POMOC - SZTYWNY MISZA - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: POMOC - SZTYWNY MISZA (/showthread.php?tid=3619) |
RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - EmStO - 07.04.2024 kot_kreskowy no to jak wtedy siedziałeś to nie będę się z Tobą wspierał xd A wiesz, że kurwa teraz za prąd sobie 15pln liczą xd RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - kot_kreskowy - 07.04.2024 Słyszałem Paranoja. Wychodzisz z rachunkiem do zapłaty 😂 RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - EmStO - 07.04.2024 Jak nie masz wgl pomocy, tak żeby u nich nic nie widniało to Cię zwolnią z płacenia xd W Łodzi obiło mi się o uszy, że za magazyn będą 1pln zabierać co miesiąc . Ale to wiesz jak złodzieje gadają . RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - kot_kreskowy - 07.04.2024 @"LooL99X" Łódź? Gardzę tą jebaną Smutną 🤮 Tak mi tam krwi napsuli przez kilka miechów że nie pytaj. To nawet nie moja jednostka macierzysta. Wlekli mnie tam tylko po to by po przesłuchaniu prokuratura i oddaniu próbek pisma do grafologa uchylić postępowanie wobec mnie. Kurwy jebane. Bili mi jakieś oszustwo bankowe gdzie ja kurwa w tym czasie siedziałem 😂 I pomimo takiego alibi i tak mnie tam wlekli. Czaisz? Alibi kurwa niepodważalne ale postępowanie spadło dopiero po ekspertyzie grafologa😂 Jebana Smutna... Na jednej ulicy kryminał i cmentarz... Czy może być gorzej? RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - EmStO - 07.04.2024 kot_kreskowy to, że cmentarz nie nie wiedziałem xd No to pięknie tam jest RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - kot_kreskowy - 07.04.2024 Nie pamiętam dokładnie ale to chyba wszystko co jest na tej hatfu ul.Smutnej Cmentarz i pucha. Wesoło tam raczej nie mają Nazwa trafiona👌 RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - Epsiakos - 07.04.2024 Łódź, i wszystko jasne 🤣 RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - kinia03x - 07.04.2024 (07.04.2024, 13:49)Lifeisbrutal napisał(a): kinia03x Ale tutaj jest mowa o Miszy a on NIKOGO NIE ZABIŁ!!! Ale mi chodzi ogólnie o temat listów we więzieniu.... spokojnie chłopie RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - W4M4H - 07.04.2024 Powiem tak. Misza chciał brać ryzyko listu mówił mi przed puchą. Posłuchałem się w 100proc do jego wytycznych. Ryzyko bierze na siebie oficjalnie 0 moich danych i mojego pisma. Chciał ryzyko podjąć to podejmuje jak każdy z nas. Jak zadzwoni i powie że jest git to będzie dobrze jak coś nie pójdzie po myśli to się dowiem i wtedy dam info że nie wyszło. Nikt nie jest do tego zmuszany. Misza chce ryzyko, a ja pomagam z przyczyn moralnych w stosunku do niego. Gadaliśmy długo o tym czy to napewno dobry jest pomysł, ostatecznie zdecydował że mam wysłać jak będzie siedzieć. Ostatnio dał sygnał że mogę wysłać, oczywiście że nie w otwarty sposób. RE: POMOC - SZTYWNY MISZA - W4M4H - 08.04.2024 Info od Miszy Misza pozdrawia każdego. Wszystko u niego dobrze. Mówi że dla niego to hotel i dużo starych znajomych spotkał. Wysyłamy jutro mu pieniądze na pakę, wiadomo na wypiske wysyłać sensu nie ma. Jeszcze list mu nie przyszedł albo przyszedł ale dają listy w 1 dniu. |