Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Godzilla pills - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Godzilla pills - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4193)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 11.09.2024

Bogdan Boner dziękuję za pamięć <3

tak, można je brać w nagrodach

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 12.09.2024

(11.09.2024, 10:45)DarkSonia napisał(a): haha tego się nie boję, najwyżej się na kimś wyżyję  Big Grin
mam przykre doświadczenia z czymkolwiek co długo działa i rusza serducho a MDMA to już wieki nie miałam, ale wspominam je dobrze.

Śmiało pobieraj, zero stresu.
Zresztą jak Ty te mefedrony katujesz to stopień wypłukania serotoniny może być spory, co za tym idzie -nie poczujesz pelni mocy, jak ja.

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - DarkSonia - 12.09.2024

Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha  Big Grin
a to konkret stimuje, może znajomi zamówią i dadzą mi skosztować zobaczymy
ja wrażliwa jestem na tego typu rzeczy strasznie.

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 13.09.2024

DarkSonia Nie bój się nic złego ci się po niej nie stanie. Wręcz przeciwnie same przyjemności. Przeczytaj sobie recke gdzieś na początku moją. Ja też niby jestem wrażliwy na takiego typu substancję a zobacz jak pięknie mnie to rozłożyło.

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - swo002 - 13.09.2024

(12.09.2024, 21:53)DarkSonia napisał(a): Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha  Big Grin

Emka nie powinna właśnie mocno stymulować,tylko dawać uczucie rozpływania się

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - LOBO - 13.09.2024

(12.09.2024, 21:53)DarkSonia napisał(a): Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha  Big Grin

Soniu droga od kiedy to eMka stimuje konkret i wchodzi na serducho hmm ;-)...?

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - DGEloV - 14.09.2024

Polecam kolega kupil mowi ze sztos

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 18.09.2024

Jadłem je ostatnio dwie naraz Mocno wykręcaj miałem omamy i tak jak bym miał się przewrocic

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 18.09.2024

Ser Pleśniowy Omamy po dwóch pixach? Fakt jest grubo po dwóch pixach ale nie do takiego stopnia.

RE: Godzilla pills - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.09.2024

(18.09.2024, 08:24)Lifeisbrutal napisał(a): Ser Pleśniowy Omamy po dwóch pixach? Fakt jest grubo po dwóch pixach ale nie do takiego stopnia.

A nie pomyślałeś o tym, że kolega może nie wpierdala wszystkiego tak jak Ty co dwa dni i może mieć znacząco mniejszą tolerancję na mdma?

Pamiętam doskonale co się ze mną działo po pierwszym strzale mdma od bezcielesnego, (ogólnie to było pierwsze w życiu spotkanie z tą substancją), to myślę że też mógłbym to określić mianem OMAMÓW.

(18.09.2024, 08:24)Lifeisbrutal napisał(a): Ser Pleśniowy Omamy po dwóch pixach? Fakt jest grubo po dwóch pixach ale nie do takiego stopnia.

A nie pomyślałeś o tym, że kolega może nie wpierdala wszystkiego tak jak Ty co dwa dni i może mieć znacząco mniejszą tolerancję na mdma?

Pamiętam doskonale co się ze mną działo po pierwszym strzale mdma od bezcielesnego, (ogólnie to było pierwsze w życiu spotkanie z tą substancją), to myślę że też mógłbym to określić mianem OMAMÓW.

Przestań tyle tego w takim tempie wpierdalać to też bedziesz mieć dobrze.