Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Długie loty - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Długie loty (/showthread.php?tid=5414)

Długie loty - wrednydupek@yahoo.com - 16.03.2025

(12.03.2025, 11:40)Biała_mysz_a_kysz! napisał(a): Ogólnie substancja bardzo na plus w stosunku do Klefa. Tak jak 10g 4CMC przerabiałam praktycznie ZAWSZE do końca wora na przestrzeni dwóch-trzech dni ciągiem na bezsenności jak jakiś turboćpun, to tutaj gdzieś tak po 3g pojawia się uczucie sytości... Zmęczenia? Po prostu nie chcę już więcej. I kolejnego dnia tak nie ciągnie, więc mogłam sobie robić 5-7 dni przerwy przed kolejnymi trzema sesjami.

Poza tym działanie przytulne. Euforyczne. Nie tak nachalne jak Klef i nie tak "toksyczne" względem zwały. Można się dobrze pobawić w zaciszu domowym. Seks po tym fajny, ale chłopu nie stanął, więc raczej dla pań.

Przedawkowanie daje OEVy. Geometryczne kształty i niezbyt nachalne halucynacje, które jednak szybko ustępują. Nie zauważyłam zgrzytania zębami.

Zapach delikatny. Chemiczny. Pot później pachnie jak po waleniu Klefa, ale tak 50-80% słabiej.

Jeśli jeszcze będzie dostępna, to najprawdopodobniej nabędę za kilka miesięcy.

9/10 bo jadłam kiedyś idealnego Mefa i był lepszy. Big Grin

Wiem, nie ten dział.. ale wpadł mi w oko Twój wpis
''Przedawkowanie daje OEVy. Geometryczne kształty i niezbyt nachalne halucynacje, które jednak szybko ustępują.''
Ja tak mam na 4ej dobie bez snu na NEPie. Kryształ, Klef, czy inne gówna po 2 miesiącach przestały mnie bawić. Muszę jednak powiedzieć, że w przeciwieństwie do Twoich nienachalnych halunków, ja mam dość intensywne.. jak na średniej dawce Tryptaminki Smile Wiadomo, NEP to już teraz dla mnie śniadaie, bo od kilku miesięcy nie miałem dnia bez walenia w rurę. Musiało wjechać coś konkretniejszego, więc obiad składa się z MD-PHP, MD-PiHP, a na kolację A-PVP i można tydzień się bawić. Później jakieś Oxycontin i Klony na zejście, dobrzze się wyspać i od nowa.. ciekaw jestem jak długo tak można lecieć, bo mija już 7 miesiąc.. w międzyczasie oczywiście wjeżdżają dyso, trypta, fenylki no i standard - lizergamidy z ETH-LaD na czele. Ktoś ma podobnie.. podobnie długi lot? Chętnie się dowiem, jak inni maratończycy sobie radzą z taką intensywnośdią..  Rolleyes

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 16.03.2025

Sam święty nie jestem, ale takie kombo ładnie poryje ci czosnek.

RE: Długie loty - DarkSonia - 16.03.2025

zajebista tablica mendelejewa musi być w metabolitach, przecież Ty już chłopie nie masz krwi w żyłach  Big Grin Angel

RE: Długie loty - M7G9O - 16.03.2025

Pachnie mi tu diabłem Podobno kultowa

Zaraz jeszcze napisze, że sztuke alfy na strzała w kanał ładuje. Big Grin

A kawa i herbata też, czy to już za mocne dla Ciebie?

RE: Długie loty - DarkSonia - 16.03.2025

KOFEINA, prawdopodobnie by mu już spaliła styki...
ale ta w amfie była by idealna - bo ona działa inaczej Podobno kultowa

RE: Długie loty - kot_kreskowy - 18.03.2025

(16.03.2025, 17:18)M7G9O napisał(a): Pachnie mi tu diabłem Podobno kultowa

Mi również.
A nawet jeśli to nie on, to brat bliźniak ewidentnie XD