4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- W膮tek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 13.08.2024 Ja si臋 podpisuj臋 pod tym nawet swoimi haluksami 馃槅 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 13.08.2024 Poprosz臋 o zapodanie foto obecnego sortu. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 13.08.2024 (12.08.2024, 20:12)dzik napisa艂(a): Nie jestem zadowolony z sortu kt贸ry otrzyma艂em, dosta艂em inny ni偶 ostatnio, tu by艂a typowa faza speedujaca bardzo sztucznie, zero przyjemno艣ci w poprawianiu, cz臋艣ciej wyst臋powa艂y paranoje i chore jazdy, dobry Mefedron zawsze klepie, uspokaja, wiecie o czym m贸wi臋, pisz臋 to bo po prostu czuj臋, 偶e dosta艂em nie to co powinienem i 偶a艂uj臋 wydanej kasy, my艣la艂em, 偶e dostan臋 to samo co ostatnio, pomyli艂em si臋. Wi臋cej tego nie zamawiam, skoro jest dobry Bandit, kt贸ry fajnie dzia艂a. Wstaw fotke i wiecej szczegolow poprosze, jakie dawkowanie i droga aplikacji? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Powerpolish - 13.08.2024 Na wst臋pie napisze 偶e nie jestem specjalist膮 od mefedronu, bra艂em kilka razy, ostatni mefedron z jakim mialem styczno艣膰 to ten od Blacka. Napisze dawki i czas dzialania, osoby kt贸re sie znaja to sami ocenia, wed艂ug mnie towar jest bardzo dobry.聽 pr贸bowa艂em brac to snif 0.2, dwie kreski po 0.1. Zajebalem jedna 0.1, wydmucha艂em nos i po 5-10 minutach druga 0.1, czas dzia艂ania okolice godziny聽 Oral, dawka 0.2 do kapsuly, dzia艂anie podobne, czas dzia艂ania r贸wnie偶.聽 Wczoraj postanowilem podejsc do tego kolejny raz przy tych samych dawkach i sniff i oral, czyli po 0.2 (zapomnia艂em dodac ze jak biore oral 0.2 to tylko oral, jak sniff 0.2 to tylko sniff, nie 艂膮cze 0.2 oral i nie poprawiam sniff na wej艣ciu.) wczoraj przy totalnie zajechanym organizmie, czyli ojebaniu z 20g 3cmc i z 10g 4cmc w ci膮gu 5 dni bez dnia przerwy maj膮c ostatnie 1.5g tego produktu postanowi艂em sprawdzic czy to w og贸le klepnie na tak zajechanym organizmie. Zadzialalo, tylko faza i czas dzialania by艂 聽slabszy (co jest tutaj oczywiste i normalne) czyli przy tych samych dawkach czas dzialania wynosil okolice 30 minut, wiec uwazam ze produkt jest bardzo mocny, faza by艂a troche delikatniejsza. Gdybym mia艂 por贸wna膰 ten produkt z produktem blacka, to zapach i smak I dzia艂anie jest bardzo podobne i Gdyby by艂a mo偶liwo艣膰 to zam贸wi艂bym mefedron od blacka ze wzgl臋du na cen臋, bo jak dla mnie jeden I drugi jest bardzo mocny i gdyby zawi膮zano mi oczy i mia艂bym jebnac jeden I drugi to nie by艂bym w stanie wskaza膰 kt贸ry jest kogo I kt贸ry jest lepszy, r贸偶nica jak dla mnie w wygl膮dzie i cenie, dla por贸wnania cena przy 100g mefedronu blacka to 1000 z艂 a cena escobara to 2500 z艂聽 Czy kupi艂bym ten mefedron? Nie. dlaczego? Ze wzgl臋du na wysok膮 cen臋 Jaka cena bylaby w miare akceptowalna? 