Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Konkurs z własnej inicjatywy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Konkurs z własnej inicjatywy (/showthread.php?tid=741)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022

Tiger jest głodny  i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.

Znajdź coś co Cię zaintrygowało a w zamian otrzymasz przez ćpunomat nagrodę do wyboru:

-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2X pellet 4-ho-mipt(no nname funcaps)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo

Piszcie co wam przychodzi do głowy a jutro  sprawa się rozstrzygnie

Szczególne uwagi - konkurs wynika z porycia alfo-hexowego ale słowa dotrzymam a koszt wysyłki pokryje kochana Mamusia no mnie aż tak nie P******o Big Grin

[Obrazek: 20220628-06082-8.jpg]

realizacja i szczegóły wysyłki privnota

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - ProducentRC - 28.06.2022

Kurwa żebym miał aparat wtedy o 2 w nocy a nie rozładowany telefon jak szedłem po łąkach oddalonych od domów o ponad dobry kilometr w mgłę która była tak gęsta że było widać na 15metrow nie więcej, widziałem UFO jak zapierdalało a później wleciało do czegoś jak księżyc tylko księżyc porusza się po horyzoncie a ten stał w miejscu do 4 rano... wydawał się jasny jak takie żółte latarnie albo lapmy do terrarium, to że wcześniej zjadłem kwasa nie ma nic do rzeczy....

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022

Jasna sprawa że kwas tutaj nie miał nic do rzeczy. Ja też wierzę w UFO Podobno kultowa

do jutra bo skonstruowałem coś niewiarygodnego

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - Kapitan - 28.06.2022

dekadan89 o co chodzi w tym konkursie czego mam zrobić fotę i serio jest coś do wygrania ?

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - mackbeath - 28.06.2022

(28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny  i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.

Znajdź coś co Cię zaintrygowało a w zamian otrzymasz przez ćpunomat nagrodę do wyboru:

-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo

Szczególne uwagi - konkurs wynika z porycia alfo-hexowego ale słowa dotrzymam a koszt wysyłki pokryje kochana Mamusia no mnie aż tak nie P******o Big Grin

The lizard is like, "Fuck, maybe Hex
Lizard is like:” Fuck, maybe Hexen or Alpha is in bowl, I’ve had month of detox so it’s going to kick it off! “ Big Grin

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - EmStO - 28.06.2022

Ja mam dwa zdjęcia pierwsze z seri co ona robi a drugie szaman wywołujący deszcz .

[Obrazek: 20220626-164256.jpg]

[Obrazek: 20220613-131005.jpg]

I mój ulubieniem My benzo ponny i jego karma

[Obrazek: Screenshot-20220621-212525-Firefox.jpg]

[Obrazek: 20220621-104722.jpg]

Łaaa zaaaaaaa

[Obrazek: Screenshot-20220626-170001-Chrome.jpg]

2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)

To mi się podoba Smile

Uśmiech z Klonów
[Obrazek: IMG-20220628-135104-3.jpg]
Zachód słońca ziomek robił zdjęcie mi nad jeziorem 
[Obrazek: FB-IMG-1656247454716.jpg]
Tutaj mój nick ale aparatem niestety uciełem Podobno kultowa

[Obrazek: IMG-20220628-141057-2.jpg]
Poproszę 5g Hex Pablo

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - dekadan89 - 28.06.2022

Ale beka nie powinienem zakładać takich tematów na bani i jedno jest pewne albo ja was nie zrozumie albo wy mnie Big Grin może podpowiem że to coś w rodzaju gry kiedy są dwa identyczne zdj i masz znaleźć różnice, z tym że tutaj masz znaleźć to co zaobserwowałeś, co Cię może zaskoczyć. Wasze fotki są nie istotne. Myślałem ze w 5 min znajdzie się zwycięzca ale zapowiada się dłuższa historia
Pierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja Podobno kultowa
(info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę)

Zaintrygowało mnie to że Jest to jaszczurka a jaszczurka po angielsku to lizard a firma produkująca tabletki LL nazywa się lizard labs zgadłem ?? to Poproszę 5g Hexa Pabla
Jaszczurka to albo Gekon jest głodny to idzie jeść karaluchy albo też chodzi może ci o ten termometr 34 stopnie bo dziś też upał jest pozdro wygralem czy nie ?
dekadan89

RE: Konkurs z własnej inicjatywy - mackbeath - 28.06.2022

(28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny  i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.

-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo

see on lizard eat and idea that you eat pills from LL