![]() |
|
GR8CHEMS.IS - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: GR8CHEMS.IS - Temat główny (/showthread.php?tid=4024) |
RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - kupa42 - 28.06.2026 kwejpex co Ty wymyślasz jakie karty do bankomatu nic takiego nie ma u niego do kupienia to jakieś fake konto proboje sprzedawać materiał i te karty to wszystko fake jest z was naprawdę są takie bażanty i nie rozumiecie że w czacie podszywają się pod bossa i scammuja?? wchodźcie na stronę i tam róbcie zamówienia tylko bo Boss i tak nie odbiera zamówień na czacie i mnie nie wkurwiajcie że Boss wali wałki bo to jest rzetelna firma jak on jest to nawet na inne sklepy nie patrzę, od 2022 współpracujemy i nigdy wyjebki nie było z jego strony !! tylko wy sami dajecie się scammowac bo nawet nie potraficie sprawdzić kto jest adminem grupy i czat z nim otworzyć ! pisał to kuzyn pudzilli a teraz jeszcze wam dopowiem że ma on trochę utrudnione ruchy dlatego nie ma tak często kodów ale wszystko śmiga ! i kody są ale nie tak często RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Baki - 28.06.2026 (28.06.2026, 00:39)kwejpex napisał(a): ta napisalem, tez niby do tego gr8chems, mowi ze to fejki i to zglosi, ale nie bierze odpowiedzialnosci za to . dla mnie to scam 100%,. a te karty do bankomatu co dodaje, fejur jak huj. nie zamawiajcie nic, i tyle wam polecam. jakie karty do bankomatu o czym ty piszesz? było mówione na grupach że lata gość podsszywający sie pod szefa a ty łykasz wszystko jak pelikan tak czy siak kontakt jest wszystko jest jak najbardziej ok czekam na swoje zamówienie (28.06.2026, 11:57)kupa42 napisał(a): kwejpex co Ty wymyślasz jakie karty do bankomatu nic takiego nie ma u niego do kupienia to jakieś fake konto proboje sprzedawać materiał i te karty to wszystko fake jest widzę koleszka w temacie u flighta tak samo jak ja a ludzie co tam skomlaja to tam wiesz dalej niech biorą klefa od pabla bo ich nie stać na porządny temat RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - kupa42 - 28.06.2026 Ci co wiedzą to i tak będą brać od Szefa tyle w temacie, więcej nie będę się rozpisywać bo nie ma sensu RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Baki - 30.06.2026 Gołąb leci do ciepłych krajów więc wszystko działa jak w najlepszym porządku
RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Dawidx - 04.07.2026 Witam.proponuje się wstrzymać z zamówieniami w tym sklepie.brak zmiany statusu zamówienia i brak odpowiedzi na email. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 05.07.2026 Baki gołąb doleciał? Wszystko ok? Bo widzę, że opinie są sprzeczne. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Dawidx - 05.07.2026 Kontakt z vendorem powrócił(sam przyznał ze były przeszkody).Na razie brak zmiany statusu zamowienia.Dam znać jak się sytuacja rozwinie RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 08.07.2026 Ale lipa, można płacić tylko krypto walutami, przelew bankowy znikną. Cóż dla mnie BTC to czarna magia Szkoda, że nie będę mógł robić dalej zakupów. Cóż Bossie miło się współpracowało, ale nie potrafię płacić w BTC. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Dawidx - 09.07.2026 Witam,u vendora wszystko wrocilo na wlasciwe tory,paka doleciała!!! RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 11.07.2026 Ogarnąłem w końcu te Bitcoin i złożyłem zamówienie, będę informował na bieżąco co się dzieje i oczywiście skromnie zrecenzuje. Wziąłem 5 gram 3CMC 1 gram 5F-ADB 1 gram ADB-BUTINACA |