Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
27.03.2025, 18:20
Szatan69
Na pewno dobrze przechowywałeś? Efekt, żółknięcia, brązowienia to może być efekt utleniania.
Ziomeczek brał 25g i jakoś nie wspominał mi o różnicach w wyglądzie, samemu trudno mi dokonać zastawienia tego „co jest w realu vs foto na stronie”.
Na pewno dobrze przechowywałeś? Efekt, żółknięcia, brązowienia to może być efekt utleniania.
Ziomeczek brał 25g i jakoś nie wspominał mi o różnicach w wyglądzie, samemu trudno mi dokonać zastawienia tego „co jest w realu vs foto na stronie”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Szatan69
Wydaje mi się, że na stronie jest zdjęcie bardzo dużego kamienia i dlatego wpada on trochę w żółty.
Tak samo jest z innymi sortami większości vendorów w sporych ilościach. Mimo że pojedyncze kamienie są przezroczyste, to "na kupce" kolor wpada w taki mleczno-żółtawy.
Może ktoś lepiej ogarniający chemię i syntezę wypowie się dlaczego tak jest.
Wydaje mi się, że na stronie jest zdjęcie bardzo dużego kamienia i dlatego wpada on trochę w żółty.
Tak samo jest z innymi sortami większości vendorów w sporych ilościach. Mimo że pojedyncze kamienie są przezroczyste, to "na kupce" kolor wpada w taki mleczno-żółtawy.
Może ktoś lepiej ogarniający chemię i syntezę wypowie się dlaczego tak jest.
08.04.2025, 11:13
Wczoraj, 23:15
(08.04.2025, 11:13)Escobar napisał(a): Stock jest aktualny wg. zdjęcia na naszej stronie
https://escobar.store/shop/4cmc-deluxe-2/
JokerRC w tym sklepie nie ma lipy a na tym zdjęciu sorcik wygląda w chuj legitnie