Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GR8CHEMS.IS - Temat główny
26.06.2026, 16:15
Mial ktoś ostatnio kontakt z vendorem?na mail nie odpowiada,grupa tg padła a na stronce witaminki
26.06.2026, 16:19
ja mam.z nim cały czas kontakt na zangi
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać
26.06.2026, 20:07
Niestety Zangi nie mam,na mailu cały czas cisza.U was tez strona jest zjebana
26.06.2026, 20:20
jest bład na wordpress to fakt,faktem jest to że nie ma grupy ani nie odpisuje sam on ale mam info od moderatora jego bardzo dobrego że jest on chwilowo niedostępny ale paczki są wysyłane normalnie przez stronę
Maniek napisał 27.06.2026, 15:59:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
26.06.2026, 20:52
Jak byś miał info kiedy wróci to daj znać.dzieki kolego za zainteresowanie
Maniek napisał 27.06.2026, 15:58:
27.06.2026, 11:16
to tak informacyjnie odpisał mi na 2 wiadomości więc kontakt jest ale lekko utrudniony z tego co się dowiedziałem zamówienia normalnie realizowane są przez stronę tyle mogłem pomóc
AKTUALIZACJA GRUPA NA TG ZOSTAŁA ZGŁOSZONA I ZBANOWANA JEST KONTAKT NA ZANGI ORAZ SIGNAL WKRÓTCE BEDZIE NOWA GRUPA
AKTUALIZACJA GRUPA NA TG ZOSTAŁA ZGŁOSZONA I ZBANOWANA JEST KONTAKT NA ZANGI ORAZ SIGNAL WKRÓTCE BEDZIE NOWA GRUPA
28.06.2026, 00:39
ta napisalem, tez niby do tego gr8chems, mowi ze to fejki i to zglosi, ale nie bierze odpowiedzialnosci za to . dla mnie to scam 100%,. a te karty do bankomatu co dodaje, fejur jak huj. nie zamawiajcie nic, i tyle wam polecam.
wczesniej jakies kody wklejal z promocjami, a teraz cisza. ktos kupil to cisza
wczesniej jakies kody wklejal z promocjami, a teraz cisza. ktos kupil to cisza