Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bytów - Taksówką przewoziła narkotyki
04.02.2025, 12:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2025, 12:18 przez Rweqerew333.)
Źródło: https://radiogdansk.pl/wiadomosci/region...od-nogami/
![[Obrazek: Bytow-Taksowka-przewozila-ponad-25-kg-na...36x752.jpg]](https://radiogdansk.pl/wp-content/uploads/2025/02/Bytow-Taksowka-przewozila-ponad-25-kg-narkotykow-1536x752.jpg)
Policjanci z Bytowa podczas kontroli taksówki zauważyli dwie podejrzane owinięte taśmą paczki, z których wysypywał się biały proszek. Kierowca twierdził, że nie zna ich zawartości. Okazało się, że jest w nich ponad 2,5 kg amfetaminy. Pasażerkę, do której należały narkotyki, zatrzymano.
Bytowska policja poinformowała o zatrzymaniu 23-latki, która w piątek wieczorem przewoziła taksówką znaczną ilość narkotyków. Dwoje pasażerów miało nerwowo zachowywać się podczas kontroli pojazdu.
Okazało się, że jest to amfetamina w ilości ponad 2,5 kg, która należeć miała do 23-letniej pasażerki taksówki. Co więcej, po rutynowym badaniu testerem narkotykowym okazało się, że pod wypływem narkotyków jest 47-letni kierowca taksówki. Grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności oraz zakaz prowadzenia pojazdów. Kobieta usłyszała zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków. Decyzją sądu tymczasowo została aresztowana na okres 3 miesięcy. Za to przestępstwo może trafić za kratki nawet na 10 lat.
![[Obrazek: Bytow-Taksowka-przewozila-ponad-25-kg-na...36x752.jpg]](https://radiogdansk.pl/wp-content/uploads/2025/02/Bytow-Taksowka-przewozila-ponad-25-kg-narkotykow-1536x752.jpg)
Policjanci z Bytowa podczas kontroli taksówki zauważyli dwie podejrzane owinięte taśmą paczki, z których wysypywał się biały proszek. Kierowca twierdził, że nie zna ich zawartości. Okazało się, że jest w nich ponad 2,5 kg amfetaminy. Pasażerkę, do której należały narkotyki, zatrzymano.
Bytowska policja poinformowała o zatrzymaniu 23-latki, która w piątek wieczorem przewoziła taksówką znaczną ilość narkotyków. Dwoje pasażerów miało nerwowo zachowywać się podczas kontroli pojazdu.
Cytat:– Próbowali wyjść z pojazdu, pomimo interwencji – poinformował sierż. szt. Dawid Łaszcz z policji w Bytowie – Po chwili policjanci dostrzegli, że tuż przy nogach przewożonych osób leżą dwie zapakowane, lekko uszkodzone paczki, z których wysypywał się biały proszek. Kierowca oraz pasażerowie twierdzili, że nie wiedzą, do kogo one należą ani co w nich jest. Po chwili rozmowy wyszło jednak na jaw, że przewożone paczki mają w sobie narkotyki. Zostały one zabezpieczone, a osoby w pojeździe zatrzymane – dodał policjant.
Okazało się, że jest to amfetamina w ilości ponad 2,5 kg, która należeć miała do 23-letniej pasażerki taksówki. Co więcej, po rutynowym badaniu testerem narkotykowym okazało się, że pod wypływem narkotyków jest 47-letni kierowca taksówki. Grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności oraz zakaz prowadzenia pojazdów. Kobieta usłyszała zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków. Decyzją sądu tymczasowo została aresztowana na okres 3 miesięcy. Za to przestępstwo może trafić za kratki nawet na 10 lat.
Jak zachowywać się podczas rutynowej kontroli kiedy posiadasz przy sobie przypałowe rzeczy?
Oczywiście nerwowo, niespokojnie a najlepiej próbować spierdalać...
Nigdy nie zrozumiem sposobu myślenia tych ludzi.
Taki tip jeśli ktoś ewentualnie nie wie. Jeśli nie macie wyjebanych źrenic, wykrzywionej mordy i nie byliście w przeszłości notowani za posiadanie, to kontrola zazwyczaj skończy się na sprawdzeniu was na terminalu. Jeśli będziecie się zachowywać podejrzanie, to pajacyki mogą jeszcze ewentualnie kazać wyciągnąć kieszenie. Dlatego w kieszeniach nie nosimy.
Oczywiście nerwowo, niespokojnie a najlepiej próbować spierdalać...
Nigdy nie zrozumiem sposobu myślenia tych ludzi.
Taki tip jeśli ktoś ewentualnie nie wie. Jeśli nie macie wyjebanych źrenic, wykrzywionej mordy i nie byliście w przeszłości notowani za posiadanie, to kontrola zazwyczaj skończy się na sprawdzeniu was na terminalu. Jeśli będziecie się zachowywać podejrzanie, to pajacyki mogą jeszcze ewentualnie kazać wyciągnąć kieszenie. Dlatego w kieszeniach nie nosimy.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
04.02.2025, 23:04
M7G9O wiesz, w teorii to łatwo się mówi, ale pewnie te emocje są tak duże na żywo, że ciężko jest trzymać nerwy na wodzy. Dlatego to nie jest biznes dla mięczaków.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
05.02.2025, 22:51
kurvvisko
Powiem Ci, że to już zależy od mindsetu.
Nigdy nie nosiłem przy sobie dużych ilości, bo nie miałem potrzeby, ale myślę, że nawet w takiej sytuacji da się opanować.
Nie chcę wyjść na szowinistę, bo mamy też kobiety na forum... Ale zatrudnianie baby jako kuriera do przewozu dużych ilości to proszenie się o przypał.
Powiem Ci, że to już zależy od mindsetu.
Nigdy nie nosiłem przy sobie dużych ilości, bo nie miałem potrzeby, ale myślę, że nawet w takiej sytuacji da się opanować.
Nie chcę wyjść na szowinistę, bo mamy też kobiety na forum... Ale zatrudnianie baby jako kuriera do przewozu dużych ilości to proszenie się o przypał.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
06.02.2025, 15:45
Pewnie po tych 3 miesiącach dostanie trochę. Ziomek za posiadanie 900g trawy + przybili mu handel, to dostał łączony półtora roku