Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs z własnej inicjatywy
Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.
Znajdź coś co Cię zaintrygowało a w zamian otrzymasz przez ćpunomat nagrodę do wyboru:
-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2X pellet 4-ho-mipt(no nname funcaps)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo
Piszcie co wam przychodzi do głowy a jutro sprawa się rozstrzygnie
Szczególne uwagi - konkurs wynika z porycia alfo-hexowego ale słowa dotrzymam a koszt wysyłki pokryje kochana Mamusia no mnie aż tak nie P******o
![[Obrazek: 20220628-06082-8.jpg]](https://i.ibb.co/QM9TQLZ/20220628-06082-8.jpg)
realizacja i szczegóły wysyłki privnota
Znajdź coś co Cię zaintrygowało a w zamian otrzymasz przez ćpunomat nagrodę do wyboru:
-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo
Szczególne uwagi - konkurs wynika z porycia alfo-hexowego ale słowa dotrzymam a koszt wysyłki pokryje kochana Mamusia no mnie aż tak nie P******o

![[Obrazek: 20220628-06082-8.jpg]](https://i.ibb.co/QM9TQLZ/20220628-06082-8.jpg)
28.06.2022, 10:25
Kurwa żebym miał aparat wtedy o 2 w nocy a nie rozładowany telefon jak szedłem po łąkach oddalonych od domów o ponad dobry kilometr w mgłę która była tak gęsta że było widać na 15metrow nie więcej, widziałem UFO jak zapierdalało a później wleciało do czegoś jak księżyc tylko księżyc porusza się po horyzoncie a ten stał w miejscu do 4 rano... wydawał się jasny jak takie żółte latarnie albo lapmy do terrarium, to że wcześniej zjadłem kwasa nie ma nic do rzeczy....
28.06.2022, 12:09
(28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.The lizard is like, "Fuck, maybe Hex
-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo
Lizard is like:” Fuck, maybe Hexen or Alpha is in bowl, I’ve had month of detox so it’s going to kick it off! “

28.06.2022, 13:21
Ale beka nie powinienem zakładać takich tematów na bani i jedno jest pewne albo ja was nie zrozumie albo wy mnie
może podpowiem że to coś w rodzaju gry kiedy są dwa identyczne zdj i masz znaleźć różnice, z tym że tutaj masz znaleźć to co zaobserwowałeś, co Cię może zaskoczyć. Wasze fotki są nie istotne. Myślałem ze w 5 min znajdzie się zwycięzca ale zapowiada się dłuższa historia
Pierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja
(info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę)

Pierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja

(info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę)
Zaintrygowało mnie to że Jest to jaszczurka a jaszczurka po angielsku to lizard a firma produkująca tabletki LL nazywa się lizard labs zgadłem ?? to Poproszę 5g Hexa Pabla
Jaszczurka to albo Gekon jest głodny to idzie jeść karaluchy albo też chodzi może ci o ten termometr 34 stopnie bo dziś też upał jest pozdro wygralem czy nie ?
dekadan89
Jaszczurka to albo Gekon jest głodny to idzie jeść karaluchy albo też chodzi może ci o ten termometr 34 stopnie bo dziś też upał jest pozdro wygralem czy nie ?
dekadan89
28.06.2022, 13:55
(28.06.2022, 10:16)dekadan89 napisał(a): Tiger jest głodny i idzie coś zeżreć. Fota taka a nie inna bo powiedzmy robiona aparatem z epoki kamienia łupanego.
-taczka gruzu
-majty Twojej starej
-2x pellet 4-ho-met(ll)
-2x znaczek 25E-NBOH
-2x pellet 2cb-fly(ll)
-5x pellet bromazolam
-5g hex Pablo
see on lizard eat and idea that you eat pills from LL