Obniżenie nastroju "po" - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Obniżenie nastroju "po" (/showthread.php?tid=2088) |
RE: Obniżenie nastroju "po" - Mrs.Darkness - 31.05.2023 (30.05.2023, 14:29)Ratchet napisał(a): Nie chcę zakładać nowego wątku, a mam pytanie typu: Czy miesiąc przerwy od trójki i ogólnie wszystkiego, to wystarczający czas by zasiąść do kolejnego posiedzenia? Czy przerobione około 5 g w zeszłym miesiącu, mocno mogło podbić tolerkę? Miesiąc może daje jakaś regenerację ale polecam przerwe z 3 miechy wtedy chlory zadziała elegancko RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 03.06.2023 No to poszalałem. Przedwczoraj wszamałem 1g 3cmc od duszka, dzień przerwy i dziś mnie coś podkusiło i od 10 do 18:30 wszamalwm kolejne 1,5. Bez zwały na pewno się nie obejdzie, bo już jest. Pocę się jak świnia. Powiedzcie, po takiej ilości w okolicy której mogę celować ze uda mi się zasnąć? Byłem w sklepie, kupiłem 5 piwek. Czy to pomoże zniwelować choć w części zwał? Tolerke mam taką sobie. Miesiąc temu wszamane 5g, więc nie wiem na ile tolerka wzrosła. I drugie pytanie, czy ta ilość jest jakaś straszna? RE: Obniżenie nastroju "po" - Beeniepatu - 03.06.2023 Ratchet duchowy sort jest dosc stymulujacy, stad takie objawy. Iloscia sie nie przejmuj - ludzie przerabiaja sami 5ke. Pewnie sa tacy co 10. Oczywiscie to jest calkowicie bez sensu - bo to tylko trucie organizmu. Co do Alko, to jest to depresant, w koncu uspokoi. Nie jest to super pomoc bo zatruty organizm trujesz czyms nowym, jednak jako pomoc dla Ciebie sie sprawdzi. Tylko pij jakas wode z cytryna, sola czy cos, bo alko dodatkowo Cie odwodni RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 03.06.2023 Beeniepatu dzięki za odpowiedź. Staram się ciągle edukować i w kwestii ilości dowiedziałem się że max 1,5 g bo dalej się nie opłaca. Docelowo miała być jedynka, a że to iście zdradziecką substancja to wyszło 1,5g. Tak, wodę piję wysokozmineralizowana z dodatkiem jakiegoś plusza z apteki który jest na odwodnienia. Do tego zadbałem o posiłki bo tu wszędzie piszecie że to ważne. Więc trzy pełnowartościowe posiłki zaliczone. Co do alko to kot_kreskowy wspominał że w krytycznych sytuacjach to pomaga. Utkwiło mi to w pamięci stąd browarek. Poza tym reszta się normalizuje, czyli cisnienie jak też i tętno. RE: Obniżenie nastroju "po" - wwojtuss - 03.06.2023 Ratchet postaraj sie cos zjesc, jakis banan, jogurt, platki z mlekiem co do posta: no zbije zbije, w sytuacjach krytycznych i juz zagrazajacych zyciu to benzo/piwo musi byc, lepiej przezyc z dodatkowa substancja w organizmie niz nie przezyc, odpukac oczywiscie ja po giecie od ducha z mala tolerka, lagi 150mg srogo, po 200mg rush byl, normalnie dwie godziny od ostatniej narty do spania bez piwa, z piwkiem to po godzinie nawet, po waleniu przez 8-10h xD RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 03.06.2023 wwojtuss No właśnie miałem tak samo. 150 mg ładnie robi, ale z ciekawości załadowałem 200 i było fest. Benzo akurat nie mam. Jedynie nasen. Ale jak mi to już tutaj tłumaczono, 3ka to lajtowa substancja i idzie po niej zasnąć po niedługim czasie dziś się okaże ile mi to zajmie. Niebawem minie 5 godzina od ostatniej kreski RE: Obniżenie nastroju "po" - wwojtuss - 03.06.2023 Ratchet dwa piwka i spisz przed 00:00 jeszcze z Zolpi uwazaj, on nie wycisza, tylko dziala nasennie, a to zupelnie dwa rozne spektrum, jak nie zasniesz po zolpi to sie wpierdolisz w deliriantowa faze, a tego bys nie chcial bezpiecznie jest zejsc piwkami RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 03.06.2023 wwojtuss oprócz nasena mam jeszcze hydroksyzyne 25mg. Co myślisz o tym? Pytam na zaś. Dziś mam piwka RE: Obniżenie nastroju "po" - Mrs.Darkness - 04.06.2023 Hydroksyzyna działa jak placebo przynajmniej na mnie,relanium jest dobre na takie stany RE: Obniżenie nastroju "po" - wwojtuss - 04.06.2023 Ratchet musialbys sie srogo nawpierdalac tej hydroksyzyny, bardziej sie nada jak juz po wszystkim, piwka wydajniejsze zeby ukrocic faze ale jak masz malo piwek, typu jedno czy dwa a jestes srogo wystrzelony to mozna zmixowac |