Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pasjonat.cc
(27.08.2024, 18:41)horsii napisał(a): Hehe czarodziej, ja po tym jak się nażarłem w kfc, na bombie po +100 mg etizolamu stwierdziłem że sobie zapalę czarodzieja przed lokalem, tak kulturalnie rekreacyjnie elegancko. Po benzosach w końcu każdy pomysł wydaje się wspaniały. Ściagnałem bucha i nic, ściagnalem drugiego i nic, już miałem leciec trzeciego.. Jak mnie nagle pierdolnęło to od razu zwymiotowałem w krzaki, zachwiałem się, usiadłem na ławeczce po czym z racji że właśnie zwróciłem swój posilek, to jak gdyby nigdy nic schowałem sprzęt i wstąpilem z powrotem do kfc i zamówiłem jeszcze raz dokładnie to samo, a następnie zasnąłem przy stoliku z żarciem.
o kurwa , ostro
dobre mial te pillsy na 4-ho-mipt
05.09.2024, 20:58
Be objective and honest.
05.09.2024, 20:59
Czochracz pamiętam
A pihp dobrze wspominam
4 ho met te zielone tabsy
Ale tym kurwa czarodziejem co mi wrzucili gratis to ja pierdole
I huj mu w ryj za to !!!
A pihp dobrze wspominam
4 ho met te zielone tabsy
Ale tym kurwa czarodziejem co mi wrzucili gratis to ja pierdole
I huj mu w ryj za to !!!
31.12.2024, 03:40
(05.09.2024, 20:58)JureKiler napisał(a): Patrzcie i niewierzcie moi drodzy jaką perełkę znalazłem u kolegi i zabrałem 😂
Kurwa stary ale odkrycie Ja miałem kilka sztuk karty z tym wzorem Rozdałem wszystkie poza jedną znajomym, którzy zostali wielkimi fanami darka po tym jak im pokazałem "hexen pink". A tą co zostawiłem sobie, używałem jej tak intensywnie że prawie cała starła sie do białości a potem popękała. Dobrze mi słuzyła, nie ma co. Miałem też taką z fioletowym motywem, chyba jeszcze ze starą nazwą - bestchem.
31.12.2024, 04:27
Chochlik Był, w takich różowych, jasnych igiełkach. W takim mniej-więcej kolorze --> ████████
Klepał jak normalny, dobry hexen z tamtych lat, kiedy te wszystkie beta-ketony szły z chin. To było napierdalane tam w ogromnych ilościach w dużych przemysłowych laboratoriach, a nie w jakiejś szopie, więc było dobre i tanie.
Klepał jak normalny, dobry hexen z tamtych lat, kiedy te wszystkie beta-ketony szły z chin. To było napierdalane tam w ogromnych ilościach w dużych przemysłowych laboratoriach, a nie w jakiejś szopie, więc było dobre i tanie.
01.01.2025, 18:56
Dobry wariat z pasjo był, pamiętam, że jakieś śmieszne zamówienia typu, a wezmę 2g czegoś na weekend, a ten za przesyłkę 15 zł chyba lub 20 zł i do tego dodawał bonusy… ze 3g albo lepiej.
Raz pomylił paki i przyszło powiedzmy nie 5g, a 25g, pisze do niego, że pomyłka jak mu odesłać nadwyżkę.
a ten: „tak o dziwne, daj se spokój takim drobiazgami”
Druga strona to to, co pisze horsii z tymi maczanymi gratisami, niegdy mi takiej nie wysłał, ale to, co robił to straszny gnój bez happy endu...
Raz pomylił paki i przyszło powiedzmy nie 5g, a 25g, pisze do niego, że pomyłka jak mu odesłać nadwyżkę.
a ten: „tak o dziwne, daj se spokój takim drobiazgami”
Druga strona to to, co pisze horsii z tymi maczanymi gratisami, niegdy mi takiej nie wysłał, ale to, co robił to straszny gnój bez happy endu...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !