Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Na temat u偶ywek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dzia艂: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- W膮tek: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. (/showthread.php?tid=34)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - Beeniepatu - 12.09.2022

Nie martw sie Bam聽. Zalapiesz sie 馃槑

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - Bam - 12.09.2022

Nie o to chodzi... ale mnie to zdziwi艂o...wolaa pisa膰 na dopku ja pierdd... dla mnie to ca艂e gowno tam siedzi.... szKoda ze wczsniej nie wiedzia艂em o tym forum bo tak jako艣 sympatycznee jest odrazu mi wpad艂o w oko....
beeniepatu jak chce to zamawiam mam hajsy nie beczeee... ale inicjatywa z konkursu super

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - Life1293 - 09.11.2023

Pytanie do moderatora. Jest mo偶liwo艣膰 usuni臋cia konta na forum, poniewa偶 nigdzie w opcjach nie ma tego
(09.11.2023, 15:59)Life1293 napisa艂(a): Pytanie do moderatora. Jest mo偶liwo艣膰 usuni臋cia konta na forum, poniewa偶 nigdzie w opcjach nie ma tego

Maniek聽pisze tu bo wiadomo艣ci prywatnych nie mam odblokowanych a na zak艂adce kontakt 偶adnej odpowiedzi

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - C84S - 09.11.2023

Te偶 jestem tego Ciekaw. Czy jedyn膮 opcj膮 znikni臋cia jest ban?

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - horsii - 09.11.2023

@"Life1293"聽pisz do admina.

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - kot_kreskowy - 09.11.2023

horsii
A po grzyba adminowi gitar臋 zawraca膰 tak b艂achymi sprawami jak usuni臋cie konta.
No ludzie, takie rzeczy to moderacja powinna ogarnia膰 z urz臋du.
Przez takie rzeczy admin uzna, 偶e bachory niani potrzebuj膮.
Ch艂op ma co innego do roboty, cho膰by za艂atwianie tematu na nasze darmochy, wi臋c nie dok艂adajmy mu roboty.
Gorzej jak dzieciPodobno kultowa

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - horsii - 09.11.2023

kot_kreskowy聽hmm, mo偶e dlatego, 偶e moderator nie mo偶e usuwa膰 kont? Podobno kultowa

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - kot_kreskowy - 09.11.2023

horsii
W takim b膮d藕 razie jest to jaki艣 b艂膮d w matriksie.
Tak uwa偶am.

Pierdo艂ami zawraca膰 g艂ow臋 Bossowi wszystkich Bosik贸w? Serio?

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - C84S - 09.11.2023

U was聽te偶 nie dzia艂a dodawanie zdj臋膰?

RE: Pytania do moderator贸w. Og贸lne pytania w kwestii dzia艂ania forum itp. - Maniek - 09.11.2023

@"Life1293" Je艣li Twoja decyzja jest przemy艣lana i na 100% chcesz usun膮膰 konto, to nie ma problemu. Dam zna膰 technikow.

C84S聽 Dzia艂a.

[Obrazek: avatar_261.jpg?dateline=1695171835]