.cc - NieMaCiagu - 27.08.2024 mistrz ale to znaczy ze opanowanie jest ostre nawet zbenziony RE: Pasjonat.cc - kaziu86 - 28.08.2024 (27.08.2024, 18:41)horsii napisał(a): Hehe czarodziej, ja po tym jak się nażarłem w kfc, na bombie po +100 mg etizolamu stwierdziłem że sobie zapalę czarodzieja przed lokalem, tak kulturalnie rekreacyjnie elegancko. Po benzosach w końcu każdy pomysł wydaje się wspaniały. Ściagnałem bucha i nic, ściagnalem drugiego i nic, już miałem leciec trzeciego.. Jak mnie nagle pierdolnęło to od razu zwymiotowałem w krzaki, zachwiałem się, usiadłem na ławeczce po czym z racji że właśnie zwróciłem swój posilek, to jak gdyby nigdy nic schowałem sprzęt i wstąpilem z powrotem do kfc i zamówiłem jeszcze raz dokładnie to samo, a następnie zasnąłem przy stoliku z żarciem. o kurwa , ostro dobre mial te pillsy na 4-ho-mipt RE: Pasjonat.cc - Chochlik - 05.09.2024 Czochracz łagodny był super. Ale pasjo był faktycznie chujek. RE: Pasjonat.cc - JureKiler - 05.09.2024 Patrzcie i niewierzcie moi drodzy jaką perełkę znalazłem u kolegi i zabrałem 😂 RE: Pasjonat.cc - EmStO - 05.09.2024 Czochracz pamiętam A pihp dobrze wspominam 4 ho met te zielone tabsy Ale tym kurwa czarodziejem co mi wrzucili gratis to ja pierdole I huj mu w ryj za to !!! RE: Pasjonat.cc - horsii - 31.12.2024 (05.09.2024, 20:58)JureKiler napisał(a): Patrzcie i niewierzcie moi drodzy jaką perełkę znalazłem u kolegi i zabrałem 😂 Kurwa stary ale odkrycie Ja miałem kilka sztuk karty z tym wzorem Rozdałem wszystkie poza jedną znajomym, którzy zostali wielkimi fanami darka po tym jak im pokazałem "hexen pink". A tą co zostawiłem sobie, używałem jej tak intensywnie że prawie cała starła sie do białości a potem popękała. Dobrze mi słuzyła, nie ma co. Miałem też taką z fioletowym motywem, chyba jeszcze ze starą nazwą - bestchem. RE: Pasjonat.cc - Chochlik - 31.12.2024 Był hexen Pink? Nie pamiętam, nie wierzę że nie kupowałem. RE: Pasjonat.cc - horsii - 31.12.2024 Chochlik Był, w takich różowych, jasnych igiełkach. W takim mniej-więcej kolorze --> ████████ Klepał jak normalny, dobry hexen z tamtych lat, kiedy te wszystkie beta-ketony szły z chin. To było napierdalane tam w ogromnych ilościach w dużych przemysłowych laboratoriach, a nie w jakiejś szopie, więc było dobre i tanie. RE: Pasjonat.cc - EmStO - 31.12.2024 Pamiatam tego henia Dobrze powspomninac stare sobre czasy jesli chodzi o rynek RC . I Darkowego rozowego henia tez pamietam RE: Pasjonat.cc - Czeslawo - 01.01.2025 Dobry wariat z pasjo był, pamiętam, że jakieś śmieszne zamówienia typu, a wezmę 2g czegoś na weekend, a ten za przesyłkę 15 zł chyba lub 20 zł i do tego dodawał bonusy… ze 3g albo lepiej. Raz pomylił paki i przyszło powiedzmy nie 5g, a 25g, pisze do niego, że pomyłka jak mu odesłać nadwyżkę. a ten: „tak o dziwne, daj se spokój takim drobiazgami” Druga strona to to, co pisze horsii z tymi maczanymi gratisami, niegdy mi takiej nie wysłał, ale to, co robił to straszny gnój bez happy endu... |