Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
GRADOBICIE III - Raul - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Gradobicie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=64)
+--- Wątek: GRADOBICIE III - Raul (/showthread.php?tid=2516)

Strony: 1 2

GRADOBICIE III - Raul - voice.of.voiceless - 12.08.2023

[Obrazek: cooltext434334352720768.png]część trzecia

Witam Was kochani serdecznie na trzecim już Gradobiciu w tym sezonie, u nas sezon nigdy się nie kończy, tak więc proszę mieć się na baczności. Zasady naszej gry omówiłem w tym poście (https://dopal.org/showthread.php?tid=211...0#pid45430), jeśli ktoś chce, może ujawnić się jako autor odpowiedzi, ale ja pary nie puszczę [Obrazek: drug2.png]  Od tej edycji postanowiłem nie bawić się w privnoty, po prostu wysyłam template message do wszystkich, których chcę. Jeżeli chciałbyś następnym razem, żebym do Ciebie też napisał a tego nie zrobiłem, koniecznie zostaw tutaj hałas! 

⇣ Bohaterem dzisiejszej gry jest ⇣

[Obrazek: obraz-2023-08-12-133152911.png]

[/url]
  • "bueno, błędy usuwane są na bieżąco a i forum się nie krzaczy, widać że odpowiednią osobą na tym miejscu i życzę mu żeby roboty nie potrzebnej mu nie przybywało a kod był zawsze dobrze napisany"
  • "Raul - pomocna osoba, która zna się na swoim fachu. Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej przez niego pracy, ale ogólnie jeden mały minusik mógłbym mu wytknąć - chodzi o szybkość wykonania niektórych spraw technicznych na forum Podobno kultowa "
  • "popieram zglaszana osobe przez Ciebie czyli Raul'a" 
  • "Raul spełnia wszelkie moje oczekiwania, potrafi czytać w myślach. Kiedy coś nie działa prawidłowo, lub można coś ulepszyć a ja nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, ze tak jest on to naprawia, bądź poprawia. Doszły mnie słuchy, ze czasami zwyczajnie w tej kwestii piszą do niego lub na forum inni użytkownicy, ale nigdy nie dałam się zwieść i zostaję przy swojej wersji. Genialny informatyk, który odbiera przekaz myśli."
  • "na dobra sprawe to raula nie znam, malo go widac na forum, byl czas ze dopal sie jebal ze 2-3 dni z rzedu, a tak oprocz tego to nic do zarzucenia procz mikrousterek"
  • "Coś nie działa na forum?
    >zara to zrobie (2-4 tygodnie)" 

• "Raul, człowiek widmo na forum. Raz coś od niego chciałem ale nie odpisał, to moja znajomość z Raulem. Dzięki niemu forum śmiga i o to chodzi, na naprawy nie trzeba długo czekać " 
  • "Dla mnie to przyklad kogos, kto JEST, kiedy myslisz, ze go nie ma" 
  • "Człowiek widmo.
    Niczym Batman - pojawia się i znika, by w mgnieniu oka nieść pomoc uciśnionym problemami technicznymi.Człowiek Alana Turinga - łamie szyfry, naprawia kody.Ojciec Chrzestny programowania, tu "memory fajf" nabiera innego znaczenia; siara może possać.Jedyne co ćpa to JAVA-PHP, Kot"

• "mógłby go Esco jakimiś proszkami podsypać, żeby szybciej na forum ogarniał Podobno kultowa - w porządku bardzo, żartowniś trochę, lubię gościa, ale ktoś do pomocy mógłby się mu przydać"
  • Raul to dla Ciebie, doceniamy Twój wkład i pracę w działanie forum, co my byśmy zrobili bez Ciebie, a nie wielu się nad tym zastanawia Podobno kultowa pozdro! 

[url=https://imgbb.com/]

[Obrazek: obraz-2023-08-12-134251554.png](podgląd)

[Obrazek: obraz-2023-08-12-134308080.png] (edytor) p.s kolejna misja dla Ciebie, ten popierdolony edytor jakieś fikołki nakurwia, a usuwanie formatowania w ogóle nic sobie z tym nie robi, chodzi o ten link pod ostatnią kropką, no i nie wiedząc czemu link się podpiął do ibb do kropek. Oraz tego zdania (Raul to dla Ciebie, doceniamy Twój wkład i pracę w działanie forum, co my byśmy zrobili bez Ciebie, a nie wielu się nad tym zastanawia Podobno kultowa pozdro!) nie da się pogrubić

RE: GRADOBICIE III - Raul - Twilight Sparkle - 12.08.2023

Kto następny?

RE: GRADOBICIE III - Raul - voice.of.voiceless - 12.08.2023

@"Twilight Sparkle" myślę nad którymś z vendorów

RE: GRADOBICIE III - Raul - kot_kreskowy - 12.08.2023

@"PUDZILLA"  Zredaguj to jakoś, toż tam się Alan Turing rozjechał jak żaba Podobno kultowa
To legenda kodów...

Ogólnie spoko wyszło👍
Pozdro Raul 🔥

kot_kreskowy przecież dobrze jest, czytelnie. chyba, że chodzi CI o spacje

RE: GRADOBICIE III - Raul - kot_kreskowy - 12.08.2023

No tak...
Pionowe ustawienie telefonu wyświetla chujowo, poziomo jest git.
Kij wie o co chodzi.

RE: GRADOBICIE III - Raul - GlasshanD - 12.08.2023

Oguem spaniala robota czytalo sie wybornie mimo że bez spacji to i tak  jestem zachwycony montażem .
Keep it up !

kot_kreskowy to już nie moja wina, tylko tego zjebanego edytora tekstu. Zgadzam się w 200% z ostatnim zdaniem userów, że przydałby się ktoś Raulowi do pomocy.

takie redakcyjne rzeczy to piszę zawsze z komputera

RE: GRADOBICIE III - Raul - wwojtuss - 12.08.2023

"popieram zglaszana osobe przez Ciebie czyli Raul'a" 
[Obrazek: obraz-2023-08-12-205914508.png]

wwojtuss naczelny spamer forum oczywiście, domyśl się. Dał mi to przed tym, jak się zgłosił, że udziału nie bierze, więc zostało.