Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRADOBICIE III - Raul
12.08.2023, 12:48
Witam Was kochani serdecznie na trzecim już Gradobiciu w tym sezonie, u nas sezon nigdy się nie kończy, tak więc proszę mieć się na baczności. Zasady naszej gry omówiłem w tym poście (https://dopal.org/showthread.php?tid=211...0#pid45430), jeśli ktoś chce, może ujawnić się jako autor odpowiedzi, ale ja pary nie puszczę Od tej edycji postanowiłem nie bawić się w privnoty, po prostu wysyłam template message do wszystkich, których chcę. Jeżeli chciałbyś następnym razem, żebym do Ciebie też napisał a tego nie zrobiłem, koniecznie zostaw tutaj hałas!
- "Raul Raul zdolne dziecie
robi kariere w internecieczasem forum się rozwaliczasem jakiś serwer spalipóźniej sobie wszystko łatapan inżynier akrobata"
- "bueno, błędy usuwane są na bieżąco a i forum się nie krzaczy, widać że odpowiednią osobą na tym miejscu i życzę mu żeby roboty nie potrzebnej mu nie przybywało a kod był zawsze dobrze napisany"
- "Raul - pomocna osoba, która zna się na swoim fachu. Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej przez niego pracy, ale ogólnie jeden mały minusik mógłbym mu wytknąć - chodzi o szybkość wykonania niektórych spraw technicznych na forum "
- "popieram zglaszana osobe przez Ciebie czyli Raul'a"
- "Raul spełnia wszelkie moje oczekiwania, potrafi czytać w myślach. Kiedy coś nie działa prawidłowo, lub można coś ulepszyć a ja nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, ze tak jest on to naprawia, bądź poprawia. Doszły mnie słuchy, ze czasami zwyczajnie w tej kwestii piszą do niego lub na forum inni użytkownicy, ale nigdy nie dałam się zwieść i zostaję przy swojej wersji. Genialny informatyk, który odbiera przekaz myśli."
- "na dobra sprawe to raula nie znam, malo go widac na forum, byl czas ze dopal sie jebal ze 2-3 dni z rzedu, a tak oprocz tego to nic do zarzucenia procz mikrousterek"
- "Coś nie działa na forum?
>zara to zrobie (2-4 tygodnie)"
- "Raul, człowiek widmo na forum. Raz coś od niego chciałem ale nie odpisał, to moja znajomość z Raulem. Dzięki niemu forum śmiga i o to chodzi, na naprawy nie trzeba długo czekać "
- "Dla mnie to przyklad kogos, kto JEST, kiedy myslisz, ze go nie ma"
- "Człowiek widmo.
Niczym Batman - pojawia się i znika, by w mgnieniu oka nieść pomoc uciśnionym problemami technicznymi.Człowiek Alana Turinga - łamie szyfry, naprawia kody.Ojciec Chrzestny programowania, tu "memory fajf" nabiera innego znaczenia; siara może possać.Jedyne co ćpa to JAVA-PHP, Kot"
- "mógłby go Esco jakimiś proszkami podsypać, żeby szybciej na forum ogarniał - w porządku bardzo, żartowniś trochę, lubię gościa, ale ktoś do pomocy mógłby się mu przydać"
- Raul to dla Ciebie, doceniamy Twój wkład i pracę w działanie forum, co my byśmy zrobili bez Ciebie, a nie wielu się nad tym zastanawia pozdro!
[url=https://imgbb.com/]
(podgląd)
(edytor) p.s kolejna misja dla Ciebie, ten popierdolony edytor jakieś fikołki nakurwia, a usuwanie formatowania w ogóle nic sobie z tym nie robi, chodzi o ten link pod ostatnią kropką, no i nie wiedząc czemu link się podpiął do ibb do kropek. Oraz tego zdania (Raul to dla Ciebie, doceniamy Twój wkład i pracę w działanie forum, co my byśmy zrobili bez Ciebie, a nie wielu się nad tym zastanawia pozdro!) nie da się pogrubić
12.08.2023, 18:31
No tak...
Pionowe ustawienie telefonu wyświetla chujowo, poziomo jest git.
Kij wie o co chodzi.
Pionowe ustawienie telefonu wyświetla chujowo, poziomo jest git.
Kij wie o co chodzi.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.08.2023, 18:35
Oguem spaniala robota czytalo sie wybornie mimo że bez spacji to i tak jestem zachwycony montażem .
Keep it up !
Keep it up !
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
12.08.2023, 18:44
kot_kreskowy to już nie moja wina, tylko tego zjebanego edytora tekstu. Zgadzam się w 200% z ostatnim zdaniem userów, że przydałby się ktoś Raulowi do pomocy.
takie redakcyjne rzeczy to piszę zawsze z komputera
takie redakcyjne rzeczy to piszę zawsze z komputera