Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej pojebana akcja? 26/11/24
26.11.2024, 17:28
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.11.2024, 17:34
Była taka była...
Zamiast koko w smarze była heroina, bo się "kurierowi" coś poyebało ufff...
Zamiast koko w smarze była heroina, bo się "kurierowi" coś poyebało ufff...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.11.2024, 17:46
Jak mnie w pasy zajebali i piguła się znęcała nade mną w praktycznie każdy możliwy sposób
Napisze cały temat o tym bo to ciekawe
Napisze cały temat o tym bo to ciekawe
26.11.2024, 18:19
Schiza że brat popełnił samobójstwo przy mnie i potem zabił wujka.. akcja z wczoraj HORROR. gość mi mówił że to MDMA. Najebany byłem dał mi to a to się okazało MDPHP
26.11.2024, 18:58
Chodziłem z nożem i goniłem ludzi bo myślałem że mnie szpiegują po Alfie siedziałem za to 2 lata
Blade12 ale żeś mi akcje przypomniał jak siedziałem u siebie na podwórku w nocy w chlewiku a coś zaszelescilo
Rękawice na rękę, nóż w rękę, latarką w rękę i biegam kurwa po tym podwórku oi tym nożem macham na każdą stronę, wbijam w każde pomieszczenie ....
CALE SZCZESCIE ZE JAKIS ZNAJOMY ALBO KTOS NIE PRZYSZEDŁ ALBO JAJ SOBIE NIE ROBIL BO BY NIE ZYL
I to wcale nie jest śmieszne!
To samo, po Alfie pihp
Rękawice na rękę, nóż w rękę, latarką w rękę i biegam kurwa po tym podwórku oi tym nożem macham na każdą stronę, wbijam w każde pomieszczenie ....
CALE SZCZESCIE ZE JAKIS ZNAJOMY ALBO KTOS NIE PRZYSZEDŁ ALBO JAJ SOBIE NIE ROBIL BO BY NIE ZYL
I to wcale nie jest śmieszne!
To samo, po Alfie pihp
26.11.2024, 20:19
Najbardziej pojebana akcja jaka mi się przytrafiła to była schiza po prezentach świątecznych od ducha.
Nawysyłał towaru za klocka, to po trzech dniach napierdalania miałem takie cev-y i oev-y, tak kurwa realne, że rozmawiałem z śpiewającą w radiu Mariah Carey, z prowadzącym audycję, z moim byłym szefem który stał za drzwiami a jak tylko wychodziłem na klatkę schodową to on spierdalał do mieszkania obok bo dostał fuchę aby na święta wyciszyć styropianem ścianę oddzielającą mieszkania, widziałem go z okna jak siedział w samochodzie na parkingu obok domu a gdy zabiegałem na dół (dwa razy xd) to nagle znikał, no chuj się w berja ze mną bawił, później jeszcze stał na drabinie i pukał mi w szybę, że o barykadzie drzwi składającej się z pralki, fotela, kocy i sznurków jaką odjebałem drugiej nocy nakurwiania to nie wspomnę 😎
I ta ściana wokół drzwi... Cała upierdolona w tym brązowym mdphp...
No i listwy wokół drzwi wyrwane bo przeca sąsiady kamery tamtędy wpuszczają do środka 😎
👏👏
😎
I jeszcze była jakaś laska co mi wiecznie fotel zajmowała, a ja próbowałem ją przekonać żeby sobie poszła, gadałem do niej ze jej nie kocham, nie lubie i generalnie zeby wypierdalała, no pizda przyszła i fotel zajęła, tak kurwa nie będzie, co to to nie
I normalnie mi odpowiadała, ze chce tu zostać i sobie siedzieć XD
No takiego czegoś to nie przeżyłem nigdy, nawet na tematach od kolka.
I te cev-y i oev-y to były już jak skończył się temat a ja trzezwialem.
Mało tego, to było tak realne, że jak pi świętach wróciłem do pracy, to dwa dni dopytywałem go czy był u mnie i robił ten remont za ścianą a ten się na mnie patrzy jak na debila
Ni chuja mu nie chciałem uwierzyć, takie to było realne...
Nawysyłał towaru za klocka, to po trzech dniach napierdalania miałem takie cev-y i oev-y, tak kurwa realne, że rozmawiałem z śpiewającą w radiu Mariah Carey, z prowadzącym audycję, z moim byłym szefem który stał za drzwiami a jak tylko wychodziłem na klatkę schodową to on spierdalał do mieszkania obok bo dostał fuchę aby na święta wyciszyć styropianem ścianę oddzielającą mieszkania, widziałem go z okna jak siedział w samochodzie na parkingu obok domu a gdy zabiegałem na dół (dwa razy xd) to nagle znikał, no chuj się w berja ze mną bawił, później jeszcze stał na drabinie i pukał mi w szybę, że o barykadzie drzwi składającej się z pralki, fotela, kocy i sznurków jaką odjebałem drugiej nocy nakurwiania to nie wspomnę 😎
I ta ściana wokół drzwi... Cała upierdolona w tym brązowym mdphp...
No i listwy wokół drzwi wyrwane bo przeca sąsiady kamery tamtędy wpuszczają do środka 😎
👏👏
😎
I jeszcze była jakaś laska co mi wiecznie fotel zajmowała, a ja próbowałem ją przekonać żeby sobie poszła, gadałem do niej ze jej nie kocham, nie lubie i generalnie zeby wypierdalała, no pizda przyszła i fotel zajęła, tak kurwa nie będzie, co to to nie
I normalnie mi odpowiadała, ze chce tu zostać i sobie siedzieć XD
No takiego czegoś to nie przeżyłem nigdy, nawet na tematach od kolka.
I te cev-y i oev-y to były już jak skończył się temat a ja trzezwialem.
Mało tego, to było tak realne, że jak pi świętach wróciłem do pracy, to dwa dni dopytywałem go czy był u mnie i robił ten remont za ścianą a ten się na mnie patrzy jak na debila
Ni chuja mu nie chciałem uwierzyć, takie to było realne...
NIE dla OPIO !!!