![]() |
Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki (/showthread.php?tid=5257) Strony:
1
2
|
Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - Rweqerew333 - 04.02.2025 Źródło: https://radiogdansk.pl/wiadomosci/region/kaszuby/2025/02/04/taksowka-przewozila-narkotyki-paczka-z-25-kilograma-amfetaminy-lezala-pod-nogami/ ![]() Policjanci z Bytowa podczas kontroli taksówki zauważyli dwie podejrzane owinięte taśmą paczki, z których wysypywał się biały proszek. Kierowca twierdził, że nie zna ich zawartości. Okazało się, że jest w nich ponad 2,5 kg amfetaminy. Pasażerkę, do której należały narkotyki, zatrzymano. Bytowska policja poinformowała o zatrzymaniu 23-latki, która w piątek wieczorem przewoziła taksówką znaczną ilość narkotyków. Dwoje pasażerów miało nerwowo zachowywać się podczas kontroli pojazdu. Cytat:– Próbowali wyjść z pojazdu, pomimo interwencji – poinformował sierż. szt. Dawid Łaszcz z policji w Bytowie – Po chwili policjanci dostrzegli, że tuż przy nogach przewożonych osób leżą dwie zapakowane, lekko uszkodzone paczki, z których wysypywał się biały proszek. Kierowca oraz pasażerowie twierdzili, że nie wiedzą, do kogo one należą ani co w nich jest. Po chwili rozmowy wyszło jednak na jaw, że przewożone paczki mają w sobie narkotyki. Zostały one zabezpieczone, a osoby w pojeździe zatrzymane – dodał policjant. Okazało się, że jest to amfetamina w ilości ponad 2,5 kg, która należeć miała do 23-letniej pasażerki taksówki. Co więcej, po rutynowym badaniu testerem narkotykowym okazało się, że pod wypływem narkotyków jest 47-letni kierowca taksówki. Grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności oraz zakaz prowadzenia pojazdów. Kobieta usłyszała zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków. Decyzją sądu tymczasowo została aresztowana na okres 3 miesięcy. Za to przestępstwo może trafić za kratki nawet na 10 lat. RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - M7G9O - 04.02.2025 Jak zachowywać się podczas rutynowej kontroli kiedy posiadasz przy sobie przypałowe rzeczy? Oczywiście nerwowo, niespokojnie a najlepiej próbować spierdalać... Nigdy nie zrozumiem sposobu myślenia tych ludzi. Taki tip jeśli ktoś ewentualnie nie wie. Jeśli nie macie wyjebanych źrenic, wykrzywionej mordy i nie byliście w przeszłości notowani za posiadanie, to kontrola zazwyczaj skończy się na sprawdzeniu was na terminalu. Jeśli będziecie się zachowywać podejrzanie, to pajacyki mogą jeszcze ewentualnie kazać wyciągnąć kieszenie. Dlatego w kieszeniach nie nosimy. ![]() RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - kurvvisko - 04.02.2025 M7G9O wiesz, w teorii to łatwo się mówi, ale pewnie te emocje są tak duże na żywo, że ciężko jest trzymać nerwy na wodzy. Dlatego to nie jest biznes dla mięczaków. RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - kinia03x - 05.02.2025 Nie zauważyłam tego tematu. Ale już usunięty. Wiecie co jest najlepsze? Znam tą typiare xD RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - M7G9O - 05.02.2025 kurvvisko Powiem Ci, że to już zależy od mindsetu. Nigdy nie nosiłem przy sobie dużych ilości, bo nie miałem potrzeby, ale myślę, że nawet w takiej sytuacji da się opanować. Nie chcę wyjść na szowinistę, bo mamy też kobiety na forum... Ale zatrudnianie baby jako kuriera do przewozu dużych ilości to proszenie się o przypał. ![]() RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - Lifeisbrutal - 05.02.2025 (05.02.2025, 18:54)kinia03x napisał(a): Nie zauważyłam tego tematu. Ale już usunięty. Ty tak całkiem serio? No to ci przypadek. XDD RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - kinia03x - 06.02.2025 Lifeisbrutal no bez kitu. Znam ![]() RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - Lifeisbrutal - 06.02.2025 kinia03x No to nieźle xD RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - kinia03x - 06.02.2025 Pewnie po tych 3 miesiącach dostanie trochę. Ziomek za posiadanie 900g trawy + przybili mu handel, to dostał łączony półtora roku RE: Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki - smakosz - 06.02.2025 paczki sobie leżały w taxi i wysypywał sie z nich biały proszek ![]() ![]() ![]() |