Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2C-C
06.12.2022, 14:41
2C-B trudno dostępne? To jest najłatwiej dostępne z 2C-X mimo że nielegal, a nie jak jakieś bardziej egzotyczne wynalazki po które trzeba szukać po jakichś pojebanych sklepach.
06.12.2022, 22:07
Przecież 2C-C jest u FUN***S`ów, więc co Ty małolacik pitolisz? 😀
I gdzie jest tak łatwo dostępne? Dej jaką wskazówkę dla przyjaciół z Forum. 😎
I gdzie jest tak łatwo dostępne? Dej jaką wskazówkę dla przyjaciół z Forum. 😎
@"Kaja Buza" Tak, i trzeba tego 2C-C szukać właśnie w jakichś sklepach bardziej wyrafinowanych niz ketonówe śmietniki Aka znaczna polska cześć sceny RC. I kto to ma poza funcapsem?
A tablety na 2C-B to wystarczy z domu wyjść na dobrą sprawę. Pigul na tym od chuya i czyste też idzie dostać. Ostatnio w newsach forum jebneli kogoś tam z3 spora ilością kamulca.
Na dm też jest masa ofert z 2cb.
Przecież masa ludzi zre pixy na tym i nawet nie wie że to 2C-B a nie MDMA. Dla nich to piguła.
Ale co, He? Ale podobno nie widzisz moich postów I przestałem być kolegą twoim z forum czy coś, bo coś tam
A tablety na 2C-B to wystarczy z domu wyjść na dobrą sprawę. Pigul na tym od chuya i czyste też idzie dostać. Ostatnio w newsach forum jebneli kogoś tam z3 spora ilością kamulca.
Na dm też jest masa ofert z 2cb.
Przecież masa ludzi zre pixy na tym i nawet nie wie że to 2C-B a nie MDMA. Dla nich to piguła.
Ale co, He? Ale podobno nie widzisz moich postów I przestałem być kolegą twoim z forum czy coś, bo coś tam
Jeśli udzielasz się w wątku na temat substancji która mnie interesuje i widzę na głównej, że się udzieliłeś to sprawdzę czasami z karty prywatnej. Nigdy nie byliśmy kolegami tak swoją drogą.
Co do 2C-B, to może masz to szczęście, że mieszkasz w większym mieście, gdzie 2C-B jest powrzechne, albo po prostu ja zbyt rzadko tak się porabiam, żeby latać po mieście pytać o towar na ulicy.
EDIT: Zawsze masz możliwość sprawić prezent na święta swojemu ulubionemu użytkownikowi i wysłać parę piguł. 😀
Co do 2C-B, to może masz to szczęście, że mieszkasz w większym mieście, gdzie 2C-B jest powrzechne, albo po prostu ja zbyt rzadko tak się porabiam, żeby latać po mieście pytać o towar na ulicy.
EDIT: Zawsze masz możliwość sprawić prezent na święta swojemu ulubionemu użytkownikowi i wysłać parę piguł. 😀
24.12.2022, 03:11
Testowane od "śmiesznych czapeczek". Po zaaplikowaniu kilku szotów i.v. z Guzmana rozpuściłem tabletkę 30mg w wodzie, odsączyłem na około 10mg i podałem. Momentalna zmiana percepcji, siadłem na glebę i zachwycałem się wizualami. Większość czasu spędziłem gapiąc się na tapetę telefonu na której mam poprzednią "Kaję" i dla kogoś takiego jak ja, czyli słabo doświadczonego w tego typu subst. to było coś WOW jak się Jej twarz zmieniała fajnie.
24.12.2022, 13:46
To ja 15lat temu albo niebjadlem 2cyce,, albo to co teraz jest to nie 2CC. Pamiętam ze to byl jeden z pierwszych sajkodopow i ogolnie dopalacz z ppofdanym składem bez zatajania niczsgo nazwa. Widz ze je jak dziś 2 CAPS po 25mg beziwego kurewsk gryzacego proszku w biało niebieskich kapsułach w w takim metalizowanym(takie srebrne) hermetycznie prsowanym worze z motywem cos jakby spsdajacs kolorowe listki czy obojętnie co mogdmgky ro być i cegiełki jeden uj patrząc na to miales zapamiętać kolorowy motyw i na srodku nazw firmy trip.... I tu nie chce wymyslac
Nie był.to autorski produkt dopalacze.com bo ogólnie mieli malo swoich rzeczy a bazowali głównie na zagranicznych smartach( kto pamięta lu doves pierwsze tab na ketonach) i po jednej nosem było wiadomo z czym się ma,do czynienia i fakt był.efekt wow. Lebska glowaa znajdzie nawet postbo tym w sieci w xstyku wyjebane to 2 cyce. Ale to było tylko raz jsmak jedna testowalem donosowo i puscilem muzę to było to cos. Szczęka w dol j patrząc na kolumnę nie umialem pojac jak z pudla może takie fajne cos się wydobywać jak dźwięk i to jeszcze w jakiś sposób połączony klorem. Namiastkę syestezjii dawalo. Stop kurwa alfa bitch
Nie był.to autorski produkt dopalacze.com bo ogólnie mieli malo swoich rzeczy a bazowali głównie na zagranicznych smartach( kto pamięta lu doves pierwsze tab na ketonach) i po jednej nosem było wiadomo z czym się ma,do czynienia i fakt był.efekt wow. Lebska glowaa znajdzie nawet postbo tym w sieci w xstyku wyjebane to 2 cyce. Ale to było tylko raz jsmak jedna testowalem donosowo i puscilem muzę to było to cos. Szczęka w dol j patrząc na kolumnę nie umialem pojac jak z pudla może takie fajne cos się wydobywać jak dźwięk i to jeszcze w jakiś sposób połączony klorem. Namiastkę syestezjii dawalo. Stop kurwa alfa bitch
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''