Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ?
Siemano ludzie . Jak w temacie . Teraz przyszły czasy w których kanna dostępnych na rynku jest więcej niż 2 substancje stad te pytanie .
Ktore kanna będzie najbardziej aktywne? Podkładem będą kartki ksero a4. Nie pytajcie bezsensownie dlaczego akurat kartki. Kto zna temat to czai .1g/1-2kartki a4(ok.2500-5000 kratek)myślę powinno być ok .Chodzi o to żeby upierdalalo bardzo solidnie po zajaraniu jednej kratki .
Czyli by wychodziło jakieś 0.2-0.4mg na jednorazowego hita
Za wszelkie polecajki dzięki . Sklepy zaprzyjaźnione przejrzałem wszystkie i zostaje dylemat na którą substancję się zdecydować bo trochę ich jest . Z doświadczenia wiem ze cenami nie ma co się sugerować.
Offtop no tak może na pół gwizdka
PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH BADACZY
Myślicie że istnieje możliwość chlapnięcia takich kartek dodatkowo MDPHP ? Mialoby to sens ?
MD też jest w chuj aktywne pamiętam jak kiedyś dostałem w gratisie 0.7 to równy tydzień bez snu to stukalem waląc po 3-4 mikrokresunie dziennie po 15-25mg tak na oko i na koniec leciałem taki pokręcony po mieście jeszcze z bagażem i psy mnie zawinęły i ARESZT SLEDZCZY GDAŃSK WITA hehe . No ale dobra to było prawie dwa lata temu i wracając do tematu tego MDPHP . Jakby z 5g rozpuścił i na tą kartkę wjebal to by pacało dobrze? To by wyszło z 2mg na kratkę a że było by palone co chwila to myślę że mogło by to dobrze szarpać . Wypowie się ktoś bardziej oblatany w vapo? Ja od kiedy w 15tym zbanowali pvp nie ruszyłem blachy i chyba na moje szczęście.
Off-topic 2
Weź admin mi tam odblokuj . To już chyba moje czwarte konto bo zbrakło szczęścia do sprzętu elektronicznego i nigdy nie pamiętam tych jebanych haseł i maili . Pozdro
Napisano przy użyciu pasty i thc piona
Ktore kanna będzie najbardziej aktywne? Podkładem będą kartki ksero a4. Nie pytajcie bezsensownie dlaczego akurat kartki. Kto zna temat to czai .1g/1-2kartki a4(ok.2500-5000 kratek)myślę powinno być ok .Chodzi o to żeby upierdalalo bardzo solidnie po zajaraniu jednej kratki .
Czyli by wychodziło jakieś 0.2-0.4mg na jednorazowego hita
Za wszelkie polecajki dzięki . Sklepy zaprzyjaźnione przejrzałem wszystkie i zostaje dylemat na którą substancję się zdecydować bo trochę ich jest . Z doświadczenia wiem ze cenami nie ma co się sugerować.
Offtop no tak może na pół gwizdka

PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH BADACZY
Myślicie że istnieje możliwość chlapnięcia takich kartek dodatkowo MDPHP ? Mialoby to sens ?
MD też jest w chuj aktywne pamiętam jak kiedyś dostałem w gratisie 0.7 to równy tydzień bez snu to stukalem waląc po 3-4 mikrokresunie dziennie po 15-25mg tak na oko i na koniec leciałem taki pokręcony po mieście jeszcze z bagażem i psy mnie zawinęły i ARESZT SLEDZCZY GDAŃSK WITA hehe . No ale dobra to było prawie dwa lata temu i wracając do tematu tego MDPHP . Jakby z 5g rozpuścił i na tą kartkę wjebal to by pacało dobrze? To by wyszło z 2mg na kratkę a że było by palone co chwila to myślę że mogło by to dobrze szarpać . Wypowie się ktoś bardziej oblatany w vapo? Ja od kiedy w 15tym zbanowali pvp nie ruszyłem blachy i chyba na moje szczęście.
Off-topic 2
Weź admin mi tam odblokuj . To już chyba moje czwarte konto bo zbrakło szczęścia do sprzętu elektronicznego i nigdy nie pamiętam tych jebanych haseł i maili . Pozdro
Napisano przy użyciu pasty i thc piona
17.03.2025, 14:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2025, 14:47 przez kot_kreskowy.)
Jak bywasz na Kurkowej, to pozdrów Ołówka tego chuja 
A co do kartek to dostałem kiedyś przepis
adb butinaca 2gr na 10ml acetonu
Moczyć i suszyć kilka razy aż do całkowitego wchłonięcia.
Pozdro 🤘
Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do kartek.

Pozdro 🤘
Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do kartek.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.03.2025, 18:54
5F-ADB to kosior niesamowity, najmocniejsze obecnie kanna
Butinaca to standard
6cl-adb-a to takie dziwne kanna
mdmb-chminaca chyba bardzo szkodliwe
Wybierałbym 5f-adb, zdecydowanie kosior
Butinaca to standard
17.03.2025, 19:21
Tak, 5f adb też było w tym przepisie, te same proporcje.
Przepis od specjalisty od kanna, można temu ufać.
Przepis od specjalisty od kanna, można temu ufać.
NIE dla OPIO !!!
17.03.2025, 21:49
(17.03.2025, 14:44)kot_kreskowy napisał(a): Jak bywasz na Kurkowej, to pozdrów Ołówka tego chujaNie no na Kurkowa pożegnałem półtora roku temu i niestety na booking.com daje jedną gwiazdkę bo wszystko tam lipa . A co do tematu to chyba wedle teorii kanna też się vapuje chyba bynajmniej ja za czasów alfy jak dostawałem gratis jakieś kanna to nie robiłem maczanek tylko tak se z tej samej blachy co alfa jarałem albo z tytoniem i zawsze było ok chyba ze wzialem za dużego bucha to czasami się kończyło wiadomo jak Hahaha ach te młodzieńcze czasy
Pozdro 🤘
Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do karte
(17.03.2025, 18:54)Demilich napisał(a): 5F-ADB to kosior niesamowity, najmocniejsze obecnie kannaz tym 6cl mógłbyś sprecyzować? Co to znaczy dziwne ? Chodzi ci o taką klepe dziwną trochę euforyczną z domieszką psychodeliczną jakby lecz faza w głównej mierze typowa dla kanna ? Jeśli myślimy o tym samym to już mam mix idealny mi się wydaje a mianowicie 1g(5f):2g(6cl) i to na 5kartek mysle dać jak będzie za słabe to się domówi i chlapnie jeszcze raz .
Butinaca to standard
Btw pamietam za czasów FUB-AMB z 1g robiło się 4-5kartek i kosiło . I swoją drogą mimo że teraz po latach już tak nie badam substancji i nie zbieram nazw w cv to muszę przyznać że w odpowiedniej dawce ten jebany FUB Był wykurwisty i raczej jarałem go chętnie a nie z przymusu żeby zbić lote na bani po pvp xd
18.03.2025, 03:49
(17.03.2025, 21:49)Uliczny_Druid napisał(a):Dziwna konstystencja, przyszło takie pół płynne, żeby później skrystalizować się.
z tym 6cl mógłbyś sprecyzować? Co to znaczy dziwne ?
W działaniu średnie, słabe. Bardziej takie pseudo- dysocjacyjne, coś jak ur-144
Mało wydajne, tolerancja szybko rośnie i nieopłacalne moim zdaniem.
Może nada się do miksów,wzmocnienia innych kanna, bo rozpuszcza się dobrze.