Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
07.04.2024, 07:20
Mordo kartki wysyłali, wysyłają i będą wysyłać. Trzeba to tylko umiejętnie zrobić nikt pustych kartek nie wysyła ani oni nie sprawdzają każdego jednego listu pod względem zawartości w papierze. Ale w tamtym roku coś mnie się obiło o uszy, że kurwy kserują listy i dają kopie . Ale to napewno nie wszędzie .Nie spotkałem się z tym osobiście .
07.04.2024, 07:43
@"LooL99X" Kserują prywatne listy? Przecież to jest łamanie jakieś przestrzeni osobistej bo tylko w listach można dostać odpowiedź na swoje bóle, żale itp. I jak ktoś może coś takiego robić? Jeśli to prawda to dla mnie przegięcie pały.
07.04.2024, 13:13
Przegięciem jest też np kogoś zabić więc to że czytają listy takiego delikwenta mnie nie rusza
07.04.2024, 13:20
Czytać może nie czytają jedynie jak jesteś na AŚ tak na karnym to mogą wyjść otworzyć zobaczyć i tyle a czy ktoś sobie luknie to już huj wie xd
07.04.2024, 13:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2024, 13:49 przez Lifeisbrutal.)
kinia03x Ale tutaj jest mowa o Miszy a on NIKOGO NIE ZABIŁ!!!
07.04.2024, 13:58
(06.04.2024, 09:37)LooL99X napisał(a): W4M4H Mordo może tylko Misza musi napisać prośbę do Dyrektora o talon na chemię i wyodrębnić co chce bo też nie wszystko w danej jednostce przechodzi. Ten talon wysyła powiedzmy do Ciebie albo wynosi na widzenie i po widzeniu zostawiasz paczkę wraz z talonem .
Za mnie też tak właśnie było z tym że minęło już trochę lat i chuj wie czy sie nie zmieniło.
Paczek żywnościowych z wolności juz nie ma.
07.04.2024, 14:06
kot_kreskowy Paczek z wolności to niema jak się nie mylę od 2k15 złodzieje sobie ujebali.
Z ksero tych listów to zrobili tak bo narobili przypału jak najebani papierem latali.
Z ksero tych listów to zrobili tak bo narobili przypału jak najebani papierem latali.
07.04.2024, 14:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2024, 14:12 przez kot_kreskowy.)
Juz sie tak nie podniecajcie wszystkim.
ZK to państwo w państwie i robią co chcą - tyle wam powiem.
Jak będziesz za wiele skakał to cię obiją i wjebią na 2tyg na izolatki że nikt oprócz prokuratura cie przez ten okres nie zobaczy nawet adwokat, a co dopiero mowa o cenzurze.
Cenzura była jest i będzie a bajki że tylko w AŚ czytają to między bajki wsadzić bo jest cos takiego jak BEZPIECZEŃSTWO JEDNOSTKI i chuj. Mogą czytać co im się podoba, nagrywać rozmowy telefoniczne etc.
@"LooL99X"
Do stycznia 2016 były na 100%
ZK to państwo w państwie i robią co chcą - tyle wam powiem.
Jak będziesz za wiele skakał to cię obiją i wjebią na 2tyg na izolatki że nikt oprócz prokuratura cie przez ten okres nie zobaczy nawet adwokat, a co dopiero mowa o cenzurze.
Cenzura była jest i będzie a bajki że tylko w AŚ czytają to między bajki wsadzić bo jest cos takiego jak BEZPIECZEŃSTWO JEDNOSTKI i chuj. Mogą czytać co im się podoba, nagrywać rozmowy telefoniczne etc.
@"LooL99X"
Do stycznia 2016 były na 100%