Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc (/showthread.php?tid=4962)

Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Emelka - 27.11.2024

Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e   mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche  hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki Wink

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Mglus808 - 28.11.2024

U Escobar wrocilo 4mmc

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Lifeisbrutal - 28.11.2024

Również polecam Escobar

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Yalasek - 28.11.2024

(27.11.2024, 23:19)Emelka napisał(a): Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e   mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche  hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki Wink

Najlepszy towar , i najbezpieczniej pewniak oraz szybko masz u pabla Escobar wbijaj bo tu nie musisz się martwić pozdrowienia Smile

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Inferno - 28.11.2024

(30.06.2023, 13:28)Escobar napisał(a): Witajcie!
Dla hurtowych klientów wprowadzamy możliwosć zostawienia zamówienia w bezpiecznym miejscu w dużych miastach na terenie Polski bez kontaktu z nami. Klient dostaje lokalizację GPS + zdjęcia z opisem gdzie jest jego zamówienie. Zainteresowanych prosimy o kontakt.
Dead Drop

Właśnie, pisz do Escobar jeśli chcesz w Polsce.

Jak widać vendor daje takie możliwości.
Gdzieś pisał jeszcze, że jak chcesz brać hurtem to pisz maila - dogadamy cenę.
A co będę pisał, zacytuję Big Grin

(06.08.2024, 09:12)Escobar napisał(a): (...)

Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.

A tak po za tym, oceniając ten post i czytam, że hurt i na sell i takie pytanie wgl. zadawać?

To ja bym się w to nie pchał Podobno kultowa
Trzeba mieć łeb na karku i nie informować wszystkich że biorę kilograma na sell gdzie jeszcze go nawet nie mam a już wszyscy wiedzą Big Grin

Uważam, że taka osoba ogarnięta co rzuca i bierze hurtem to wie gdzie uderzyć i nie pisze takich tematów.

No ale to moje zdanie - i pomogłem w temacie ale od siebie musiałem to napisać Tongue
Nie chwalcie się nawet przyjacielowi najlepszemu a tym bardziej jak są osoby które sadzą krzaki w terenie. 
Są Ci ogarnięci i są Ci nie ogarnięci co wszyscy wiedzą że trzymają na chacie po ileś tam ale nie strwarzają pozorów do zatrzymania :p
To że nas nie złapali to nie znaczy że nie wiedzą.
Jak na własny użytek posiadamy, nie dorabiamy się z tego, jakaś praca, normalny ogarnięty chłop ale się chwali każdemu i się pisarskie na rejonie wkurwią, że tak to 'legalnie' prosperuje że każdy wie no i się zajmą wkoncu.

Ludzie to są tacy konfidenci, że radzę uważać Big Grin
I nie chwalcie się! Nie wychylać, nie przesadzać. To i problemów nie będzie Podobno kultowa
pozdro
Jeszcze masz nowy Market @"HighlifeMarket" jak na PW napiszesz to się dogadasz bo póki co to tyle co widnieje na stronie.

Ale nie mów że wykupisz nam całe 4mmc na samym początku Podobno kultowa
Tak nie robimy Big Grin

(Chociaż poczęstunek był jak zniknie hehehe)
I dobrze niech się interes kręci! 🌏🌍🌎

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Blade12 - 30.11.2024

Polecam Escobar    @"HighlifeMarket" ma też 4MMC dobre ale niewiem czy hurt

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - Lifeisbrutal - 30.11.2024

Blade12 Escobar ma na pewno hurt bo wiele razy o tym wspominał żeby pisać o hurt na maila to zrobi lepszą cenę.

RE: Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc - EmStO - 30.11.2024

No i tu też jakość sama za siebie mówi Smile
Tak wiec polecam sie zainteresować u Pabla .