Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FPM
06.05.2022, 09:32
Wcześniejsza recenzja mojego autorstwa
Świetna substancja, właśnie zajebałem linijkę i dokończę swoja recenzję.
A więc tak;
3fpm to bardzo ciekawa substancja. Pochodzi z grupy amfetamin, lecz osobiscie nazwalbym ja zlotym dzieckiem amfetaminy.
Substancja aktywna jest oralnie, donosowo, homoseksualnie jak i w waporyzacji (tak, alfiarze! Mozna wapowac!!) Najwiekszym jednak atutem 3fpm jest brak zjazdu - substancja nie pogarsza nastroju nastepnego dnia. Substancja wyroznia sie tez na tle stymulantow wszechstronnoscia. W dawkach 10-50 mg (per nos), 3fpm spelnia role funkcjonlnego stima. Poprawia troche nastroj, motywuje, pomaga w skupieniu i nudnej pracy. W dawkach 70-100+ mg (per nos) staje sie rekreacyjnym stymulantem, bardzo podbija odbior muzyki, zmacznie zwieksza kreatwnosc a takze daje bardzo charakterystyczna euforie. 3fpm jest takze substancja silnie kaustyczna. Przy podaniu nosowym, bol jest podobny do chloroketonow, lecz nie powoduje zaklejenia nosa obrzydliwym glutem. Bol mija po 10-20 sekundach. Z doswiadczenia mam wrazenie ze nos bardziej niszcza ketony lub fluoroamfetaminy, niz 3fpm.
I tutaj informacja dla panow - 3fpm kurczy "zawodnika" bardziej od kazdego innego stymulantu.
Co do efektow na serce - altualnie po spozyciu +/-500mg substancji moj puls wynosi 100-110bpm (mierzone parokrotnie). Nie jest to nadzwyczajnie wysoki skok tetna jesli chodzi o stymulanty.
Konćząc recenzje, NAPISZ JEDNO! Świetna substancja, podobna do amfetminy, choć są różnice. 3-FPM dorzucane strasznie podwyzsza termogeneze, do tego się kumule, i nawet kilka dni po meetingu działa w tle, pozwalajac zapomniec o zwale, która na końcu potrafi być okrutna czyt. wypranie.
Dawkowanie per nos:
Ledwo wyczuwalne : 10mg
Lekkie : 20-40mg
Zwykle funkcjonalne : 50-70mg
Zwykle rekreacyjne : 71-100mg**
Mocno : 110+
MOJA OCENA TEGO ODCZYNNIKA WYNOSI 9/10. NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ ZASKOCZYŁEM.
Świetna substancja, właśnie zajebałem linijkę i dokończę swoja recenzję.
A więc tak;
3fpm to bardzo ciekawa substancja. Pochodzi z grupy amfetamin, lecz osobiscie nazwalbym ja zlotym dzieckiem amfetaminy.
Substancja aktywna jest oralnie, donosowo, homoseksualnie jak i w waporyzacji (tak, alfiarze! Mozna wapowac!!) Najwiekszym jednak atutem 3fpm jest brak zjazdu - substancja nie pogarsza nastroju nastepnego dnia. Substancja wyroznia sie tez na tle stymulantow wszechstronnoscia. W dawkach 10-50 mg (per nos), 3fpm spelnia role funkcjonlnego stima. Poprawia troche nastroj, motywuje, pomaga w skupieniu i nudnej pracy. W dawkach 70-100+ mg (per nos) staje sie rekreacyjnym stymulantem, bardzo podbija odbior muzyki, zmacznie zwieksza kreatwnosc a takze daje bardzo charakterystyczna euforie. 3fpm jest takze substancja silnie kaustyczna. Przy podaniu nosowym, bol jest podobny do chloroketonow, lecz nie powoduje zaklejenia nosa obrzydliwym glutem. Bol mija po 10-20 sekundach. Z doswiadczenia mam wrazenie ze nos bardziej niszcza ketony lub fluoroamfetaminy, niz 3fpm.
I tutaj informacja dla panow - 3fpm kurczy "zawodnika" bardziej od kazdego innego stymulantu.
Co do efektow na serce - altualnie po spozyciu +/-500mg substancji moj puls wynosi 100-110bpm (mierzone parokrotnie). Nie jest to nadzwyczajnie wysoki skok tetna jesli chodzi o stymulanty.
Konćząc recenzje, NAPISZ JEDNO! Świetna substancja, podobna do amfetminy, choć są różnice. 3-FPM dorzucane strasznie podwyzsza termogeneze, do tego się kumule, i nawet kilka dni po meetingu działa w tle, pozwalajac zapomniec o zwale, która na końcu potrafi być okrutna czyt. wypranie.
Dawkowanie per nos:
Ledwo wyczuwalne : 10mg
Lekkie : 20-40mg
Zwykle funkcjonalne : 50-70mg
Zwykle rekreacyjne : 71-100mg**
Mocno : 110+
MOJA OCENA TEGO ODCZYNNIKA WYNOSI 9/10. NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ ZASKOCZYŁEM.
07.05.2022, 07:22
Nie przepraszam za tym środkiem jest to dla mnie stymulant do pracy może i w większych dawkach działa relaksacyjnie ale to jednak nie to
Tygryski lubią mocniejsze zabawki
Ps.
Dalej piecze tak kurewski pp nosie ?
Tygryski lubią mocniejsze zabawki
Ps.
Dalej piecze tak kurewski pp nosie ?
21.10.2022, 15:33
3Fpm to kawa z żabki porownaniu do 3fma,.
3fpm 3-fluorofenmetrazyna, kiedys dawali lekarze czysta fen na odchodzenie )bez 3f)
3fma - 3 fluorometamfetamina,,,
3fpm 3-fluorofenmetrazyna, kiedys dawali lekarze czysta fen na odchodzenie )bez 3f)
3fma - 3 fluorometamfetamina,,,
12.02.2023, 14:21
Siemanko! Mam szereg pytań. Ale pierwsze z nich: kto ma tanio 3-fpm, nie wiecie?
(12.02.2023, 19:36)ProducentRC napisał(a): @"olancucki" lepiej 3fma od designer weź moim zdaniem
Czemu 3-fma?
Czy fluoryzowane amfetaminy nie są przypadkiem zbyt kaustyczne? Tak czytałem na necie. Nie szukam czegoś do nadużywania. Ale w ramach tam lepszego performance i możliwości wyrobienia się z obowiązkami czy to w domu czy pracy bez forsowania się. Nie mam czasu pracować nad sobą a jestem wyjątkowo uparty a ostatnio i leniwy. Potrzebuje jakiegoś stimu do pracy.
13.02.2023, 06:42
Ale co to za porównanie 3-fpm i 3-fma 3-fpm to bardziej funkcjonalny stim, może nie tak bardzo jak fenidaty ale jednak. A 3-fma to typowy rekreacyjny wyturbiacz.
@"olancucki" 3-fma jest kaustyczne, tak jak mówisz, tak jak praktycznie wszystkie halogenowane fenyloetyloaminy, ale zawsze możesz bombkę zarzucic. Zresztą tych fluorowanych prądów nie wali się po 0,5g na dziurę jak klefa
@"olancucki" 3-fma jest kaustyczne, tak jak mówisz, tak jak praktycznie wszystkie halogenowane fenyloetyloaminy, ale zawsze możesz bombkę zarzucic. Zresztą tych fluorowanych prądów nie wali się po 0,5g na dziurę jak klefa