![]() |
Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc (/showthread.php?tid=4962) |
Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Emelka - 27.11.2024 Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki ![]() RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Mglus808 - 28.11.2024 U Escobar wrocilo 4mmc RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Lifeisbrutal - 28.11.2024 Również polecam Escobar RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Yalasek - 28.11.2024 (27.11.2024, 23:19)Emelka napisał(a): Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki Najlepszy towar , i najbezpieczniej pewniak oraz szybko masz u pabla Escobar wbijaj bo tu nie musisz się martwić pozdrowienia ![]() RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Inferno - 28.11.2024 (30.06.2023, 13:28)Escobar napisał(a): Witajcie! Właśnie, pisz do Escobar jeśli chcesz w Polsce. Jak widać vendor daje takie możliwości. Gdzieś pisał jeszcze, że jak chcesz brać hurtem to pisz maila - dogadamy cenę. A co będę pisał, zacytuję ![]() (06.08.2024, 09:12)Escobar napisał(a): (...) A tak po za tym, oceniając ten post i czytam, że hurt i na sell i takie pytanie wgl. zadawać? To ja bym się w to nie pchał ![]() Trzeba mieć łeb na karku i nie informować wszystkich że biorę kilograma na sell gdzie jeszcze go nawet nie mam a już wszyscy wiedzą ![]() Uważam, że taka osoba ogarnięta co rzuca i bierze hurtem to wie gdzie uderzyć i nie pisze takich tematów. No ale to moje zdanie - i pomogłem w temacie ale od siebie musiałem to napisać ![]() Nie chwalcie się nawet przyjacielowi najlepszemu a tym bardziej jak są osoby które sadzą krzaki w terenie. Są Ci ogarnięci i są Ci nie ogarnięci co wszyscy wiedzą że trzymają na chacie po ileś tam ale nie strwarzają pozorów do zatrzymania :p To że nas nie złapali to nie znaczy że nie wiedzą. Jak na własny użytek posiadamy, nie dorabiamy się z tego, jakaś praca, normalny ogarnięty chłop ale się chwali każdemu i się pisarskie na rejonie wkurwią, że tak to 'legalnie' prosperuje że każdy wie no i się zajmą wkoncu. Ludzie to są tacy konfidenci, że radzę uważać ![]() I nie chwalcie się! Nie wychylać, nie przesadzać. To i problemów nie będzie ![]() pozdro Jeszcze masz nowy Market @"HighlifeMarket" jak na PW napiszesz to się dogadasz bo póki co to tyle co widnieje na stronie. Ale nie mów że wykupisz nam całe 4mmc na samym początku ![]() Tak nie robimy ![]() (Chociaż poczęstunek był jak zniknie hehehe) I dobrze niech się interes kręci! 🌏🌍🌎 RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Blade12 - 30.11.2024 Polecam Escobar @"HighlifeMarket" ma też 4MMC dobre ale niewiem czy hurt RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Lifeisbrutal - 30.11.2024 Blade12 Escobar ma na pewno hurt bo wiele razy o tym wspominał żeby pisać o hurt na maila to zrobi lepszą cenę. RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - EmStO - 30.11.2024 No i tu też jakość sama za siebie mówi ![]() Tak wiec polecam sie zainteresować u Pabla . |