Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
28.07.2024, 14:34
Wiesz dla mnie jest prosta zasada, że przy dobrych 3-CMC vs 4-MMC zawsze wygra Mefedron.
Pełniejszy profil dzialania, daje więcej frajdy, mniej "rozwala" nos.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.07.2024, 17:22
Mówisz prawdę panie, polać mu. Chociaż jak przesadzisz z mefedronem to występują chore paranoje przy których przy przedawkowaniu 3CMC nie mam. Ostatnio to kontroluję i przerywam w odpowiednim momencie.
Ja mam właśnie odwrotnie, dobre 4MMC klepie po jajach, że od razu mam chęć dzwonić po "miłe panie", z trójkami bywa różnie, czasami jest chęć ( trójka Pablo oraz Guzmann na mnie tak działały, nie wiem co w nich siedzialo, sprzęt twardy jakbym wziął viagrę i popchnął kokainą), czasami trafisz na tak speedującą, że zapomnij o seksie, jakbyś dobrą amfetaminę walił, chociaż po dobrej amfetaminie się chce, ale nie można, a po słabej trójce, nie chce się i nie możesz także.
Ja mam właśnie odwrotnie, dobre 4MMC klepie po jajach, że od razu mam chęć dzwonić po "miłe panie", z trójkami bywa różnie, czasami jest chęć ( trójka Pablo oraz Guzmann na mnie tak działały, nie wiem co w nich siedzialo, sprzęt twardy jakbym wziął viagrę i popchnął kokainą), czasami trafisz na tak speedującą, że zapomnij o seksie, jakbyś dobrą amfetaminę walił, chociaż po dobrej amfetaminie się chce, ale nie można, a po słabej trójce, nie chce się i nie możesz także.
28.07.2024, 17:40
To i to jadłem. I wejście, ten rush z nie ogarem na plus dla 3CMC oraz libido.
Mi po 4MMC ledwo smyra libido, jest t dłużej działająca subtelniejsza substancja o bardzo zajebistym działaniu.
Dwie trochę inne bajki
Mi po 4MMC ledwo smyra libido, jest t dłużej działająca subtelniejsza substancja o bardzo zajebistym działaniu.
Dwie trochę inne bajki
28.07.2024, 19:41
Większość z Was ma mega rozjechana tolerke. Dobry mefedron jest o wiele mocniejszy niż 3cmc.
29.07.2024, 11:25
Porownywanie 4MMC z 3CMC jest troche nie na miejscu ;-) 3CMC z 3MMC juz nieco bardziej, czy 4MMC z 4CMC...
03.08.2024, 11:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2024, 11:58 przez qazplm1233.)
Tee straznik Teksasu
Cmc porownywac z mmc jest chore
Nie wazne 4 czy 3
Cmc porownywac z mmc jest chore
Nie wazne 4 czy 3
05.08.2024, 10:09
Przerobilem 10g ostatnio. Calkiem ciekawa substancja zero jakiegos zjazdu poprawiony humor. Dobry mef 9/10.
Nagroda odebrana...nie bede sie po raz kolejny powtarzal i rozpisywal...topowy produkt jeden z najlepszych jak mozliwe zenajlepszy dostepny tu na forum od poczatku jego istnienia...uprasza sie o nie pobieranie, zamawianie, gdyz istnieje mozlwiosc, iz braknie dla mnie ;-)
12.08.2024, 20:12
Nie jestem zadowolony z sortu który otrzymałem, dostałem inny niż ostatnio, tu była typowa faza speedujaca bardzo sztucznie, zero przyjemności w poprawianiu, częściej występowały paranoje i chore jazdy, dobry Mefedron zawsze klepie, uspokaja, wiecie o czym mówię, piszę to bo po prostu czuję, że dostałem nie to co powinienem i żałuję wydanej kasy, myślałem, że dostanę to samo co ostatnio, pomyliłem się. Więcej tego nie zamawiam, skoro jest dobry Bandit, który fajnie działa.
12.08.2024, 20:37
(05.08.2024, 21:02)LOBO napisał(a): Nagroda odebrana...nie bede sie po raz kolejny powtarzal i rozpisywal...topowy produkt jeden z najlepszych jak mozliwe zenajlepszy dostepny tu na forum od poczatku jego istnienia...uprasza sie o nie pobieranie, zamawianie, gdyz istnieje mozlwiosc, iz braknie dla mnie ;-)
Też tak uważam i mogę podpisać się obiema rękoma jak trzeba, mimo, że jestem praworęczny.
Powiem więcej, obecnie to mój ulubiony produkt z ofert Escobar.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !