Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Godzilla pills - Opinie o produkcie
12.09.2024, 21:16
(11.09.2024, 10:45)DarkSonia napisał(a): haha tego się nie boję, najwyżej się na kimś wyżyję
mam przykre doświadczenia z czymkolwiek co długo działa i rusza serducho a MDMA to już wieki nie miałam, ale wspominam je dobrze.
Śmiało pobieraj, zero stresu.
Zresztą jak Ty te mefedrony katujesz to stopień wypłukania serotoniny może być spory, co za tym idzie -nie poczujesz pelni mocy, jak ja.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.09.2024, 21:53
Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha
a to konkret stimuje, może znajomi zamówią i dadzą mi skosztować zobaczymy
ja wrażliwa jestem na tego typu rzeczy strasznie.
13.09.2024, 10:21
(12.09.2024, 21:53)DarkSonia napisał(a): Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha
Emka nie powinna właśnie mocno stymulować,tylko dawać uczucie rozpływania się
kocham piwo
13.09.2024, 12:56
(12.09.2024, 21:53)DarkSonia napisał(a): Człowieku mefka to ja miałam ostatnio w sobie 4 miesiące temu haha
Soniu droga od kiedy to eMka stimuje konkret i wchodzi na serducho hmm ;-)...?
18.09.2024, 06:36
Jadłem je ostatnio dwie naraz Mocno wykręcaj miałem omamy i tak jak bym miał się przewrocic
18.09.2024, 08:24
18.09.2024, 15:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2024, 15:29 przez kot_kreskowy.)
(18.09.2024, 08:24)Lifeisbrutal napisał(a):Ser PleśniowyOmamy po dwóch pixach? Fakt jest grubo po dwóch pixach ale nie do takiego stopnia.
A nie pomyślałeś o tym, że kolega może nie wpierdala wszystkiego tak jak Ty co dwa dni i może mieć znacząco mniejszą tolerancję na mdma?
Pamiętam doskonale co się ze mną działo po pierwszym strzale mdma od bezcielesnego, (ogólnie to było pierwsze w życiu spotkanie z tą substancją), to myślę że też mógłbym to określić mianem OMAMÓW.
(18.09.2024, 08:24)Lifeisbrutal napisał(a):Ser PleśniowyOmamy po dwóch pixach? Fakt jest grubo po dwóch pixach ale nie do takiego stopnia.
A nie pomyślałeś o tym, że kolega może nie wpierdala wszystkiego tak jak Ty co dwa dni i może mieć znacząco mniejszą tolerancję na mdma?
Pamiętam doskonale co się ze mną działo po pierwszym strzale mdma od bezcielesnego, (ogólnie to było pierwsze w życiu spotkanie z tą substancją), to myślę że też mógłbym to określić mianem OMAMÓW.
Przestań tyle tego w takim tempie wpierdalać to też bedziesz mieć dobrze.
NIE dla OPIO !!!