Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
20.10.2023, 15:33
(16.10.2023, 12:17)C84S napisał(a):Ser Pleśniowya dlaczego tak uważasz że A-pvp?
niee chodzi o to ze kazdy tak uwaza ja robilem sobie eksperyment w jeeden dzien walilem a pvp w drugi pihp i wyszlo ze pvp
11.12.2025, 01:17
A powiedzcie mi co może być zamawiałem alfę ale to od Ukraińców działało ale tak litewski chujowo po wciągnięciu były dreszcze i roztrzęsieni w sobie kręciło się w głowie jakby z pół litra jebnal a strach żeby wgl gdzie kolwiek wyjść to był tak mocny że siedzieliśmy razem i kiedy to kurwa zejdzie najlepsze jest to że nie spaliśmy 24 godziny nie chciało wgl puscic dodam że alfy nigdy nie brałem więc pytam czy to jakiś zamiennik czy alfa czy co
11.12.2025, 22:16
(11.12.2025, 01:17)Venom255 napisał(a): A powiedzcie mi co może być zamawiałem alfę ale to od Ukraińców działało ale tak litewski chujowo po wciągnięciu były dreszcze i roztrzęsieni w sobie kręciło się w głowie jakby z pół litra jebnal a strach żeby wgl gdzie kolwiek wyjść to był tak mocny że siedzieliśmy razem i kiedy to kurwa zejdzie najlepsze jest to że nie spaliśmy 24 godziny nie chciało wgl puscic dodam że alfy nigdy nie brałem więc pytam czy to jakiś zamiennik czy alfa czy co
Roztrzęsienie, zawroty głowy. Nie chce się nigdzie wyjść i trzyma w chuj długo brak snu? Tak to była alfa :p 🧟♂️
Może napisz jaka dawka poszła i w jakich odstępach
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
Wczoraj, 08:05
Alfa raczej nie jest do wyjścia dla ludzi, brałem kilka razy i zawsze siedziałem w chacie, miałem panikę jak miałem wyjść
Wczoraj, 11:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 11:40 przez Forsik1910.)
bardzo dobrze mogles niedorzucac jak pojeb do kolegi wyzej,wyzej
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...