Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Długie loty
16.03.2025, 00:11
(12.03.2025, 11:40)Biała_mysz_a_kysz! napisał(a): Ogólnie substancja bardzo na plus w stosunku do Klefa. Tak jak 10g 4CMC przerabiałam praktycznie ZAWSZE do końca wora na przestrzeni dwóch-trzech dni ciągiem na bezsenności jak jakiś turboćpun, to tutaj gdzieś tak po 3g pojawia się uczucie sytości... Zmęczenia? Po prostu nie chcę już więcej. I kolejnego dnia tak nie ciągnie, więc mogłam sobie robić 5-7 dni przerwy przed kolejnymi trzema sesjami.
Poza tym działanie przytulne. Euforyczne. Nie tak nachalne jak Klef i nie tak "toksyczne" względem zwały. Można się dobrze pobawić w zaciszu domowym. Seks po tym fajny, ale chłopu nie stanął, więc raczej dla pań.
Przedawkowanie daje OEVy. Geometryczne kształty i niezbyt nachalne halucynacje, które jednak szybko ustępują. Nie zauważyłam zgrzytania zębami.
Zapach delikatny. Chemiczny. Pot później pachnie jak po waleniu Klefa, ale tak 50-80% słabiej.
Jeśli jeszcze będzie dostępna, to najprawdopodobniej nabędę za kilka miesięcy.
9/10 bo jadłam kiedyś idealnego Mefa i był lepszy.
Wiem, nie ten dział.. ale wpadł mi w oko Twój wpis
''Przedawkowanie daje OEVy. Geometryczne kształty i niezbyt nachalne halucynacje, które jednak szybko ustępują.''
Ja tak mam na 4ej dobie bez snu na NEPie. Kryształ, Klef, czy inne gówna po 2 miesiącach przestały mnie bawić. Muszę jednak powiedzieć, że w przeciwieństwie do Twoich nienachalnych halunków, ja mam dość intensywne.. jak na średniej dawce Tryptaminki

16.03.2025, 17:04
zajebista tablica mendelejewa musi być w metabolitach, przecież Ty już chłopie nie masz krwi w żyłach

mrrrrau

16.03.2025, 17:26
KOFEINA, prawdopodobnie by mu już spaliła styki...
ale ta w amfie była by idealna - bo ona działa inaczej
ale ta w amfie była by idealna - bo ona działa inaczej

mrrrrau