Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
zamowienie high-Life market
09.07.2025, 19:25
Siemano. Robiłem i opłaciłem zamowienie na High Life market ,ale nie wiem czy wszystko zrobiłem.prawidlowo. Znaczy hajs mi ściągnęło przelew wysłano prawidłowo,ale bitcoiny kupiłem na Revolt,pisałem do nich z zapytaniem czy wszystko przebiegło prawidlowoii zero odzewu.Dlugo oni zazwyczaj odpisują ? panowie proszę o mądre poradztwo zawodowe , pierwszy raz coś zamawiam przez neta,ale wyjścia nie było bo mój kucharz nawalił..
09.07.2025, 19:34
Bitcoiny kupiłes, to dobrze, ale wyslales je do vendora?
I czy wyslales je najpierw na swój prywatny portfel, a dopiero potem na ten podany przez sprzedawce? Nie jestm akurat pewien czy to drugie to konkretny wymóg tutaj w tym sklepie, ale to z pewnością nie zaszkodzi a pomoze biorąc pod uwage że duze giełdy/kantory typu revolut maja wiele portfeli oflagowanych na czarnej liscie..
I czy wyslales je najpierw na swój prywatny portfel, a dopiero potem na ten podany przez sprzedawce? Nie jestm akurat pewien czy to drugie to konkretny wymóg tutaj w tym sklepie, ale to z pewnością nie zaszkodzi a pomoze biorąc pod uwage że duze giełdy/kantory typu revolut maja wiele portfeli oflagowanych na czarnej liscie..
09.07.2025, 20:51
No 2lasjie nie wysłałem je od razu po zakupie na ten swoj portfel tylko od razu skopiowałem ten numer qr,któren wyświetlał mi sie na stronie., której zamawiałem i wysłałem . ..Kurde zrobiłem sprawę,ale to pierwszy raz zamowienie szło i niE ukrywam że jestem "ciemnym sprawach komputerowych .
Nigdy więcej tak nie rób.
Bitcoin to szpiegowaluta już od dawna.
Wszyscy mają wgląd do tych transakcji, a adres portfela można bez problemu powiązać z Twoim imieniem i nazwiskiem, jeśli robiłeś to z revoluta.
Najpierw z revo przelej to na jakiś inny portfel, nie powiązany z tobą w żadnej sposób.
Najlepiej zrób zakupy za parę złotych w jakimś legitnym sklepie, zamiast powiedzmy 5 zł wyślij im 300, napisz maila, że przypadkiem wysłałeś za dużo i jako adres zwrotu podaj jakiś inny portfel, powiedzmy na Exodusie.
Wtedy będzie to w minimalnym stopniu "wyprane", ale i tak nie do końca bezpieczne.
Najlepiej niech Ci żul kupuje w bitomacie.
W przypadku tej transakcji nie zjebaleś nic oprócz BHP, także vendor odpisze pewnie na dniach.
Bitcoin to szpiegowaluta już od dawna.
Wszyscy mają wgląd do tych transakcji, a adres portfela można bez problemu powiązać z Twoim imieniem i nazwiskiem, jeśli robiłeś to z revoluta.
Najpierw z revo przelej to na jakiś inny portfel, nie powiązany z tobą w żadnej sposób.
Najlepiej zrób zakupy za parę złotych w jakimś legitnym sklepie, zamiast powiedzmy 5 zł wyślij im 300, napisz maila, że przypadkiem wysłałeś za dużo i jako adres zwrotu podaj jakiś inny portfel, powiedzmy na Exodusie.
Wtedy będzie to w minimalnym stopniu "wyprane", ale i tak nie do końca bezpieczne.
Najlepiej niech Ci żul kupuje w bitomacie.
W przypadku tej transakcji nie zjebaleś nic oprócz BHP, także vendor odpisze pewnie na dniach.
10.07.2025, 14:11
No dobrze tylko ze ja juz zrobilem to z revo,ale nasyconym razeM juz będę wiedział wszystko co i jak .A próg jakis jest do zamawiania ? Bo z tego co wyczytałem to żadnego progu nie ma a zaMówiłem za 130 zł w tym koszt wysyłki . Na jaki mail kontaktować sie z nimi bracie ? Bo na stronie niby był to wysłałem.na email@example.com prawidłowy? Wybacz ze pisze dla cb pewnie banalne pytanie i jasne rzeczy,ale zamawiałem pierwszy raz,nasycone razem będę wiedział .
10.07.2025, 19:42
Powinieneś dostać powiadomienie na e mail w ciągu kilku dni używaj privnote płac bezpośrednio z portfela np do bitcoin może być exodus używaj kantorów żeby obejść opłaty za btc zamieniaj np z litecoinow na btc napewno się nie zawiedziesz pozdr
Z poważaniem Gorson22
Z poważaniem Gorson22
10.07.2025, 20:07
Zgadza się, potwierdzenia zamówień nie przychodzą od razu, co mnie dwa razy zaskoczyło, jednak teraz już wiem, że tak po prostu jest. Vendor jest legitny i, swoją drogą, zajebisty.