Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 (/showthread.php?tid=4957)

Strony: 1 2

Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - kot_kreskowy - 26.11.2024

[Obrazek: front.jpg]

Najbardziej pojebana akcja jaka ci się przytrafiła lub byłeś jej świadkiem?

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Czeslawo - 26.11.2024

Była taka była...
Zamiast koko w smarze była heroina, bo się "kurierowi" coś poyebało ufff...

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Inferno - 26.11.2024

Jak mnie w pasy zajebali i piguła się znęcała nade mną w praktycznie każdy możliwy sposób Podobno kultowa
Napisze cały temat o tym bo to ciekawe Big Grin

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - DGEloV - 26.11.2024

Schiza że brat popełnił samobójstwo przy mnie i potem zabił wujka.. akcja z wczoraj HORROR. gość mi mówił że to MDMA. Najebany byłem dał mi to a to się okazało MDPHP

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Blade12 - 26.11.2024

Chodziłem z nożem i goniłem ludzi bo myślałem że mnie szpiegują po Alfie siedziałem za to 2 lata

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Inferno - 26.11.2024

Blade12 ale żeś mi akcje przypomniał jak siedziałem u siebie na podwórku w nocy w chlewiku a coś zaszelescilo

Rękawice na rękę, nóż w rękę, latarką w rękę i biegam kurwa po tym podwórku oi tym nożem macham na każdą stronę, wbijam w każde pomieszczenie ....

CALE SZCZESCIE ZE JAKIS ZNAJOMY ALBO KTOS NIE PRZYSZEDŁ ALBO JAJ SOBIE NIE ROBIL BO BY NIE ZYL 

I to wcale nie jest śmieszne!

To samo, po Alfie pihp

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - DGEloV - 26.11.2024

Także , nie dotykaj alfy bo cię kurwa zmiecie z planszy

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Epsiakos - 26.11.2024

Zajebalismy smieciarke w wojsku na misji Podobno kultowa

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - kot_kreskowy - 26.11.2024

Najbardziej pojebana akcja jaka mi się przytrafiła to była schiza po prezentach świątecznych od ducha.
Nawysyłał towaru za klocka, to po trzech dniach napierdalania miałem takie cev-y i oev-y, tak kurwa realne, że rozmawiałem z śpiewającą w radiu Mariah Carey, z prowadzącym audycję, z moim byłym szefem który stał za drzwiami a jak tylko wychodziłem na klatkę schodową to on spierdalał do mieszkania obok bo dostał fuchę aby na święta wyciszyć styropianem ścianę oddzielającą mieszkania, widziałem go z okna jak siedział w samochodzie na parkingu obok domu a gdy zabiegałem na dół (dwa razy xd) to nagle znikał, no chuj się w berja ze mną bawił, później jeszcze stał na drabinie i pukał mi w szybę, że o barykadzie drzwi składającej się z pralki, fotela, kocy i sznurków jaką odjebałem drugiej nocy nakurwiania to nie wspomnę 😎
I ta ściana wokół drzwi... Cała upierdolona w tym brązowym mdphp... Podobno kultowa
No i listwy wokół drzwi wyrwane bo przeca sąsiady kamery tamtędy wpuszczają do środka 😎

👏👏
😎

I jeszcze była jakaś laska co mi wiecznie fotel zajmowała, a ja próbowałem ją przekonać żeby sobie poszła, gadałem do niej ze jej nie kocham, nie lubie i generalnie zeby wypierdalała, no pizda przyszła i fotel zajęła, tak kurwa nie będzie, co to to nie  Podobno kultowa
I normalnie mi odpowiadała, ze chce tu zostać i sobie siedzieć XD

No takiego czegoś to nie przeżyłem nigdy, nawet na tematach od kolka.

I te cev-y i oev-y to były już jak skończył się temat a ja trzezwialem.

Mało tego, to było tak realne, że jak pi świętach wróciłem do pracy, to dwa dni dopytywałem go czy był u mnie i robił ten remont za ścianą a ten się na mnie patrzy jak na debila  Podobno kultowa
Ni chuja mu nie chciałem uwierzyć, takie to było realne...

RE: Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24 - Bogdan Boner - 27.11.2024

Kurde wstyd się przyznać ale nie miałem takich ciekawych akcji jak koledzy