Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
Nie o to chodzi... ale mnie to zdziwiło...wolaa pisać na dopku ja pierdd... dla mnie to całe gowno tam siedzi.... szKoda ze wczsniej nie wiedziałem o tym forum bo tak jakoś sympatycznee jest odrazu mi wpadło w oko....
beeniepatu jak chce to zamawiam mam hajsy nie beczeee... ale inicjatywa z konkursu super
beeniepatu jak chce to zamawiam mam hajsy nie beczeee... ale inicjatywa z konkursu super
09.11.2023, 15:59
Pytanie do moderatora. Jest możliwość usunięcia konta na forum, ponieważ nigdzie w opcjach nie ma tego
Maniek pisze tu bo wiadomości prywatnych nie mam odblokowanych a na zakładce kontakt żadnej odpowiedzi
(09.11.2023, 15:59)Life1293 napisał(a): Pytanie do moderatora. Jest możliwość usunięcia konta na forum, ponieważ nigdzie w opcjach nie ma tego
Maniek pisze tu bo wiadomości prywatnych nie mam odblokowanych a na zakładce kontakt żadnej odpowiedzi
09.11.2023, 18:25
horsii
A po grzyba adminowi gitarę zawracać tak błachymi sprawami jak usunięcie konta.
No ludzie, takie rzeczy to moderacja powinna ogarniać z urzędu.
Przez takie rzeczy admin uzna, że bachory niani potrzebują.
Chłop ma co innego do roboty, choćby załatwianie tematu na nasze darmochy, więc nie dokładajmy mu roboty.
Gorzej jak dzieci
A po grzyba adminowi gitarę zawracać tak błachymi sprawami jak usunięcie konta.
No ludzie, takie rzeczy to moderacja powinna ogarniać z urzędu.
Przez takie rzeczy admin uzna, że bachory niani potrzebują.
Chłop ma co innego do roboty, choćby załatwianie tematu na nasze darmochy, więc nie dokładajmy mu roboty.
Gorzej jak dzieci
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
09.11.2023, 19:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.11.2023, 19:19 przez kot_kreskowy.)
horsii
W takim bądź razie jest to jakiś błąd w matriksie.
Tak uważam.
Pierdołami zawracać głowę Bossowi wszystkich Bosików? Serio?
W takim bądź razie jest to jakiś błąd w matriksie.
Tak uważam.
Pierdołami zawracać głowę Bossowi wszystkich Bosików? Serio?
NIE dla OPIO !!!