Obniżenie nastroju "po" - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Obniżenie nastroju "po" (/showthread.php?tid=2088) |
RE: Obniżenie nastroju "po" - wwojtuss - 05.06.2023 Lukas1985 a nie znasz innych klonow niz 2mg? wystarczy wpisac w google jednak 1mg albo 4mg to jest roznica i to czterokrotna RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 05.06.2023 Chłopaki, zauważyłem u siebie coś, co mocno mnie zaniepokoiło i chciałbym skorzystać z Waszej wiedzy jak z tym sobie poradzić. Otóż mija 2 doba od ostatniej zabawy podczas której przerobiłem około 1,4g tematu, a dwa dni przed tym, 1g . Czyli na przestrzeni tych 4 dni pękło 2,4g. Fizycznie czuję się ok, ale zauważyłem dziś że psychicznie robi się problem. No mam taką chęć by znów przywalić że szok. Obawiam się że to odkrycie klasyfikuje mą osobę, jako osobę o wysokim stopniu do uzależnienia. Nie ukrywam, że mocno się tego wystraszyłem i to jest moment by zakończyć zabawę w tego typu klocki. I teraz pierwsze pytanie do Was. Jak zagłuszyć w sobie tę pieprzoną chęć na przywalenie? Czy to jest stan który na przestrzeni kilku dni jakoś się unormuje? Rozumiem że może to być spowodowane powstałym deficytem po ostatnich zabawach. Czy coś podobnego też przechodzicie? Jak sobie z tym radzicie? Jeśli chodzi o substancje to mówimy o 3cmc. Z góry dziękuję za udział w dyskusji. RE: Obniżenie nastroju "po" - ProducentRC - 05.06.2023 Przede wszystkim zajawka, na coś co na trzeźwo Cię interesowało, druga sprawa obowiązki, masz jakieś to je zalatw, nie mowie tu o lataniu po urzędach na zwale, (chociaż to zależy od organizmu ja i 3 doby nagrzany mdphp potrafiłem normalnie rozmawiać) jakąś yerbe sobie zrób albo kawę, mi zawsze w pierwszych dniach pomaga zioło, pojaram z bonga i jak ręką odjął ciśnienie na "więcej" mija, tylko trzeba pamiętać że w momencie kiedy już chęć na mefa mija ważne jest żeby czymś się zająć, w coś się wkręcić i nie palić zioła 24/7 przez następnych kilka tygodni, po cmc ciśnienie utrzymuję się max 3dni RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 05.06.2023 ProducentRC dzięki za odpowiedź. Zaskoczyła mnie ta sytuacja niemiłosiernie. Wcześniej nie doświadczyłem tego. Mowa o zeszłym miesiącu. Mówisz 3 dni? No zobaczymy. Na chwilę obecną jak o czymś innym myślę to w tle przebija się głos 'a przyjeb sobie' Z jaraniem to ciężko z uwagi na pracę. RE: Obniżenie nastroju "po" - ProducentRC - 05.06.2023 "Wystarczy jeden buch z fajki wodnej" A tak serio to jebnij bucha przed pracą tylko jakiejś sativy i będzie zajebiście, mnie po indice na pracy też za chuja nikt nie namówi ale najaram się sativy to do jakiejkolwiek pracy jestem wtedy zawsze pierwszy tak zawsze w coś się wkręcam RE: Obniżenie nastroju "po" - Ratchet - 05.06.2023 ProducentRC heh, gdyby to było takie proste. Niestety, w mojej profesji przyjście zjaranym do pracy równa sie mega problemy, w tym natury karnej. Także pomysł zacny ale nie podejdzie w moim przypadku. Zaktualizuje nieco wątek problemu. Wydaje mi się że zaistniałą sytuacją może być spowodowana wypłukaniem z dopaminy. Parcie na przywalenie jakby opadło, natomiast przez pół dnia czułem się jakbym był pijany. Pół dnia na słońcu jakby troszku pomogło. Mam pytanie, do ilu dni po może się utrzymywać tak zwana czopka? Z waszych doświadczeń oczywiście. RE: Obniżenie nastroju "po" - Chochlik - 05.06.2023 Ratchet E, co Ty, przywaliłeś malutkie ilości i Ci się spodobało za bardzo xD ogólnie to po ketonach jest tak że dwa tygodnie silnych głodów, potem już maleją, a po kilku miesiącach pojawia się sporadycznie ochota i jeśli to szybko zignorujesz to nie będzie wracać. A jeśli chodzi o dopaminkę, to jeśli nie suplementujesz się czy leczysz w tym kierunku to też mogło Cię wypłukać. A wiesz ketony to taka łatwa dopamina w 5 minut. No i trzeba sobie poczekać parę tygodni na wyrównanie u zdrowej osoby. RE: Obniżenie nastroju "po" - ProducentRC - 05.06.2023 Mi witaminy z grupy b, potas i magnez pomagają kiedy kończę kilkudniowe loty, na podniesienie poziomu wpływa pozytywnie Jajka, mięso, orzechy, banany, kakao, pestki i nasiona, ryby Zrób sobie kakao, zjedz odpowiednią kolację i z pewnością rano zauważysz poprawę Ratchet RE: Obniżenie nastroju "po" - wwojtuss - 05.06.2023 kurde Ratchet tak jak bardzo chcialbym pomoc, tak nie umiem, mnie sie chec zajebania nie trzyma dlugo, opada juz po pierwszym snie po czopce ale tak jak wyzej ProducentRC napisal, suplementy diety, witaminy, nawadnianie i porzadne posilki byc moze sprobuj jakas tabliczke czekolady zjesc, banany byc moze tez dadza rade RE: Obniżenie nastroju "po" - Lukas1985 - 05.06.2023 (05.06.2023, 09:56)wwojtuss napisał(a): Lukas1985 a nie znasz innych klonow niz 2mg? wystarczy wpisac w google Teraz już znam. Moi błąd. Sorry. |