Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? (/showthread.php?tid=5415)

KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - Uliczny_Druid - 16.03.2025

Siemano ludzie . Jak w temacie . Teraz przyszły czasy w których kanna dostępnych na rynku jest więcej niż 2 substancje stad te pytanie .

Ktore kanna będzie najbardziej aktywne? Podkładem będą kartki ksero a4. Nie pytajcie bezsensownie dlaczego akurat kartki. Kto zna temat to czai .1g/1-2kartki a4(ok.2500-5000 kratek)myślę powinno być ok .Chodzi o to żeby upierdalalo bardzo solidnie po zajaraniu jednej kratki . 
Czyli by wychodziło jakieś 0.2-0.4mg na jednorazowego hita 
Za wszelkie polecajki dzięki . Sklepy zaprzyjaźnione przejrzałem wszystkie i zostaje dylemat na którą substancję się zdecydować bo trochę ich jest . Z doświadczenia wiem ze cenami nie ma co się sugerować.

Offtop no tak może na pół gwizdka  Big Grin
PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH BADACZY 
Myślicie że istnieje możliwość chlapnięcia takich kartek dodatkowo MDPHP ? Mialoby to sens ? 
MD też jest w chuj aktywne pamiętam jak kiedyś dostałem w gratisie 0.7 to równy tydzień bez snu to stukalem waląc po 3-4 mikrokresunie dziennie po 15-25mg tak na oko i na koniec leciałem taki pokręcony po mieście jeszcze z bagażem i psy mnie zawinęły i ARESZT SLEDZCZY GDAŃSK WITA hehe . No ale dobra to było prawie dwa lata temu i wracając do tematu tego MDPHP . Jakby z 5g rozpuścił i na tą kartkę wjebal to by pacało dobrze? To by wyszło z 2mg na kratkę a że było by palone co chwila to myślę że mogło by to dobrze szarpać . Wypowie się ktoś bardziej oblatany w vapo? Ja od kiedy w 15tym zbanowali pvp nie ruszyłem blachy i chyba na moje szczęście. 
Off-topic 2
Weź admin mi tam odblokuj . To już chyba moje czwarte konto bo zbrakło szczęścia do sprzętu elektronicznego i nigdy nie pamiętam tych jebanych haseł i maili . Pozdro 

Napisano przy użyciu pasty i thc piona

RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - kot_kreskowy - 17.03.2025

Jak bywasz na Kurkowej, to pozdrów Ołówka tego chuja  Podobno kultowa

A co do kartek to dostałem kiedyś przepis 
adb butinaca 2gr na 10ml acetonu 
Moczyć i suszyć kilka razy aż do całkowitego wchłonięcia.

Pozdro 🤘

Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do kartek.

RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - Demilich - 17.03.2025

5F-ADB to kosior niesamowity, najmocniejsze obecnie kanna
Butinaca to standard
6cl-adb-a to takie dziwne kanna

mdmb-chminaca chyba bardzo szkodliwe

Wybierałbym 5f-adb, zdecydowanie kosior

RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - kot_kreskowy - 17.03.2025

Tak, 5f adb też było w tym przepisie, te same proporcje.
Przepis od specjalisty od kanna, można temu ufać.

RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - Uliczny_Druid - 17.03.2025

(17.03.2025, 14:44)kot_kreskowy napisał(a): Jak bywasz na Kurkowej, to pozdrów Ołówka tego chuja  Podobno kultowa

A co do kartek to dostałem kiedyś przepis 
adb butinaca 2gr na 10ml acetonu 
Moczyć i suszyć kilka razy aż do całkowitego wchłonięcia.

Pozdro 🤘

Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do karte
Nie no na Kurkowa pożegnałem półtora roku temu i niestety na booking.com daje jedną gwiazdkę bo wszystko tam lipa . A co do tematu to chyba wedle teorii kanna też się vapuje chyba bynajmniej ja za czasów alfy jak dostawałem gratis jakieś kanna to nie robiłem maczanek tylko tak se z tej samej blachy co alfa jarałem albo z tytoniem i zawsze było ok chyba ze wzialem za dużego bucha to czasami się kończyło wiadomo jak Hahaha ach te młodzieńcze czasy
(17.03.2025, 18:54)Demilich napisał(a): 5F-ADB to kosior niesamowity, najmocniejsze obecnie kanna
Butinaca to standard
6cl-adb-a to takie dziwne kanna

mdmb-chminaca chyba bardzo szkodliwe

Wybierałbym 5f-adb, zdecydowanie kosior
z tym 6cl mógłbyś sprecyzować? Co to znaczy dziwne ? Chodzi ci o taką klepe dziwną trochę euforyczną z domieszką psychodeliczną jakby lecz faza w głównej mierze typowa dla kanna ? Jeśli myślimy o tym samym to już mam mix idealny mi się wydaje a mianowicie 1g(5f):2g(6cl) i to na 5kartek mysle dać jak będzie za słabe to się domówi i chlapnie jeszcze raz . 
Btw pamietam za czasów FUB-AMB z 1g robiło się 4-5kartek i kosiło . I swoją drogą mimo że teraz po latach już tak nie badam substancji i nie zbieram nazw w cv to muszę przyznać że w odpowiedniej dawce ten jebany FUB Był wykurwisty i raczej jarałem go chętnie a nie z przymusu żeby zbić lote na bani po pvp xd

RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - Demilich - 18.03.2025

(17.03.2025, 21:49)Uliczny_Druid napisał(a):
z tym 6cl mógłbyś sprecyzować? Co to znaczy dziwne ?
Dziwna konstystencja, przyszło takie pół płynne, żeby później skrystalizować się.
W działaniu średnie, słabe. Bardziej takie pseudo- dysocjacyjne, coś jak ur-144
Mało wydajne, tolerancja szybko rośnie i nieopłacalne moim zdaniem.
Może nada się do miksów,wzmocnienia innych kanna, bo rozpuszcza się dobrze.