![]() |
Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne (/showthread.php?tid=1026) |
RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Lifeisbrutal - 13.01.2025 Nigdy takich akcji nie robiłem i nie zamierzam... Chyba bym się porzygał prędzej niż bym to zrobił. RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - EmStO - 13.01.2025 widzialem w osrodku wariatow jak to wdychali, zipali niewiem jak to nazwac . Jeden to nawet cos z pianki do golenia wdychal . To juz jest dla mnie patola. RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Inferno - 13.01.2025 Jeszcze jako tako jest wdychanie gazu od bitej śmietany jako gaz rozweselający ale na mnie to nigdy nie działało jak próbowałem później tylko śmietana do wyrzucenia. A co do wdychania spreyu na komary to podziwiam ![]() Przecież to się klei i mogło skleić płuca nawet czy coś , tragedia. RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - EmStO - 13.01.2025 No przyznam sie bez bicia, ze za malolata to gaz od zapalniczek byl modny . Niewiem co teraz mlodziez zazywa ta, ktora niema dojscia do dopkow? Benzyne? RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Lifeisbrutal - 13.01.2025 Raz koleżanka mi opowiadała, że jak miała 15 lat miała to wychała chyba gaz od zapalniczki kucając i jak wstawała szybko to zajebała ryjem o biurko i jucha z nosa jej poszła. XDD RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - EmStO - 13.01.2025 Po tym gazie to pamiwtam szumialo piszczalo w glowi i uszach a Ty jak sparalizowany stales czy w jakiej tam pozycji bylo to wdychane. RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Inferno - 13.01.2025 (13.01.2025, 11:19)Lifeisbrutal napisał(a): Raz koleżanka mi opowiadała, że jak miała 15 lat miała to wychała chyba gaz od zapalniczki kucając i jak wstawała szybko to zajebała ryjem o biurko i jucha z nosa jej poszła. XDD Wiem o czym mówisz to jest niedotlenienie mózgu. Robiło się też za młodego że się kucalo, szybko się oddychało przez 10 sekund jakoś i się wstawało, zatykało nos i buzię i się wydychalo powietrze. Wtedy mamy niedotlenienie i mdlejemy ![]() RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Bogdan Boner - 08.03.2025 W ogóle ciekawostka - w Acton trzeba mieć 18 lat żeby kupić sprężone powietrze xD RE: Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne - Rweqerew333 - 29.03.2025 Miałem takiego ziomka z klasy Damiana w gimnazjum, który wrócił z kurwa sanatorium i zaczął odpierdalać takie rzeczy co właśnie Inferno napisał oraz wdychać dezodoranty. Pewnego dnia już nie przyszedł do szkoły, za to dyrektorka na wychowawczej oznajmiła, że jebany nie żyje i, że mamy wycieczkę klasową na pogrzeb XD Fajna wycieczka to była, inny ziomek przyszedł z blantem, którym ujebało się pół klasy. Śmieszny to był pogrzeb. Przypał bo żegnaliśmy ziomka z klasy gdzie spora część moich kolegów ciągle chichotała za plecami XD |