![]() |
|
zamowienie high-Life market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: zamowienie high-Life market (/showthread.php?tid=5840) |
zamowienie high-Life market - Lisu10 - 09.07.2025 Siemano. Robiłem i opłaciłem zamowienie na High Life market ,ale nie wiem czy wszystko zrobiłem.prawidlowo. Znaczy hajs mi ściągnęło przelew wysłano prawidłowo,ale bitcoiny kupiłem na Revolt,pisałem do nich z zapytaniem czy wszystko przebiegło prawidlowoii zero odzewu.Dlugo oni zazwyczaj odpisują ? panowie proszę o mądre poradztwo zawodowe , pierwszy raz coś zamawiam przez neta,ale wyjścia nie było bo mój kucharz nawalił.. RE: zamowienie high-Life market - horsii - 09.07.2025 Bitcoiny kupiłes, to dobrze, ale wyslales je do vendora? I czy wyslales je najpierw na swój prywatny portfel, a dopiero potem na ten podany przez sprzedawce? Nie jestm akurat pewien czy to drugie to konkretny wymóg tutaj w tym sklepie, ale to z pewnością nie zaszkodzi a pomoze biorąc pod uwage że duze giełdy/kantory typu revolut maja wiele portfeli oflagowanych na czarnej liscie.. RE: zamowienie high-Life market - Lisu10 - 09.07.2025 No 2lasjie nie wysłałem je od razu po zakupie na ten swoj portfel tylko od razu skopiowałem ten numer qr,któren wyświetlał mi sie na stronie., której zamawiałem i wysłałem . ..Kurde zrobiłem sprawę,ale to pierwszy raz zamowienie szło i niE ukrywam że jestem "ciemnym sprawach komputerowych . RE: zamowienie high-Life market - doxyou - 09.07.2025 Nigdy więcej tak nie rób. Bitcoin to szpiegowaluta już od dawna. Wszyscy mają wgląd do tych transakcji, a adres portfela można bez problemu powiązać z Twoim imieniem i nazwiskiem, jeśli robiłeś to z revoluta. Najpierw z revo przelej to na jakiś inny portfel, nie powiązany z tobą w żadnej sposób. Najlepiej zrób zakupy za parę złotych w jakimś legitnym sklepie, zamiast powiedzmy 5 zł wyślij im 300, napisz maila, że przypadkiem wysłałeś za dużo i jako adres zwrotu podaj jakiś inny portfel, powiedzmy na Exodusie. Wtedy będzie to w minimalnym stopniu "wyprane", ale i tak nie do końca bezpieczne. Najlepiej niech Ci żul kupuje w bitomacie. W przypadku tej transakcji nie zjebaleś nic oprócz BHP, także vendor odpisze pewnie na dniach. RE: zamowienie high-Life market - Lisu10 - 10.07.2025 No dobrze tylko ze ja juz zrobilem to z revo,ale nasyconym razeM juz będę wiedział wszystko co i jak .A próg jakis jest do zamawiania ? Bo z tego co wyczytałem to żadnego progu nie ma a zaMówiłem za 130 zł w tym koszt wysyłki . Na jaki mail kontaktować sie z nimi bracie ? Bo na stronie niby był to wysłałem.na email@example.com prawidłowy? Wybacz ze pisze dla cb pewnie banalne pytanie i jasne rzeczy,ale zamawiałem pierwszy raz,nasycone razem będę wiedział . RE: zamowienie high-Life market - gorson22 - 10.07.2025 Powinieneś dostać powiadomienie na e mail w ciągu kilku dni używaj privnote płac bezpośrednio z portfela np do bitcoin może być exodus używaj kantorów żeby obejść opłaty za btc zamieniaj np z litecoinow na btc napewno się nie zawiedziesz pozdr Z poważaniem Gorson22 RE: zamowienie high-Life market - kurvvisko - 10.07.2025 Zgadza się, potwierdzenia zamówień nie przychodzą od razu, co mnie dwa razy zaskoczyło, jednak teraz już wiem, że tak po prostu jest. Vendor jest legitny i, swoją drogą, zajebisty. RE: zamowienie high-Life market - doxyou - 10.07.2025 W zakładce ToS jest email kontaktowy. kontakt-highlife@proton.me |