1999 zl przy 100g max Jak oceniam moc? 10/10 Tylko mefedron blacka moim zdaniem nie r贸偶ni艂 sie w ogole moca i wed艂ug mnie (laika, amatora) r贸wnie偶 byl 10/10 Ca艂okszta艂 ocenieniam na 8/10 Dalbym 10/10, gdyby cena byla nizsza. free mobile forum RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - smakosz - 13.08.2024 Sory mordo ale takie recenzje s膮 g贸wno warte czyli nie miarodajne je艣li kto艣 przed przyj臋ciem 4 mmc zjad艂 30 giet贸w czy ile tam 3 cmc to cud 偶e w og贸le mefka klepn臋艂a RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Powerpolish - 13.08.2024 smakosz聽 pierwsze pr贸by byly po tygodniowej przerwie bez niczego (wcze艣niej tylko co weekend max 5 klefa)聽i wtedy dzia艂a艂o godzin臋, a pr贸ba wczorajsza by艂a po d艂u偶szym ci膮gu i ojebaniu sporej ilo艣ci klefa. Te偶 dziwi臋 si臋 偶e to cud ze kleplo i o to mi tutaj chodzi艂o. Bo to 偶e kleplo to oznacza tylko i wy艂膮cznie to ze materia艂 jest w chuj mocny i z g贸rnej p贸艂ki.聽 S艂aby mefedron,聽 czy nawet 艣redni to my艣l臋 偶e by mnie nawet nie podrapa艂, a tutaj zadzia艂a艂, krotko i s艂abiej, ale zadzia艂a艂,聽 wi臋c ogromny plus dla tego materia艂u. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 13.08.2024 no w艂a艣nie mef to taki cudny wynalazek 偶e potrafi klepn膮c za ka偶dym razem ja jaki艣 miesi膮c temu przerobi艂am 4G w noc i za ka偶dym razem co艣 czu艂am nie nie m贸wi臋 偶e by艂o tak samo czy jakos super ale dzia艂a膰 / dzia艂a艂 i zawsze humor podnosi艂 przy 3cmc tak nie mam a tez bardzo lubi臋 ka偶da dawka jest coraz s艂absza az w ko艅cu sam stim zostaje i ci艣nienie ro艣nie RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 14.08.2024 Og贸lnie, powinnas por贸wnywa膰 jak ju偶 to dwie 4 a nie 4mmc z 3cmc 馃か Cmcki w por贸wnaniu do mmckow wchodza bardzo agresywnie, i lubi臋 to m贸wi膰 ale ca艂y stan jest bardziej sztywny zwyczajnie no ale mocniejsze wej艣cie. Mmc nie wje偶d偶aj膮 tak mocno, a dzia艂aj膮 przyjemniej i bardziej naturalnie, zreszt膮 oba gatunki jakby zestawi膰 uczciwie to na czas trwania dajmy, godzin臋 to moc膮 s膮 identyczne albo porownywalne. Ale je偶eli idzie o uzale偶nienie, to mmcki szybciej wci膮gaj膮 ni偶 cmcki, tam zwyczajnie jest kara za par臋 nocy dobrej zabawy. Ale przy 3mmc w zw艂aszcza przy 4mmc, ktora jest ta toksyczna kochanka do kt贸rej si臋 wraca, mimo 偶e mo偶na wyc ju偶, to i tak si臋 we藕mie. Po chlorach zawsze widzia艂em jak ludzie robili przerwy. Dlatego najlepsze s膮 stimy, ekonomiczne i mocne a ju偶 o braku ubokow nie wspomn臋 馃槈 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 14.08.2024 Trzy strony pierdolenia a ja nadal nie wiem czego oczekiwa膰 po obecnym sorcie. Gdyby ten dzia艂 nie by艂 podpisany 4MMC to z tresci bym wywnioskowa艂 偶e mowa o jakim艣 mocnym stymulancie typu hex/alfa... Do kurwy! To jest mefedron!聽 Gdzie mowa o jakiej艣 euforii, serotoninie, rozlaniu, pluszu.... Nic kurwa, przez 3strony ani jednej jebanej wzmianki. LOBO聽dawaj recke normaln膮 a nie jakie艣 chujostwa piszesz 馃か RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 14.08.2024 kot_kreskowy z艂o偶y艂em zam贸wienie, wi臋c za jaki艣 czas wrzuc臋 tu posta odno艣nie sortu. Ale musisz cierpliwie czeka膰 馃榿 |