3-FPM - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: 3-FPM (/showthread.php?tid=380) Strony:
1
2
|
3-FPM - KACPER - 06.05.2022 Wcześniejsza recenzja mojego autorstwa Świetna substancja, właśnie zajebałem linijkę i dokończę swoja recenzję. A więc tak; 3fpm to bardzo ciekawa substancja. Pochodzi z grupy amfetamin, lecz osobiscie nazwalbym ja zlotym dzieckiem amfetaminy. Substancja aktywna jest oralnie, donosowo, homoseksualnie jak i w waporyzacji (tak, alfiarze! Mozna wapowac!!) Najwiekszym jednak atutem 3fpm jest brak zjazdu - substancja nie pogarsza nastroju nastepnego dnia. Substancja wyroznia sie tez na tle stymulantow wszechstronnoscia. W dawkach 10-50 mg (per nos), 3fpm spelnia role funkcjonlnego stima. Poprawia troche nastroj, motywuje, pomaga w skupieniu i nudnej pracy. W dawkach 70-100+ mg (per nos) staje sie rekreacyjnym stymulantem, bardzo podbija odbior muzyki, zmacznie zwieksza kreatwnosc a takze daje bardzo charakterystyczna euforie. 3fpm jest takze substancja silnie kaustyczna. Przy podaniu nosowym, bol jest podobny do chloroketonow, lecz nie powoduje zaklejenia nosa obrzydliwym glutem. Bol mija po 10-20 sekundach. Z doswiadczenia mam wrazenie ze nos bardziej niszcza ketony lub fluoroamfetaminy, niz 3fpm. I tutaj informacja dla panow - 3fpm kurczy "zawodnika" bardziej od kazdego innego stymulantu. Co do efektow na serce - altualnie po spozyciu +/-500mg substancji moj puls wynosi 100-110bpm (mierzone parokrotnie). Nie jest to nadzwyczajnie wysoki skok tetna jesli chodzi o stymulanty. Konćząc recenzje, NAPISZ JEDNO! Świetna substancja, podobna do amfetminy, choć są różnice. 3-FPM dorzucane strasznie podwyzsza termogeneze, do tego się kumule, i nawet kilka dni po meetingu działa w tle, pozwalajac zapomniec o zwale, która na końcu potrafi być okrutna czyt. wypranie. Dawkowanie per nos: Ledwo wyczuwalne : 10mg Lekkie : 20-40mg Zwykle funkcjonalne : 50-70mg Zwykle rekreacyjne : 71-100mg** Mocno : 110+ MOJA OCENA TEGO ODCZYNNIKA WYNOSI 9/10. NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ ZASKOCZYŁEM. RE: 3-FPM - EmStO - 07.05.2022 Nie przepraszam za tym środkiem jest to dla mnie stymulant do pracy może i w większych dawkach działa relaksacyjnie ale to jednak nie to Tygryski lubią mocniejsze zabawki Ps. Dalej piecze tak kurewski pp nosie ? RE: 3-FPM - ProducentRC - 07.05.2022 Wolę 3FMA od wyżej wymienionej substancji RE: 3-FPM - JokerRC - 21.10.2022 Dobry temacik 🙂 RE: 3-FPM - horsii - 21.10.2022 3Fpm to kawa z żabki porownaniu do 3fma,. 3fpm 3-fluorofenmetrazyna, kiedys dawali lekarze czysta fen na odchodzenie )bez 3f) 3fma - 3 fluorometamfetamina,,, RE: 3-FPM - fiodor - 21.10.2022 Nooo 3fma bardzo cacy, tego nie badałem RE: 3-FPM - olenucki - 12.02.2023 Siemanko! Mam szereg pytań. Ale pierwsze z nich: kto ma tanio 3-fpm, nie wiecie? RE: 3-FPM - ProducentRC - 12.02.2023 @"olancucki" lepiej 3fma od designer weź moim zdaniem RE: 3-FPM - olenucki - 12.02.2023 (12.02.2023, 19:36)ProducentRC napisał(a): @"olancucki" lepiej 3fma od designer weź moim zdaniem Czemu 3-fma? Czy fluoryzowane amfetaminy nie są przypadkiem zbyt kaustyczne? Tak czytałem na necie. Nie szukam czegoś do nadużywania. Ale w ramach tam lepszego performance i możliwości wyrobienia się z obowiązkami czy to w domu czy pracy bez forsowania się. Nie mam czasu pracować nad sobą a jestem wyjątkowo uparty a ostatnio i leniwy. Potrzebuje jakiegoś stimu do pracy. RE: 3-FPM - horsii - 13.02.2023 Ale co to za porównanie 3-fpm i 3-fma 3-fpm to bardziej funkcjonalny stim, może nie tak bardzo jak fenidaty ale jednak. A 3-fma to typowy rekreacyjny wyturbiacz. @"olancucki" 3-fma jest kaustyczne, tak jak mówisz, tak jak praktycznie wszystkie halogenowane fenyloetyloaminy, ale zawsze możesz bombkę zarzucic. Zresztą tych fluorowanych prądów nie wali się po 0,5g na dziurę jak klefa |