Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 (/showthread.php?tid=5938)

Strony: 1 2

Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - horsii - 13.08.2025

[Obrazek: front.jpg]
 dzień dobry dzisiaj ja robię pytanie dnia
które brzmi:

twój ulubiony psychodelik?

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Konrad Curze - 13.08.2025

Może nie mam na koncie wielu różnych psychodelików, ale nic na ten moment nie pobije mixu LSD z ziołem (mam w planach do tego dodać jeszcze DMT). Niesamowite doznania, nawet jedna lufka bucha wykuriwa kwasy w kosmos i czyni trip o wiele bogatszym pod każdym możliwym względem. Najbardziej pamiętnym dla mnie doświadczeniem była absolutna immersja w jedno bardzo dobre opowiadanie, które słuchałem. Czułem zapachy, widziałem to co się działo, przeżywałem ból i strach bohatera... Cudowne wspomnienia.

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Chochlik - 13.08.2025

Żodyn.

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Blade12 - 13.08.2025

LSD najlepszy Big Grin

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Lifeisbrutal - 13.08.2025

LSD

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - inked_kawadrat - 13.08.2025

LSD kilka razy, jest spoko ale dosyć ciężki i długi trip, jeśli chodzi o mnie to spoko ale z dobrym ziomkiem żeby się pobawić dobrze

Grzyby grzyby i jeszcze raz grzyby 
Wiele razy dla zabawy, jeszcze więcej dla samego siebie, również pomogły wyjść mi kiedyś z depresji ale to kupa lat temu.  Zaznaczam pomogły bo były jednym z wielu elektów układanki na którą złożył się psycholog i sport   

Kocham jeść grzyby, zabrać plecak i mój kozacki rower i jechać las, bez telefonu tylko ja grzyby rower jakieś dobre owoce i jointy  Podobno kultowa
Mega dużo radości mam również przy hodowli grzybów, nie wiem dlaczego ale kiedy rosną i zbieram ładne kozaki to się serce raduje 😂

Poniżej jedna fotka moich ulubionych, podobnie do lysiczek mają duże poziomy baeocystyny która zwiększa stabilność oraz niweluje praktycznie do zera nieprzyjemny bodyload którego można doświadczyć przy cubensis
Trip wchodzi dłużej ale jest jednostajny i dużo stabilniejszy. I w chuj mocniejszy Podobno kultowa
Panie i panowie przed wami 
Panaeolus Cyanescens 

[Obrazek: IMG-3539.jpg]

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Czeslawo - 13.08.2025

inked_kawadrat 
Dla bezpieczeństwa "schowaj" linie papilarne, bo wiesz… Wink

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - inked_kawadrat - 13.08.2025

Czeslawo 
Jeśli mówisz poważnie to kurwa nie pomyślałbym że az tak groźnie może być  Podobno kultowa
Btw zdjęcie akurat robione rok temu jak jeszcze w nl siedziałem (serio) ale wiadomo, przezorny ubezpieczony 😁
Aktualnie się uspokoiłem trochę i brak warunków na grzybunie 😁

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - kej9 - 13.08.2025

homipt, 2cb Big Grin

RE: Twój ulubiony psychodelik? - 13/08/25 - Czeslawo - 13.08.2025

inked_kawadrat 
Widać grzyba to wystarczy. Big Grin

Sam lubię grzyby, ale klasyczne podgrzybki, prawdziwki, maślaki (rok temu jadałam, pierwszy raz w życiu, i to odkrycie kulinarne niesamowite).
Brakuje mi wypadów do lasu ze znajomymi, muszę „ratować się” jakimś bazarkiem, gdzie grzyby są sprawdzone i certyfikowane.

To jednak bardzo podbija cenę, takie właśnie wady mieszkania w dużym mieście daleko od sensownych lasów, 
życie to sztuka wyboru, tu jest wada, ale są też zalety. Cool

horsii 
Co do Twojego pytania, to LSD + 1P-LSD, bardzo okazjonalnie 1 w roku ? Coś koło tego – to optymalna przerwa między tripami jak dla mnie.