Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? (/showthread.php?tid=1312) |
Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Amanita - 08.11.2022 Czy ktoś z Was będąc w trakcie mikrodawkowania zachował ciągłość pomimo korzystania z kryształu czy zdecydowanie w konkretnym dniu robicie przerwę z Amanitą? Mikrodawkuję, ale rezygnuję z grzyba w takich dniach jak ten. Na początku mojej przygody z Amanitą zjadłam dawkę przed snem, poprzedzał to kryształowy maraton i połączenie było turbo przerażające. Zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy niekoniecznie? Jakie są Wasze doświadczenia? RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - kot_kreskowy - 08.11.2022 Od ponad tygodnia mikrodawkuję amanitę. Zachowałem ciągłość tylko przy amfetaminie. Podczas testów RC, w tych dniach nie spożywałem amanity. To chyba nie jest dobry pomysł. Co do tej fety podczas mikrodawkowania amanity, to 3 lagi tak mnie wykurwiły z kapci, jakbym 3gramy wciągnął a nie 3 lagi🔥🤭 4 piwa nie pomogły abym po tym zasnął, gdzie normalnie po takiej ilości fety walę dwa browce i zasypiam normalnie. Odczułem też znaczne podwyższenie ciśnienia, czego nigdy nie odczuwam podczas ćpania i nie jest to też efekt samej amanity, bo wcześniej też to nie występowało po samej amanicie. Ewidentnie jest to efekt połączenia. Nie polecam łączenia dragów z grzybami. Pamiętajmy też, że amanita może kumulować się w organiźmie, przez co odstawienie jej w dniach walenia dragów niekoniecznie będzie miało jakikolwiek wpływ. Wypadałoby to zrobić parę dni wcześniej. Oczywiście to tylko moje zdanie na chwilę obecną i możecie się z nim nie zgadzać. Mam jeszcze zbyt małe doświadczenia z amanitą, ale tak właśnie myślę po tym co doświadczyłem do tej pory. Na pewno dalsze informacje będę tu aktualizował😁 RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Beeniepatu - 08.11.2022 @"Lady Giwera" najpierw trzeba by sprecyzowac co masz na mysli mowiac "krysztal". Ale skoro nie precyzujesz z klucza, to zdecydowanie odradzam jakiekolwiek miksy z sajko. Nie wydajesz sie na tyle zaawansowanym w testach user'em, by ogarnac np. synergiczne efekty dzialania laczonych substancji. RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - kot_kreskowy - 08.11.2022 Tak. "Kryształ" to zdecydowanie za duże uogólnienie i zbyt dużo odczynników można pod to podpiąć. RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Szatan69 - 08.11.2022 Bez sensu wątrobę dowalac i nerki takim mixem xD RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Beeniepatu - 08.11.2022 Tak. Bardzo celna uwaga Szatan69 . Zwlaszcza jak ktos laduje trujace w wiekszych dawkach grzyby. RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - kot_kreskowy - 08.11.2022 W większych dawkach to już wogule będzie rzeźnia dla organizmu. Ale temat jest o mikrodawkowaniu. Ja dawkuję codziennie wieczorem 0,5 - 0,6 grama po kolacji😁 RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Amanita - 08.11.2022 (08.11.2022, 11:38)kot_kreskowy napisał(a): W większych dawkach to już wogule będzie rzeźnia dla organizmu. Ja również wieczorem, kolacja wcześniej oczywiście i fajka tez zdecydowanie przed. łojjjj po nie wchodzi. Zaczynalam mikrodawkowanie od 0,5 zwiększałam i ponownie w dół. Optymalnie stanęło na 1 gramie. Mikrodawkowanie to nie ćpanie, jak słusznie zauważyłeś. (08.11.2022, 07:29)kot_kreskowy napisał(a): Od ponad tygodnia mikrodawkuję amanitę.Dziękuję za cenną wypowiedź. Mój organizm z ciągu kilku minut zareagował turbo "oczyszczająco". Ciśnienie na maxa, wymioty, biegunka, rekordowa ilość zimnego potu, wirowanie w głowie i oczach na koniec 5 kroków w kierunku sypialni i niespodziewane, bliskie spotkanie z płytkami na podłodze. Jak u Ciebie po samej Amanicie wszystko git, ale tylko mikrodawkowanie. (08.11.2022, 11:19)beeniepatu napisał(a): Tak. Bardzo celna uwaga Szatan69 . Zwlaszcza jak ktos laduje trujace w wiekszych dawkach grzyby. Jak wspomniałam chodzi o mikrodawkowanie więc mówimy o śladowych ilościach grzyba, który po odpowiedniej obróbce nie zawiera substancji trujących. (08.11.2022, 08:12)beeniepatu napisał(a): @"Lady Giwera" najpierw trzeba by sprecyzowac co masz na mysli mowiac "krysztal". Ale skoro nie precyzujesz z klucza, to zdecydowanie odradzam jakiekolwiek miksy z sajko. Nie wydajesz sie na tyle zaawansowanym w testach user'em, by ogarnac np. synergiczne efekty dzialania laczonych substancji. Słusznie zauważyłeś. RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - kot_kreskowy - 08.11.2022 Ja nie miałem żadnych objawów żołądkowych. Rano po kawie kibelek jak zawsze i było trochę bardziej żadsze niż zwykle, ale tak to elegancko. Więcej wypowiem się w swoim temacie o amanicie😁 RE: Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył? - Amanita - 08.11.2022 https://megawrzuta.pl/download/5950482ac515a9d03ea3969ade05481e.html Mikrodawkowanie Amanity pdf. |