![]() |
Konkurs z własnej inicjatywy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Konkurs z własnej inicjatywy (/showthread.php?tid=741) |
Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022 Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego. Znajdź coś co Cię zaintrygowało a w zamian otrzymasz przez ćpunomat nagrodę do wyboru: -taczka gruzu -majty Twojej starej -2x pellet 4-ho-met(ll) -2X pellet 4-ho-mipt(no nname funcaps) -2x znaczek 25E-NBOH -2x pellet 2cb-fly(ll) -5x pellet bromazolam -5g hex Pablo Piszcie co wam przychodzi do głowy a jutro sprawa się rozstrzygnie Szczególne uwagi - konkurs wynika z porycia alfo-hexowego ale słowa dotrzymam a koszt wysyłki pokryje kochana Mamusia no mnie aż tak nie P******o ![]() ![]() realizacja i szczegóły wysyłki privnota RE: Konkurs z własnej inicjatywy - ProducentRC - 28.06.2022 Kurwa żebym miał aparat wtedy o 2 w nocy a nie rozładowany telefon jak szedłem po łąkach oddalonych od domów o ponad dobry kilometr w mgłę która była tak gęsta że było widać na 15metrow nie więcej, widziałem UFO jak zapierdalało a później wleciało do czegoś jak księżyc tylko księżyc porusza się po horyzoncie a ten stał w miejscu do 4 rano... wydawał się jasny jak takie żółte latarnie albo lapmy do terrarium, to że wcześniej zjadłem kwasa nie ma nic do rzeczy.... RE: Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022 Jasna sprawa że kwas tutaj nie miał nic do rzeczy. Ja też wierzę w UFO ![]() do jutra bo skonstruowałem coś niewiarygodnego RE: Konkurs z własnej inicjatywy - Kapitan - 28.06.2022 dekadan89 o co chodzi w tym konkursie czego mam zrobić fotę i serio jest coś do wygrania ? RE: Konkurs z własnej inicjatywy - mackbeath - 28.06.2022 (28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.The lizard is like, "Fuck, maybe Hex Lizard is like:” Fuck, maybe Hexen or Alpha is in bowl, I’ve had month of detox so it’s going to kick it off! “ ![]() RE: Konkurs z własnej inicjatywy - EmStO - 28.06.2022 Ja mam dwa zdjęcia pierwsze z seri co ona robi a drugie szaman wywołujący deszcz . ![]() ![]() I mój ulubieniem My benzo ponny i jego karma ![]() ![]() Łaaa zaaaaaaa ![]() 2x znaczek 25E-NBOH -2x pellet 2cb-fly(ll) To mi się podoba ![]() RE: Konkurs z własnej inicjatywy - Kapitan - 28.06.2022 Uśmiech z Klonów ![]() Zachód słońca ziomek robił zdjęcie mi nad jeziorem ![]() Tutaj mój nick ale aparatem niestety uciełem ![]() ![]() Poproszę 5g Hex Pablo RE: Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022 Ale beka nie powinienem zakładać takich tematów na bani i jedno jest pewne albo ja was nie zrozumie albo wy mnie ![]() Pierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja ![]() (info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę) RE: Konkurs z własnej inicjatywy - Kapitan - 28.06.2022 Zaintrygowało mnie to że Jest to jaszczurka a jaszczurka po angielsku to lizard a firma produkująca tabletki LL nazywa się lizard labs zgadłem ?? to Poproszę 5g Hexa Pabla Jaszczurka to albo Gekon jest głodny to idzie jeść karaluchy albo też chodzi może ci o ten termometr 34 stopnie bo dziś też upał jest pozdro wygralem czy nie ? dekadan89 RE: Konkurs z własnej inicjatywy - mackbeath - 28.06.2022 (28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego. see on lizard eat and idea that you eat pills from LL |