Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki sklep polecacie do hurtu 4 mmc
27.11.2024, 23:19
Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki

28.11.2024, 09:37
(27.11.2024, 23:19)Emelka napisał(a): Siema pytam bo troche zglupiałem przejzałem wszystkich partnerów w cenie 4 mmc i sa takie rozbieznosci ze hoho u jednego 6e przy 100 u drugiego 11e mysle zamowic cos hurtem i troche na seel i tak sie zastawiema czu taka rozbierznosc w cenie to przez jakośc produktu moze ten drozszy tzeba skopać troche hmm dajcie znac co polecacie i gdzie . moze sa jakoes lepsze specyfiki zamiast 4mmc . Dziek Mordki
Najlepszy towar , i najbezpieczniej pewniak oraz szybko masz u pabla Escobar wbijaj bo tu nie musisz się martwić pozdrowienia

(30.06.2023, 13:28)Escobar napisał(a): Witajcie!
Dla hurtowych klientów wprowadzamy możliwosć zostawienia zamówienia w bezpiecznym miejscu w dużych miastach na terenie Polski bez kontaktu z nami. Klient dostaje lokalizację GPS + zdjęcia z opisem gdzie jest jego zamówienie. Zainteresowanych prosimy o kontakt.
Dead Drop
Właśnie, pisz do Escobar jeśli chcesz w Polsce.
Jak widać vendor daje takie możliwości.
Gdzieś pisał jeszcze, że jak chcesz brać hurtem to pisz maila - dogadamy cenę.
A co będę pisał, zacytuję

(06.08.2024, 09:12)Escobar napisał(a): (...)
Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.
A tak po za tym, oceniając ten post i czytam, że hurt i na sell i takie pytanie wgl. zadawać?
To ja bym się w to nie pchał

Trzeba mieć łeb na karku i nie informować wszystkich że biorę kilograma na sell gdzie jeszcze go nawet nie mam a już wszyscy wiedzą

Uważam, że taka osoba ogarnięta co rzuca i bierze hurtem to wie gdzie uderzyć i nie pisze takich tematów.
No ale to moje zdanie - i pomogłem w temacie ale od siebie musiałem to napisać

Nie chwalcie się nawet przyjacielowi najlepszemu a tym bardziej jak są osoby które sadzą krzaki w terenie.
Są Ci ogarnięci i są Ci nie ogarnięci co wszyscy wiedzą że trzymają na chacie po ileś tam ale nie strwarzają pozorów do zatrzymania :p
To że nas nie złapali to nie znaczy że nie wiedzą.
Jak na własny użytek posiadamy, nie dorabiamy się z tego, jakaś praca, normalny ogarnięty chłop ale się chwali każdemu i się pisarskie na rejonie wkurwią, że tak to 'legalnie' prosperuje że każdy wie no i się zajmą wkoncu.
Ludzie to są tacy konfidenci, że radzę uważać

I nie chwalcie się! Nie wychylać, nie przesadzać. To i problemów nie będzie

pozdro
Jeszcze masz nowy Market @"HighlifeMarket" jak na PW napiszesz to się dogadasz bo póki co to tyle co widnieje na stronie.
Ale nie mów że wykupisz nam całe 4mmc na samym początku

Tak nie robimy

(Chociaż poczęstunek był jak zniknie hehehe)
I dobrze niech się interes kręci! 🌏🌍🌎
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
30.11.2024, 13:11
No i tu też jakość sama za siebie mówi 
Tak wiec polecam sie zainteresować u Pabla .

Tak wiec polecam sie zainteresować u Pabla .